HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.408
Буди јак, издржи то као мушко...Кад сам видео да ми је рољо лајковао коментар,
знао сам да негде грешим.
![]()
А, да...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Буди јак, издржи то као мушко...Кад сам видео да ми је рољо лајковао коментар,
знао сам да негде грешим.
![]()
Србији и свима нама би било много, много боље без Роље.
"Боље без Роље", звучи као добар политички слоган. Али не, стварно.
На жалост, те гнусне гоље ће нам заувек бити на грбачи и ограничавати могућности.
Вашој Србији- свакако...Србији и свима нама би било много, много боље без Роље.
Да. Ко год је осмислио демократију, осмислио је као друштво у којем мушкарци који плаћају порез треба да се питају.
Е али онда је неко одлучио да се имају питати сви,
али под "сви" су вероватно мислили на младу, полетну средњу и нижу класу које су имале план.
Нико није мислио на рољу, икада, бојим се.
Мјок, то су се стари Гркљани зезали на тргу, док су их служили робови, и смишљали идеалну комбинацију- како да робови сами себе чувају и гланцају окове суботом...Да. Ко год је осмислио демократију, осмислио је као друштво у којем мушкарци који плаћају порез треба да се питају.
Тзв пореске главе.
Роља, пак, од пореза плаћа само ПДВ на паштету, флашице ракије и сл.
Требало би можда опет размислити о тим квалификацијама. Замисли да једним потезом развластиш те људе у чијој политичкој памети уживамо већ деценијама. Покушавам да се сетим негативних страна и не иде ми.
Да, то је чест проблем код тебе...Покушавам да се сетим негативних страна и не иде ми.
Debili debilski.Не иде, нажалост једно без другог. Они не виде "Србију" или "Македонију", они су све време видели само "Неевропски Балкан", по којем се "европско" види као католичка или протестантска религијска и културолшка традиција.
Словенија и Хрватска су примљени, као де факто део Аустрије односно Море за немачку нижу средњу класу. То нам и показује да је ЕУ у једном тренутку постала очито у својим циљевима не заједница европских држава, него немачки културолошки провинцијализам, што постаје још израженије након Брегзита.
Barem nisu imali lingchi (mrcvarenje zatvorenika na živo do smrti) ko tvoji kinezi, autokrate već od 5000 godina pa do kraja sveta.Мјок, то су се стари Гркљани зезали на тргу, док су их служили робови, и смишљали идеалну комбинацију- како да робови сами себе чувају и гланцају окове суботом...
Испоставило се да план има недостатке, а ово данас ти је надоградња у проблемима...![]()
Нема поузданих и неоспорних података о томе, што не значи да није било и тога...Barem nisu imali lingchi (mrcvarenje zatvorenika na živo do smrti) ko tvoji kinezi, autokrate već od 5000 godina pa do kraja sveta.![]()
al vec su priznali da su amerikanci.Када признају да са уствари Бугари, тада можда у ЕУ.
Какав црни Западни Балкан , гледала сам интервју Куртија са новинарима Ал Језеера и он отворено говори да ће се ујединити Косово и Албанија
Gde će biti fajt?nije ni meni jasno zašto britanci kupuju od rusa ex konzumovu imovinu po hrvatskoj,srbiji,BIH ako znaju da će uskoro fajt...
Britanska kompanija Nomad Foods kupila Frikom