RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
0:4 - Diara postiže 2. pogodak u mrežu svog bivšeg kluba!!! Katastrofa Zrinjskog!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Partizan nije odličan, ali je dobar, a Zrinski ima rasulo u zadnjem redu!!! Zadnja im linija samo griješi ko' blesava!!!Marauder:Jel to Partizan odlican ili je Zrinski katastrofalan?
Na njihovoj TV smakli su tekmu sa prioriteta pa sad gledam Kopar - Široki!!!Torrente BG:Katastrofalan je
Rainbow Six:Kraj u Mostaru!!! Turski spiker koji je na početku frenetično vrištao od emocija otišao sad još samo da se ubije od tuge i razočarenja!!!
Rainbow Six:Kraj u Mostaru!!! Turski spiker koji je na početku frenetično vrištao od emocija otišao sad još samo da se ubije od tuge i razočarenja!!!
Sad komšije mogu komotno da ruše onaj svoj stadion i da ravnaju teren za novi, pošto vjerovatno slijedi zabrana igranja na domaćem terenu u Humskoj!!!
Prvi redTorrente BG:Znao sam za bezaniju da nece pobediti 100%.svrato do kladze danas i kao stavio ih na tiket ali sam ih izbacio ipak.to su mufljuzi teski.
a i ovi grobari i ovaj zrinjski pojma nemaju.ne zna se ko je gori
Budi filatelista i dalje. Niko ti ne brani. Batali fudbal!filatelista:Sve i jedno pojačanje je smešno. Prosto shvatam tu poslovnu politiku i nemam reči. Znači, lakše je kupiti nekog levaka koji promaši ono što moja baba ne može i kali ga jednu godinu u našoj ligi i posle ga proda za evro više, nego da nađu sponzorski pul koji bi platio nekog od naših mladih ili kadeta i pravio vrhunskog reprezentativca, zato što kad ga neminovno prodaju moraju tu razliku vratiti sponzorima, ništa u lepe duboke džepiće.
Dijara će promašiti još 10 šansi koje su nepromašive.
(Uzimam ovaj tvoj poslednji post vezan za utakmicu.)Rainbow Six:Kraj u Mostaru!!! Turski spiker koji je na početku frenetično vrištao od emocija otišao sad još samo da se ubije od tuge i razočarenja!!!
Sad komšije mogu komotno da ruše onaj svoj stadion i da ravnaju teren za novi, pošto vjerovatno slijedi zabrana igranja na domaćem terenu u Humskoj!!!
Pa nema na čemu!!! Ipak su na vam tamo, na suprotnoj strani večeras bile sve same gole ustaše!!! ;-) ;-) ;-) 8-)FLUID:(Uzimam ovaj tvoj poslednji post vezan za utakmicu.)
Hvala ti na obaveštavanju o rezultatu sa utakmice Zrinjski-Partizan, bez obzira koliko se mi svađali ili čak i mrzeli. ;-)