Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vojvodina zadovoljna žrebom
Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović rekao je da je madridski Atletiko protivnik kojeg je priželjkivao uoči današnjeg žreba za drugo kolo kvalifikacija Kupa UEFA. "Dolazi nam u goste veliki klub, ali i Vojvodina je veliki klub i dočekaćemo ih na najbolji način. Pokazaćemo da smo dostojni da reprezentujemo naš grad, savez i zemlju", rekao je Buturović agenciji Beta. On je podsetio da Vojvodina ima pozitivnu tradiciju sa Atletikom, kojeg je eliminisala iz Kupa šampiona u sezoni 1966/67.

U drugom kolu elitnog evropskog takmičenja, Vojvodina je tada u Novom Sadu savladala Atletiko 3:1, dok je u revanšu u Madridu poražena 2:0. U "majstorici" koja se takođe igrala u glavnom gradu Španije, Vojvodina je posle produžetaka slavila 3:2.

Sportski direktor Novosadjana Radisav Rabrenović, koji je bio na žrebu u Nionu, rekao je agenciji Beta da je sa sportskim direktorom Atletika Garsijom Pitarhom evocirao uspomene na duel od pre tri decenije.

"Tada smo ih pobedili i bilo bi lepo da to ponovimo, ali će biti jako teško. Najvažnije je da se pokažemo u dobrom svetlu, u goste nam dolazi veliki klub koji će sigurno biti magnet za publiku", kazao je Rabrenović.

On je izrazio uverenje da će Vojvodina u prvom susretu u Madridu uspeti da "ostvari rezultat koji će doprineti da revanš u Novom Sadu bude neizvestan".

8-) U ime svih nas u crveno belom
za zakletvu Zvezdi ja spevo sam stih
ja kunem se srcem i dusom i telom
da bodricu do smrti njih.
Al zivot pred nama jos bitaka skriva
jer tezak je tezak taj fudbalski boj
ja znam Zvezdu ceka jos sto ofanziva
i zivot joj poklanjam svoj.
Racunajte na nas.
Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim
i mrze nas zato sto uvek smo s' njim
al Sever i dalje odjekuje tom
navijackom pesmom najboljom
Racunajte na nas...
8-)

Спартак из москве игра против усташа из Загреба ?!... :?:

Prilozi

• Спартак Москва.gif
    Спартак Москва.gif
    6,6 KB · Pregleda: 1
zelim puno srece Crvenoj Zvezdi danas i bilo bi lepo da iskoriste srecnu okolnost pa da se plasiraju u LS
proslih godina Partizan je vadio nas koeficient u evrotakmicenjima , a posto smo izbaceni vreme je da vi preuzmete stafetu, a ne da useret ko protiv Libereca
srecno i navijaci pamet u glavu
ZIVELA SRBIJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back