Evropska komisija uvrstila projekat Jadar među projekte od strateškog značaja za EU

🍿
giphy.gif

Трују твоји Руси, али и Кинези.

А за овај пројекат, твој Вучић је аплицирао и то у периоду
The call is open from 23 May 2024, 14:00 (CEST). The first cut-off date is on 22 August 2024, 12:00 (CEST). Applications should be prepared following the instructions provided on the online application form

https://single-market-economy.ec.eu...-projects-under-critical-raw-materials-act_en

Зашто браниш Александра Вучића који хоће да литијумом уништава Србију?
Који је то интерес?
...i ti se sutiraj jos malo u du...nce

Kad sam vam ja pricao da je zapad 100% za Vucica i da ga necete nikad srusiti uz pomoc EU, jer vam EU tu podrsku nece dati govorili ste da sam Vucicev bot

Vredjali ste me najgore

A DANAS STE DOBILI POTVRDU DA SAM BIO 1000% U PRAVU

Vucica moze da smeni samo neko ko NIJE PROEU

Ma daaaaa

smeniće ga pro Ruska strana :hahaha:

hajde molim te zašto pišeš nešto u šta sam ne veruješ

Rusija da hoće može ne sutra, nego danas da ga sruši, ali neće.

Fora je sto nam Rusi NIKADA taj otrov nisu dali niti ce

Jer Rusi nas VOLE za razliku od zapada koji nas MRZI

Zato sam ja za Ruse

Sa Rusima nas spaja ljubav, krv, vera

Sa zapadom nas spaja samo ono sto oni zele da nam otmu
Tihi nemoj ponovo istu mantru.
1000 puta smo ovde raspravljali o tome koliko nas kroz istoriju Rusi zaista vole.

Tihi nemoj ponovo istu mantru.
1000 puta smo ovde raspravljali o tome koliko nas kroz istoriju Rusi zaista vole.

pa ko nas voli?

Nemci mozda koji su nas 3 put ubijali okupirali za 100 godina?

Ko covece?

Amerikanci? Englezi?

Jedini Rusi nas vole!!!

Zapamti to!!!

Jedino Srbiji skandiraju Rusi

Poslednja izmena:

Evropska komisija uvrstila projekat Jadar među projekte od strateškog značaja za EU​

https://www.danas.rs/vesti/politika...r-medju-projekte-od-strateskog-znacaja-za-eu/

п.с. ево, ЕУ увалила неки део тела Вучићу. А и нама. Јер, Вучић нас је све заложио за још мало на власти.
Обавестите Маринику да уђе у нову владу с Великим Вођом :lol:

A ko nam je oteo Kosmet i Krajinu?

A?

Gukni golube!

Kakva Krajina, gugutko

Zar nije Rusija priznala Hrvatsku u avnojevskim granicama čak pre nego što su to uradile SAD, odmah posle Nemačke i satelita iz EU

To si zaboravio gugutko golijska ili ti se pomešalo sa onim kada su glasali da nam se uvedu sankcije

Kakva Krajina, gugutko

Zar nije Rusija priznala Hrvatsku u avnojevskim granicama čak pre nego što su to uradile SAD, odmah posle Nemačke i satelita iz EU

To si zaboravio gugutko golijska ili ti se pomešalo sa onim kada su glasali da nam se uvedu sankcije
\\

Dokle ces da sluzis i senis pred srpskim neprijateljima i okupatorima?

Zar te nije sramota da te magarce nonstop?

Vreme ti je da predjes u patriotsku opoziciju!

Poslednja izmena:
vise je tvoj nego moj

ti si ga sve do skora podrzavao dok ja ne nikada

Jadar je EU projekat. EU projekat

Zapisi to

Sto znaci ko je za EU taj je i za trovanje Srbije tj Jadar

Ne mozea da uzmes samo sto TEBI odgovara

Sve to ide u paketu od danas

Ti ponavljaš jedno te isto, A NEĆEŠ da prokomentarišeš to da smo mi aplicirali za ovo. Dakle, aplicirali smo. Čak i da nismo, država , stoji, može da se sa tim ne složi. A ona se očigledno SLAŽE.

Tako da, ti se ponašaš kao da nije kriva tvoja žena što se kresne s nekim, već taj koji ju je kresnuo, a sama se ponudila. U najmanju ruku oboje tome doprinose. Da naša vlast ovo neće - nikada to ne bi bio strateški projekat.

\\

Dokle ces da sluzis i senis pred srpskim neprijateljima i okupatorima?

Zar te nije sramota da te magarce nonstop?

Vreme ti je da predjes u patriotsku opoziciju!

Ti ćeš da me učiš patriotizmu, prodao si se pod stare dane, brukaš porodicu i pretke.

Botuješ za sektu koja bi upaljenu sveću sa groba ukrala, kleptomani kojima nikads dosta nije, zadužili su ti čukununuke a dedovinu prodali, za njih si našao da botuješ, bruko i sramoto.

O kojoj Rusiji pričaš, možda o onoj koja sasvim dobro zna da je navodni izveštaj FSB o zvučnom topu lažan i falsifikovan dokument ali joj odgovara da ga koristi za ucenjivanje Vučića umesto da javno objavi istinu.

Ne trebaju toj Rusiji ni braća, ni partneri, ni prijatelji, trebaju im samo lojalni piuni na globalnoj šahovskoj tabli. Nemoj da se ložiš previše, znam ih odlično, meni lično to ne smeta ali su mi smešni likovi poput tebe koji se lože na neko bratstvo ili gaje iluzije da će Rusija nuklearnim oružjem braniti recimo Republiku Srpsku.

Tvoj problem je što ne razumeš da je poenta protesta da dobijemo SMENJIVU a ne neku idealnu vlast. Tek par godina posle toga možemo imati normalne, fer i poštene izbore na kojima će sukobiti mišljenja i ideologije pa nek narod glasa koga hoće. Zato je bitno izboriti se za smenu režima a svako sledeći ko dođe znaće da je bivši ne za 6 meseci koliko se natežemo sa Vučićem nego za 6 dana a možda i za 6 sati. To je poenta i da više nikada ne dozvolimo da nas uzjaše organizovana kriminalna grupa koja će vlast braniti kao što mafija brani svoju zonu poslovanja i uticaja.

Zamisli promeni se vlast, dođe neki Petar Petrović i on kaže, predomislio sam se, možda ipak treba da otvorimo RT rudnik. Šta misliš koliko bi trebalo vremena da se narod organizuje preko društvenih mreža, izađe na ulicu i omlati ga o beton. Ja ti garantujem da je 48 sati mnogo.

E vidiš za to se borimo, za tu malu ali bitnu promenu a ne ko će da bude novi Vučić.
Ako ti to nije jasno jako mi je žao ali si intelektualno nedorastao za ozbiljnu raspravu.

Back