EВРОПИ ПРЕДСТОЈИ НАЈХЛАДНИЈА ЗИМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

frootsman

Buduća legenda
Poruka
25.505
.
Европи предстоји најхладнија зима

Експерти прогнозирају да ће Европа ове године бити суочена са једном од најхладнијих зима. Руска радио станица „Глас Русије“ известила је, како преноси бечки дневник „Естерајх“ да Европи прети зима века.

Немачки експерт Доминик Јунг истиче да му је већ сада хладно само од гледања метеоролошких карата и модела. Он је истакао да је могуће да ћемо бити суочени са најхладинијом зимом у последњих 100 година.

Јунг истиче да ће пре свега јануар и фебруар бити обележени јако ниским температурама, и да би се могло рачунати отпољењем тек од априла идуће године.

Као разлог за ове прогнозе он је навео арктичке струје које допиру до Европе, а уз то и нижа активност сунца.

http://www.dnevnik.rs/svet/evropi-predstoji-najhladnija-zima

Бррррр, биће гадно...
.

Да ли су у питању климатске промене? Периодични насртаји Природе? Наговештај новог леденог доба?

Ценим да пијани а пропали Руси нешто раде са климом, да би продали што више смрдљивог гаса слободарској еуропи,
но искрено се надам да ће тзв. међунаордна заједница то свакако испитати и истерати на чистац уз пуну подршку другарице михајловић.

Зар ми нисмо у глобалном отопљавању?

То глобално отопљавање, парадоксално, на први поглед, али логично, може да изазове ново ледено доба. Због отопљавања мора на северу, Голфска струја нестаје, па самим тим и топла вода која запљускује обале Европе. Онда наступа дуга зима.

Ја да сам на вашем месту, спремао бих дрва, угаљ, лож-уље, брикете, све што може да гори... Ви се сада шалите и не верујете, али... после може да буде касно за набавку огревног материјала.

Да је на време саграђен Јужни ток сад не бисмо ни причали о овоме.

Да је на време саграђен Јужни ток сад не бисмо ни причали о овоме.

Она Михајловићка је најгори агент и шпијунчина, она кочи, наравно уз Тому и Вучића који су главни архитеткти велеиздаје

- - - - - - - - - -

'ел то беше ономад кад се БоТа сликао за ТВ?

Нисам гледао ТВ у то време, слушао сам и читао независне извештаје српских алтернативних интернет гласила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back