Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Omiljen? E jbg, lik unistio skroz zanimljivu utakmicu...

Cak je i divljanje Teodosica na kraju, uz njega, delovalo dosadno.

Srecom, nisam imao prilike da pratim prenos kosarke na Happyu :mrgreen:

Cedevita-Mega sad na Hepiju, utakmica sezone u ABA. :lol: Vredelo je preskakati sa CSKA-Fener.

Komentator je poznat što lupeta za sve pare. Npr, kad igrač napravi korake: "da, koraci ko laki oblaci".

Željko iskusno uzeo svog učenika danas, debitovao i AK47.

Teodosić poludeo i krenuo da bije sudije. :lol:

Ilija Kovačić, najgori komentatir ubedljivo. Em što nema pojma, em je iritantan sa svojim coktanjem, prenemaganjem, poklicima, itd. Inače, dok mu nije bilo CZT u EL, bio je poznat po loženju na Teodosića ("boooombaaa") :lol:

Ćovek poluhorog zove "šut iz okreta", i time je sve rečeno.

On je glavni na SK za košarku, nažalost, kažu da je omiljen direktoru kanala.

Najgori su inače na Hepiju. Ono je zlo. :lol:

Zar on nije nekad pre vodio i NBA utakmice?

Koliko je iritantan ovaj Kovacic.

Kad vec ne zna nista o sportu onda bolje da cuti umesto sto se dere ko magarac na svaka tri minuta i deli svoju glupost sa gledaocima.

Ne znam kako njega uvek stave kao komentatora na utakmice koje me interesuju...

Egzotična vest iz italijanske lige, Ron Artest, ako smem tako da ga zovem, prešao u Kantu.

Sad se zaebava po tviteru:

2hJTvEV.jpg

:mrgreen:

Šteta što sam propustio gotovo sve zbog posla i ovog našeg ABA plej-ofa, al vidim da je Efes sinoć dosta namučio Real. A ni Makabi nije bio loš protiv Fenera.
PAO je katastrofa, ne znam dal će išta uspeti da izvuku, mada ne bi trebalo nikog potcenjivati. CSKA je baš moćan, ali znamo da to ne mora ništa da znači, moćni su svake godine.
Danas i sutra će već moći da se pogledaju utakmice...

Odlična utakmica je bila u Tel-Avivu sinoć, Žoc odveo prvi turski klub na F4. Bjelica prvi put posle ko zna koliko vremena nije bio neki faktor na utakmici, a najbolje su odigrali Preldžić, Vesely i Zisis, koji zaista ima čudnu energiju da pogađa kad je bitno, inače ga nema mnogo. Bilo je bitno da neki igrači iskoče umesto Hickmana, a u zadnje vreme to rade Preldžić kao "plej" i Zisis.

Stigoh samo na završnicu PAO-CSKA, majko mila, šta je ono bilo. :mrgreen: Koliko samo gluposti.
Weems strpao 20p za četvrtinu, doveo CSKA do izjednačenja, a onda napravi retardiran faul na pola terena, ušao u pravac kretanja Papasu, poklonio im pobedu.

Na početku mi je delovalo da će CSKA ponovo da zatvori meč u 1. poluvremenu, pa nisam gledao. Jutros sam se iznenadio kad sam video da je PAO dobio. Gledam statistiku i vidim da se Focis probudio i ubacio 4 trojke. On je u Dinamu Moskva bio takav razbijač, a sad se samo ponekad probudi...

Focis nije vise ni senka onog igraca koji je prosli put igrao za PAO , u tom momentu je bio mozda i najbolja cetvorka u Evropi ali mi se cini da je odlazak u Italiju u Milano veoma lose uticao na njega i taj prelazak u Armani ga je dosta unazadio kao igraca.

Zaslužio je Efes bar tu jednu. A mogli bi i do druge, što da ne. :cool:

Ovaj put je Džening podivljao.

Ma koliko čudno zvučalo za pobedu od +2, ali Olimpijakos je rutinirao Barselonu. Jednostavno ljudi tako igraju.

Zaslužio je Efes bar tu jednu. A mogli bi i do druge, što da ne. :cool:

Ovaj put je Džening podivljao.

Ma koliko čudno zvučalo za pobedu od +2, ali Olimpijakos je rutinirao Barselonu. Jednostavno ljudi tako igraju.

Jeste i u Madridu su izglupirali obe utakmice. Najmanje jednu pobedu su zasluzili tamo. Nego neka bude 2:2 pa neka odluci majstorica to bi bilo najpostenije.

Barselona još nije našla zamenu za Navara koji je u godinama, i ne može da pruži onoliko. Zato i nisu prošli... Oleson je solidan klupski igrač, Abrines je talenat koji nije odskočio do vrha, Hezonja je premlad za vrh...
Doelman, Nahbar i Lampe na četvorci su potpuno mediokritetski izbor, dok je Marselinjo potpuno zakazao u završnici sezone.

Polufinale:
Olimpijakos i CSKA nastavljaju rat, a u drugom će igrati Real i Fenerbahče.

CSKA ima najmoćniji sastav, ali možda i nedovoljno iskusnog trenera koji je tek izašao iz senke Obradovića.
Real Madrid je domaćin, ali ne obećavaju previše svojom igrom.
Obradović od kako je počeo da bude trener, uzima titule u visokom procentu kad ode na fajnal-for. Neparne godine su njegove za titulu, osim 2013. ja mislim (to kao zanimljiva statistika).
Olimpijakos se ne može otpisati ni za sekund, što su pokazali na prethodna dva F4.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back