uefa je potvrdila 60 evra, ne odredila, moja greska! mozda smanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda ta kula ima 5000 ljudi koji bi dosli na marakanu. I naslo bi se jos par hiljada iz BGa i eto...vlada_susa:Nije jer bi dosli da gledaju ljudi sa decom, a ne navijaci da navijaju, a Bugari bi popunili pola Juga ili Severa ne znam tacno gde ce biti i na taj nacin bi imali podrsku kao da igraju kuci...
ne mislim na uefu vec na upravu Hajduka, mozda se opamete?jer ako je karta 60 evrica malo ko ce im dodje pa bi vise para uzeli da je karta 200-300 dinaravlada_susa:mislim da uefa na to nema pravo, osim ako nemaju Bugari dobar razlog koji moze da obori cenu...

Čestitam. I ti si pratio Zvezdinu utakmicu.vucko025:Toliko od vase Lige Sampiona.

Nismo zaslužili jer je protivnik za klasu bio bolji a ne zbog razloga koje navodiš. :wink:Elvin:ni ne zaslužujete da igrate ligu šampiona, kad ne možete da napunite odbranu u kojoj igraju raspali kostakurta i šimić, uz mladiće po bokovima, kafua i seržinja...

v.v.ilic:Nismo zaslužili jer je protivnik za klasu bio bolji a ne zbog razloga koje navodiš. :wink:
v.v.ilic:Odkuda ti da se otrezniš baš u ovom momentu?![]()

Pratio sam vaš put, naročito od ' 91godine. Možda ćete je i vi nekada stići i ponoviti.vucko025:Ilicu, mi uvijek pratimo vase kvalifikacije. Ti si bio u mogucnosti da pratis nas u Ligi Sampiona. Jest da je za vas to pusti san, ali mozda se nekad i plasirate. ko zna...

aha taj milan svake godine ima neke rupe ,a dokele dogura u ligi smapiona.....cudno...Elvin:ni ne zaslužujete da igrate ligu šampiona, kad ne možete da napunite odbranu u kojoj igraju raspali kostakurta i šimić, uz mladiće po bokovima, kafua i seržinja...
v.v.ilic:Nisam, naravno. Vidim da si nešto od te mudrosti i stekao. Fali ti diploma ali mislim da si se veoma približio. Predaću ti je sigurno :wink: