EVROPSKA UNIJA...ideal zajednista

Evropska unija je velika Jugoslavija... ne cudi me da su svabe donele uredbu o majoratu... znaci danas se to zove "prednost" ili "majorat"... pre koju deceniju zvalo se "arijevska visa rasa"... isti Zivan... ako me razumete...
...
dakle... nikad sa svabom u istu drzavu...
Sto rek'o onaj Rus, da ga parafraziram i aktuelizujem... "Ja sa Nemcima imam jedan, sustinski poljoprivredni problem... Oni bi da me sahrane u zemlju, a ja da njih eliminisem sa lica Zemlje"

Ideja evropske unije je ista kao i ideja jugoslovenstva pre sto godina. I proci ce isto kao i jugoslavija. Ovo pisem vec 200000 put. Propasce kad u njoj (evropskoj uniji) zarate 2 najveca naroda oko prava prvenstva. (varijanta 2 - kad se drugi i treci narod po velicini udruze i napadnu onaj najveci)... to je to... I tacka.
...
Srbija nema sta da trazi u EU... medju katolicima i germanima bi smo prosli ko bos po trnju... jedino moze da se udje u evropsku uniju NAKON sto to urade Rusi. Ako oni nece... nista... Ja sam za to da Srbija proglasi OPSTU NEUTRALNOST.
...
da se tezi EVROPSKIM STANDARDIMA - to PO SVAKU CENU... ali ici "mecki na rupu"... NIKAD...

commodore:
Ideja evropske unije je ista kao i ideja jugoslovenstva pre sto godina. I proci ce isto kao i jugoslavija. Ovo pisem vec 200000 put. Propasce kad u njoj (evropskoj uniji) zarate 2 najveca naroda oko prava prvenstva. I tacka.
...
jedino moze da se udje u evropsku uniju NAKON sto to urade Rusi. Ako oni nece... nista... Ja sam za to da Srbija proglasi OPSTU NEUTRALNOST.
...
da se tezi EVROPSKIM STANDARDIMA PO SVAKU CENU... ali ici "mecki na rupu"... NIKAD...

zaboravio si jedno..nisu oni balkanci

И они су суштински homo balcanicusi,само то другачије испољавају,префриганије,а вероватно су и гори од нас...Енглези су својевремено били посебно крволочни,о Немцима не треба много причати,а и Французи су свашта чинили.

commodore:
Evropska unija je velika Jugoslavija... ne cudi me da su svabe donele uredbu o majoratu... znaci danas se to zove "prednost" ili "majorat"... pre koju deceniju zvalo se "arijevska visa rasa"... isti Zivan... ako me razumete...
...
dakle... nikad sa svabom u istu drzavu...
Sto rek'o onaj Rus, da ga parafraziram i aktuelizujem... "Ja sa Nemcima imam jedan, sustinski poljoprivredni problem... Oni bi da me sahrane u zemlju, a ja da njih eliminisem sa lica Zemlje"
Efendija brate.... TAKO TREBA :D... Nego iznenadih se kad videh ovu temu aktuelizovanu, ne kazem da je losa nego videh neke likove kojih nema vise ovde kao zoxa npr..... il' ga ima samo pod drugim nazivom :D:D:D

Ne znam efendija da li je "tako treba"... ali ja jasno vidim vezu... Srbi oteraju turke sa balkana, svaba anektira bosnu... Die Serben roknu nadvojvodu, svaba udarioooo... Srbi razvale svabu, pukne carevina... nastane acoslavija... vozdigne se 'itler... rvati roknu acu i razyebu acoslaviju... sta se odmah desi? - svaba udariooooo... kad krasnaya armija odere svabu, digne The Wall, nastane titoslavija... onda ameri roknu boljsevike, a Roger Waters rokne the Wall... sta se desi? ujedini se Germania... rvati roknu titoslaviju... mislim... jel moguce da sam ja jedini koji ovo vidi... ovo je smesno...
...
napisao sam ga kroz zezanje, ali, svo sranje kod nas pocinje i zavrsava se kod brandenburske kapije... a ne na terazijama...
...
i mi ocemo "mecki na rupu" u drzavu (eu) u kojoj je svaba ono sto smo mi bili u svakoj slaviji... SILA... mislim... smesno... :roll:

