Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
torrente_bg:
Zvezda ima solidne sansu da prodje dalje a Partizan moze da se oprosti.
Evo vec na SOS-u kukaju kako su izvukli najjaceg protivnika.
Ej molim te prekini vise sa tim forama. Evo ja slusam kuknjavu sa svih strana kao je Zvezda dobila teškog protivnika. To tvoje foliranje više ne pije vodu. A uostalo vi non-stop prvu igrate u gostima kao da ste se pretplatili na to.

FLUID:
Ej molim te prekini vise sa tim forama. Evo ja slusam kuknjavu sa svih strana kao je Zvezda dobila teškog protivnika. To tvoje foliranje više ne pije vodu. A uostalo vi non-stop prvu igrate u gostima kao da ste se pretplatili na to.
Nisam od nikoga cuo da je rekao da je Zvezda dobila teskog protivnika;naprotiv svi kazu da su zadovoljni.A sto se igranja u gostima prve utakmice tice;jbg mi nismo povlasceni kao Partizan :)
Znaci opet ste dobili najjaceg protivnika,nevalja vam ni to sto prvu gostujete,onda Groningen ima zelenu boju na dresovima to isto ne valja....itd.

Nisu oni tezak protivnik,ali mi slabo igramo. Odigrali smo dobro samo protiv Korka kuci i protiv Vozdovca kuci.
U ostalim utakmicama bilo je tesko.
Ja sam ubedjen da ce nam posle Zigica igra biti mnogo bolja i raznovrsnija. Do sad se samo gadjao Zigic i to je svaki iole solidan tim moga da spreci. Mnogo smo zavisili od centar suteva i prekida. Sad cemo malo da igramo. ;) :D

Zato što je Žigić igrao samo u domaćem prvenstvu i sa par inostranih utakmica nema internacionalno iskustvo a kako kaže Ples, iole jači evropski klub reši njegovu igru ras-dva i gotovo. Koller je dosta dugo tavorio u Evropi dok se nije navikao i raspucao.

Teror

mi ga jos uvek dizemo u nebesa...i za mene je on najbolji igrac i Zvezde i cele nase lige...samo svi se slazemo da ga sad treba prodati i uzeti sto vec kes dok vredi ovoliko...

Samo gledamo sta dobijamo odlaskom Zigica...mada to ne moze da se poredi sa tim sta gubimo!

bojan86:
Jesi li pratio desavanja na tekmi u Francuskoj!?!?!
Nemoj da pricas bezveze... OFK-a je odigrala egal sa Okserom...tako da ne bi bilo nezasluzeno da je i ona prosla...
Ma i da je OFK 90 min.igrao na polovini Oksera i da je Okser za ceo mec samo 5 puta presao centar i iz tih 5 puta dao 5 golova OFK ne zasluzuje da prodje.Drugo je kad te sudija zezne ali kada ti regularno ispadnes,ma kako da je taj mec izgledao taj tim nije zasluzio da ide dalje.
Najvise mrzim one price kada jedan tim non stop napada i na kraju pukne mec i kazu da su nezasluzeno ispali itd.Pa kad nauce da daju gol proci ce dalje.Tako je isto i sa OFK-om.Trudili su se ljudi ali posle petarde nema sta da se zale i kukaju.Daleko su oni od Oksera.

Ma imaju sanse i Partizan i C.Z. ali daleko od toga da su favoriti u tim mecevima.
Holandjani definitivno ne leze nasima a sto se Libereca tice ako se fudbaleri zvezde prime zato sto su ih dobili 3-0 na pripremama;Zvezda puca sigurno.
Pripreme su smejurija a Liberec trenutno sa svim pobedama rastura u Ceskoj,a njihova liga je sigurno duplo bolja od nase.

Varaš se Bojane. Kakvi osrednji timovi?
Tri pobede u gostima: Dinamo 2:0, Slavija 2:0, Sigma 1:0
i jedna pobeda kući Banjik 2:0

Slavija i Banjik spadaju u "drugu liniju" evropskih timova po rejtingu.

Inače, što kaže Torrente, njihova liga je od naše jača dva puta (ako ne i više puta) od naše.
PS: Liberec vodi u češkoj ligi bez izgubljenog boda u četiri utakmice.
http://vysledky.zpravy.cz/fotbal/avf_v02.php?kraj=česko&cid_session=
Neće da otvori pravu stranu. Kliknite na: ligy a divize i dobijate tabelu odmah

torrente_bg:
Nisam od nikoga cuo da je rekao da je Zvezda dobila teskog protivnika;naprotiv svi kazu da su zadovoljni.A sto se igranja u gostima prve utakmice tice;jbg mi nismo povlasceni kao Partizan :)
Znaci opet ste dobili najjaceg protivnika,nevalja vam ni to sto prvu gostujete,onda Groningen ima zelenu boju na dresovima to isto ne valja....itd.
Aha nisi od nikoga čuo da to kaže. Uuuu onda se izvinjava jer si ti merilo svega. Zaboravio sam. Kad ti kažeš onda uvažavam bez pogovora.

v.v.ilic:
Varaš se Bojane. Kakvi osrednji timovi?
Tri pobede u gostima: Dinamo 2:0, Slavija 2:0, Sigma 1:0
i jedna pobeda kući Banjik 2:0

Slavija i Banjik spadaju u "drugu liniju" evropskih timova po rejtingu.

Inače, što kaže Torrente, njihova liga je od naše jača dva puta (ako ne i više puta) od naše.
PS: Liberec vodi u češkoj ligi bez izgubljenog boda u četiri utakmice.
http://vysledky.zpravy.cz/fotbal/avf_v02.php?kraj=česko&cid_session=
Neće da otvori pravu stranu. Kliknite na: ligy a divize i dobijate tabelu odmah
Koliko vidim u te 4 utakmice nisu primili ni gol. :|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back