Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kraj u Mostaru!!! Turski spiker koji je na početku frenetično vrištao od emocija otišao sad još samo da se ubije od tuge i razočarenja!!!
Sad komšije mogu komotno da ruše onaj svoj stadion i da ravnaju teren za novi, pošto vjerovatno slijedi zabrana igranja na domaćem terenu u Humskoj!!!

filatelista:
Sve i jedno pojačanje je smešno. Prosto shvatam tu poslovnu politiku i nemam reči. Znači, lakše je kupiti nekog levaka koji promaši ono što moja baba ne može i kali ga jednu godinu u našoj ligi i posle ga proda za evro više, nego da nađu sponzorski pul koji bi platio nekog od naših mladih ili kadeta i pravio vrhunskog reprezentativca, zato što kad ga neminovno prodaju moraju tu razliku vratiti sponzorima, ništa u lepe duboke džepiće.
Dijara će promašiti još 10 šansi koje su nepromašive.
Budi filatelista i dalje. Niko ti ne brani. Batali fudbal! :lol: :lol: :lol:

Rainbow Six:
Kraj u Mostaru!!! Turski spiker koji je na početku frenetično vrištao od emocija otišao sad još samo da se ubije od tuge i razočarenja!!!
Sad komšije mogu komotno da ruše onaj svoj stadion i da ravnaju teren za novi, pošto vjerovatno slijedi zabrana igranja na domaćem terenu u Humskoj!!!
(Uzimam ovaj tvoj poslednji post vezan za utakmicu.)
Hvala ti na obaveštavanju o rezultatu sa utakmice Zrinjski-Partizan, bez obzira koliko se mi svađali ili čak i mrzeli. ;-)

Samo da napomenem nerede posle utakmice. Muslimanske i ustaske ****** su kamenovale Grobare, a pre toga ih je tukla murija.
Evo im **** dali smo im 6 komada, a oni koji misle da smo krs od ekipe i koji imaju konstatacije da je Partizan jednako kvalitetan kao i Zrinjski, mogu samo da me povuku za moj grobarski ****!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back