marlon:
Efendija brate.... TAKO TREBA :D... Nego iznenadih se kad videh ovu temu aktuelizovanu, ne kazem da je losa nego videh neke likove kojih nema vise ovde kao zoxa npr..... il' ga ima samo pod drugim nazivom :D:D:D

Ја лепо кажем да су комунисти (и бивши и садашњи) најбољи и највећи сарадници антисрпске коалиције и антисрпске хистерије којом се потанко и детаљно разрађено спроводи план фашиста у вези Срба на Балкану...

... па пос' кажу - цига луд !

п.с. Када се завршио 2.светски рат сви који су били четнички оријентисани
емигрирали су у САД, Канаду и сличне земље - а они који су као били
антифашисти - сви су отишли као гастарбајтери у Немачку... и данас многи
НВО активисти и јавне личности имају у својој биографији разне "курсеве"
које су похађали и "подучавали се" у НЕмачкој...

commodore:
Ne znam efendija da li je "tako treba"... ali ja jasno vidim vezu... Srbi oteraju turke sa balkana, svaba anektira bosnu... Die Serben roknu nadvojvodu, svaba udarioooo... Srbi razvale svabu, pukne carevina... nastane acoslavija... vozdigne se 'itler... rvati roknu acu i razyebu acoslaviju... sta se odmah desi? - svaba udariooooo... kad krasnaya armija odere svabu, digne The Wall, nastane titoslavija... onda ameri roknu boljsevike, a Roger Waters rokne the Wall... sta se desi? ujedini se Germania... rvati roknu titoslaviju... mislim... jel moguce da sam ja jedini koji ovo vidi... ovo je smesno...
...
napisao sam ga kroz zezanje, ali, svo sranje kod nas pocinje i zavrsava se kod brandenburske kapije... a ne na terazijama...
...
i mi ocemo "mecki na rupu" u drzavu (eu) u kojoj je svaba ono sto smo mi bili u svakoj slaviji... SILA... mislim... smesno... :roll:
Pa ne zovu ih uzalud Ubermensch... Nietzche je to lepo objasnio. Nema sanse mi sa njima budemo u istom poslu... doduse moze al' kao gastarbeiteri, al' to bogme nece vise da moze..."D

Mislim mito da si samo polovicno shvatio slozenost problema.
Cetnici (sumadijski monarhisticko srbijanski element) je tradicionalno bio opredeljen ka englezima. Dakle, DEMOKRATIJA je u Srbiji, zahvaljujuci Karadjordjevicima sasvim lepo uhvatila korena. Cetnicima su englezi bili saveznici... koliko sam puta ovde objasnjavao, da su cetnici AUTOHTONI demokratski element srbije. Oni su nosioci demokratije u Srbiji... i logicno je da su otisli kod engleza posle upada komunstickih divizija iz NDH u Srbiju...
... Sa druge strane, kicmu komunsiticke vojske (i dela naroda koji ih je podrzavao) cinili su, cine i cinice narastajuci oportunisticki element koji su oni doneli... "ajde sa nama u vojsku, mi pravimo novo drustvo u kome ces ti biti sila... a do sad si bio pijanica neradnik i lenjivac"
...
taj isit oportunizam je sasvim lepo zalivan u sfrj... "udji u partiju i dobices korist" ... naravno da se ista jednacina primenjuje i na "sto da radim i da gradim svoju zemlju... idem da gradim svabinu... svaba bolje placa"...
...
Hvala onom Bogu, samo da je ovaj svet napravio PROSTIM... za svakog ko 'oce da gleda pazljivo...

Back