Evropa nas tretira kao pse

Šta tu radim??? Pa istražujem malo,zašto?Jer mogu.A što se tiče kaveza.....nagradno pitanje se glasi...........KO ŽIVI U KAVEZU??????

I verujem da zbog takvih kao ti,samo razmišljate o mržnji,ratovima,krivicama ispred sto i kozna koliko godina,....

Prijatno

jeste...najbolje bi bilo da progresivno i moderno razmisljamo o buducnosti u EU sa vama i zaboravimo i Jasenovce,Bljeskove,Oluje,Gradiske,Kravice,bombardovanja,....................... koje su nam "napredni' radili do sad...samo vi ajte,sa cu ja...

Nije bas isto.

Komunisti su bili opsednuti sprecavanjem svojih sopstvenih gradjana da ne pobegnu, a EU ocigledno sprecavanjem tudjih gradjana da im sednu na grbacu.

...pa bili su "posteniji" ...kod ovih slobodan protok kapitala moze a ljudi ne moze...jel to ima neke veze sa sve vecim jazom izmedju bogatih i siromasnih - bogati nikad ne bi bili bogati da nije tih "siromasnih" da ih sponzorisu

Neču se praviti pametan i pisati što je u redu i šta nije,samo mogu da kažem da odkad su ušli Romunija i Bugarska uEU,u SLO je ogromno njihovih lopova,uličnih prosjaka,kradljivica i ostale gamadi.NEMOJTE opet neki početi pisati,da ste sad vi isti jer NE mislim tako ,samo mislim da se boje neki u EU toga što sam napisao.To je moje laično mišljenje i kad sam več kod mog mišljenja-ako smijem napisati i to da po mome RO I BG nikako ne bi smele uči ,barem po tome kakav kaos je u tim državama.Verujte dobro mi je poznata problematika oko viza u Srbiji jer imam dosta prijatelja u Srbiji koji bi željeli putovati i imaju probleme oko toga

Ma kakav crni ulazak.
Ovde se sva Intelektualna prozapadno-moderno-demokratsko-evropska elita digla jer nam se uskratjuje "evropska perspektiva" jer se busamo u grudi oko nekog tamo kosova.Europska perspektiva,citaj:vizne olakshice.I sad zli uzurpator Vojislav Koshtiunica Mirtotochivi zeli da nam uskrati tu blagodet laksheg krstarenja po mondenskim letovalishtima zarad nekih tamo idiotluka kao drzava i njena teritorija.Ulazak u EU niko ni ne spominje...pihhh pa da se to spomene vetj bi bile demonstracije da se i ostatak zemlje rasparcha samo da se BG&uza okolina brze-bolje nekako uglavi u EU i zivi happily ever after.

A, tako je eUropski nekog nazivati gamad, pa makar bio i ulični prosjak....
A ''gamad'' treba istrebiti, zar ne....

Neki iz EUrope su i pokušavali da istrebljuju neku ''gamad'' ili šta su već podrazumevali pod tim..

Sasvim tipičan odgovor-baš si po šemi,tačno se uklapaš ko domina!!!!!!

Ja mislim da bi normalan čovek razumio što sam htio napisati.Ovi što prosjače nisu prosjaki negu barabe koje prosjače za još veče barabe.Nemoj se sad praviti toliko blentav da ne znaš šta je mafija.Ašto se tiče europskog načina razmišljanja,.....mene su naučili da treba pošteno zaraditi sa radom a ne sa mahinacijama i lopovskim poslovima,Nadam da ti je sada jasnije.

Ja mislim da bi normalan čovek razumio što sam htio napisati.Ovi što prosjače nisu prosjaki negu barabe koje prosjače za još veče barabe.Nemoj se sad praviti toliko blentav da ne znaš šta je mafija.Ašto se tiče europskog načina razmišljanja,.....mene su naučili da treba pošteno zaraditi sa radom a ne sa mahinacijama i lopovskim poslovima,Nadam da ti je sada jasnije.

...a kako se zovu oni koji placaju decu 5$ mesecno da im rade 7 dana u nedelji?

Nije Evropa konc logor, nego hoce da sprece sirotinju i fukaru da im dolaze u pljack... goste.

Trebali bi da budu kompletni idioti pa da otvore sve granice i naprimaju sve gladne i kriminalne tipove ovog sveta. Ako i vas to kaci, ne uzimajte to isuvise licno. Svako gleda svoje interese.

