Evropske utakmice naših timova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam malopre TV RTS 1 na kome treba da bude prenos od 21h fudbalske utakmice CZ-Milan. A ono pred utakmicu u 20h počela po ko zna koji put repriza domaće serije "OTPISANI" i to prva epizoda. Još da su umeto Milana neki Nemci utisak bio bio potpuniji.
Da nešto ovi ne slute u vezi utakmice? Neka asocijacija? :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Nismo zaslužili jer je protivnik za klasu bio bolji a ne zbog razloga koje navodiš. :wink:

bez uvrede, ali ako prodidži žiga, ne može uz pomoć đokića i jankovića da izađe na kraj sa onom skupinom penzionera...naravno da ne zaslužujete. jer niste dovoljno dobri. ozbiljno, prosečan italijanski tim bi napunio onu odbranu. kostakurta ima 41 godinu, samo se čeka da se raspadne na terenu. šimić igra tri utakmiuce za klub godišnje. seržinjo takođe.

v.v.ilic:
Odkuda ti da se otrezniš baš u ovom momentu? :lol:

retke momente treznog stanja, provodim gledajući zvezdine utakmice, a posle dolazim da diskutujem sa tobom. sve nadajući se da će malo te tvoje nadčovečanske mudrosti preći na mene. zar si uopšte sumnjao? :lol:

v.v.ilic:
Nisam, naravno. Vidim da si nešto od te mudrosti i stekao. Fali ti diploma ali mislim da si se veoma približio. Predaću ti je sigurno :wink:

da znaš da sam navijao za zvezdu. red je da i vi donesete nešto bodova zemlji na uefa skali. i ozbiljno, tužno je što naš šampion ne može da pobedi onakav raspali milan, a recimo prosečna španska ekipa poput deportiva može.

mada, da ste prošli od vas ne bi moglo da se živi. virtuelnih i realnih...

to je valjda sreća u nesreći. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back