Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.473
Ne bih bio siguran da bi se odmorio. Ipak je kosta u večitoj borbi protiv klana Greg-Duda-Željko.
Ne zaboravite marketinšku foru pod imenom Michael Jordan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih bio siguran da bi se odmorio. Ipak je kosta u večitoj borbi protiv klana Greg-Duda-Željko.
Ne zaboravite marketinšku foru pod imenom Michael Jordan![]()

Makabi Haifa izbacio Makavi Tel Aviv. Na kraju ce najmanje sampiona biti u Evroligi.
Nazalost, to ne znaci da ce neko drugo takmicenje biti bolje, jer takva je situacija u kosarci danas - evroligasi su postali toliko bedni da ih cesto neko iznenadjuje i na vecim serijama, ispadaju kojekuda, ali i ti timovi sto ih izbacuju su kratkog daha i nemaju kapacitet na duze staze. Oni vec sledece sezone nece moci da ponove uspeh i budu na tom nivou.
Jadno...
Doduse, konkretno Makabi TA bi mogao da se oporavi od naredne sezone, jer su upravo potpisali Blata, jednog od retkih koji zapravo zna sta radi.
Je/biga, vama je isto malo falilo, ali vas je preduhitrio FMP2. Sada oni imaju sansu da preokretom u seriji protiv FMP1 dokazu tvoju teoriju.

J*biga, kad FMP1 dogura do F4 Evrolige mozemo da pricamo.![]()
Jel ta filozofija vazi i za fudbal ili samo za kosarku![]()
Naravno da vazi i za fudbal.
Kad udju u LS mozemo da pricamo.
I to ne moraju tri puta...jednom je dosta (a to ce se desiti nikad, tako da...)![]()

A ono kada osvojil to takmicenje, predjes igricu, to se ne racuna![]()
Nije mi poznata cinjenica da je bilo koji srpski klub osvojio LS.
Ono sto znam je da je Partizan vec tri puta ucestvovao tj. bio u grupnoj fazi dok recimo CZ nije videla jos ni LE, a kamoli LS.
To ti je sto ti je...
Ah da, zaboravio sam, nismo osvojili LS, bili smo samo pobednici Kupa evropskih sampiona, to je skroz druga stvar.

Naravno da je skroz druga stvar. Nema vise toga da pobedis nesretni Dinamo Drezden i Marsej, tri runde prezivis i eto te u finalu i slicno tome.
Da nije tako bar bi jednom videli LE (o LS nema potrebe da pricamo, to necemo doziveti u ovom zivotu ni ti ni ja).
Pomogao nam je izuzetno. Toliko da je klub pred gasenjem, a do pre par godina smo bili redovni ucesnici Evrolige (i to nismo sluzili kao kanta ostalima, nego smo redovno bili u TOP 16, TOP 8, a bilo je i TOP 4 kada smo zu malo srece mogli ponoviti titulu prvaka Evrope).
Ali meni je draze da se klub ugasi nego da stavljamo grb na drugi klub i pravimo se blesavi.![]()