A zašto onda nude članstvo Srbije, BiH, CG, Albanije i Makedonije, u EU? Pa onda ucene, pa ovakvi uslovi, pa onakvi, pa....?:D

Vi ljudi ko da ne pratite vesti.
Niko nama ne nudi chlanstvo.
Nego se kaze da "imamo evropsku perspektivu" AKO ispunimo to to to to to to to to to to... i to.Rokove niko ne spominje a shto je nasjmeshnije ne zavise ni gram od toga toga tog i toga..itd. nego od globalne politike EU i sledece "etape" prikljuchivanja zemalja u paketu,a van toga pre svega od strateshkih interesa EU.U ovom trenutku ni "dobri bechki dechki"hrvati im chak nisu prioritet a ispunjavaju sve domatje zadatke,pa opet pushiona bato.Sa druge strane Rumunija i Bugarska jesu,chak i ako su shaka jada chak i za nas.

...more "primice" oni i nas i Turke ali ce nas tretirati kao Rim svoje provincije...uostalom kako tretiraju Slovence, Bugare, Rumune....samo ne mogu odjednom - treba to "pacifizovati" ili im "slomiti kicmu"...kako bi izgledala USA da im je Texas nezavisna drzava...valjda bi imali onu "rupu u tepihu" :)

...more "primice" oni i nas i Turke ali ce nas tretirati kao Rim svoje provincije...uostalom kako tretiraju Slovence, Bugare, Rumune....samo ne mogu odjednom - treba to "pacifizovati"...kako bi izgledala USA da im je Texas nezavisna drzava...valjda bi imali onu "rupu u tepihu" :)

A neke države, kao recimo RH, ni ne moraju da prime? Sve bitno su manje-više pokupovali stranci, šta će im sada i ono malo jada i bede od sirotinje!:D

Neće nas oni nikada primiti, i ne samo što neće hteti, nego i što neće stići. Raspašće se unija kao kula od karata. Ne treba zato jako da žale, pošto će se na kraju raspasti i UN koji postoji mnogo duže od EU. Naravno da sve to mogu da spreče. Samo treba da ne naprave glupost koju su najavili za ponedeljak (priznavanje države Kosovo). E, sad, pitanje je koliko su oni u stanju, onako puni sebe, da sagledaju to iz svih uglova i da uoče opasnost od takvog poteza. Mislim da nisu u stanju, pa će ih stići ona narodna: "Ko drugom jamu kopa, sam u nju upada".
Malo stariji na ovom forumu se verovatno sećaju zadnjeg (predratnog) serijala "Top lista nadrealista". Počeo je scenom kako su Evropljani opasali Jugoslaviju visokim zidom da ih mi ne bi ugrožavali i na tom zidu dvojica evropskih reportera izveštavaju kako se mi koljemo preko zida u ratom zapaljenoj Jugoslaviji. Zadnja epizoda tog serijala završava scenom kako na tom istom zidu stoje dvojica naših reportera i sa njega izveštavaju kako se Evropljani kolju u ratom zapaljenoj Evropi. Mora im se čestitati na viziji.

Juče slušam na tv-u da se uskoro na granicama EU uvodi novi režim pri ulasku onih koji nisu među 140 miliona getoiziranih Evropljana.
Navodno pod plaštom bezbedosti po novom režimu pri ulasku u neku od zemalja EU pečatari vam neće samo udarati pečate u pasoš, nego će vas odvesti u prostoriju u kojoj će vas fotografisati, uzeti otiske prstiju i nakačiti vam neki GPS da vas mogu satelitski pratiti za sve vreme boravka u uniji.
Pa, izvolte! Ko hoće da ga tretiraju kao psa kad mu stavljaju čip kod veterinara nek ide tamo, nek se ponižava.
Ja bih na leto trebao da idem u Mađarsku u Segedin na svadbu kod nekih rođaka, ali ako do tada uvedu ove mere definitivno propuštam tu svadbu. To zadovoljstvo im neću pružiti.
No dobro, verujem da Evroutopistima poput Čedista ne bi smetalo ni da im na granici rade mnogo gore stvari. Sve su oni u stanju da istrpe i svaku žrtvu da podnesu za evropsku ideju.
Mene više zanima šta normalni ljudi misle o ovakvom ponižavanju.

..........ma shta fali kuchicima njih obozava brizitka ,ja ne znam kako ce meni da lupe oznaku imam malo uvo nemaju gde da ga probushe ,treba se prilagodjavati ,prvo ovde da nas izbushe pa tek onda da nas puste dalje .....:lol:

Back