Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad coro jos nije skontao da je bolje dovesti Trinkijerija za po' milke, umesto dovoditi Milka Bjelicu za 400k, a o hordama gistova rocestija i brauna koji prodefiluju svake sezone kroz klub i koji kostaju bogaoca, da ne pricam. Al nema veze, skontace tokom godina, samo da nam izbori dobro prodju... vucic ili djilas, ko god...

Lepa je ova pobedica protiv Asvela, ali da se ne zaj.ebavamo, Burz je ove godine realno planiran da skine skalp Lejkersima. Tako da cigani, nemojte da se toliko radujete pobedi nad tamo nekim Asvelom, kada su najteze utakmice rezervisane za KK Gromada.

Sjajna pobeda nad jacom EK ekipom. Maestralno. Vredelo je uloziti meleone, da cela zemlja gleda fantasticni hepening. :hahaha: Jeste da su pukli od Bajerna, koji je takodje jedna jaca EK ekipa, ali to je ipak uglavnom do Slatkorecivog.

Uzgred, ne znam koliko je ispracena vest da je EL dodelila juce/prekjuce A-licence Asvelu i Bajernu, a da ce Alba i jos neko mozda biti pozivan na WC. EL nastavlja da briljira idiotlucima, jer je narocito Asvel jedna kosarkaska tuga i opomena. Jedino gluplje sto mogu da urade je da dodele bilo sta klubovima iz Zeleznika koji se menjaju na svakih nekoliko godina zato sto Djordi kad dodje, bude ugoscen na nivou grada/drzave. Samo transparentno.

Sjajna pobeda nad jacom EK ekipom. Maestralno. Vredelo je uloziti meleone, da cela zemlja gleda fantasticni hepening. :hahaha: Jeste da su pukli od Bajerna, koji je takodje jedna jaca EK ekipa, ali to je ipak uglavnom do Slatkorecivog.

Uzgred, ne znam koliko je ispracena vest da je EL dodelila juce/prekjuce A-licence Asvelu i Bajernu, a da ce Alba i jos neko mozda biti pozivan na WC. EL nastavlja da briljira idiotlucima, jer je narocito Asvel jedna kosarkaska tuga i opomena. Jedino gluplje sto mogu da urade je da dodele bilo sta klubovima iz Zeleznika koji se menjaju na svakih nekoliko godina zato sto Djordi kad dodje, bude ugoscen na nivou grada/drzave. Samo transparentno.

Pa to ti kazem, Asvel je jedna, kako kazes, malo jaca EK ekipa, pa se eto i mi mucenici malo radujemo pobedi. Ipak, dobro je da nismo igrali sa Burzom, rekoh, ekipa stvorena da uzme skalp Lebronovim Lejkersima.

Nije mi jasno za A licencu, jel mozes samo da mi objasnis, jel to ponovo izostavljena KK Gromada. Ako jeste neka gase vise kosarku. Jos jedna godina nakon ove bez najpismenije kosarkaske publike u univerzumu. Kako ce EL bez pokojnog Tumbasa koji se skida i cese jaja u Pioniru. E, sta uradi prokleti Smitu Nolane.

Pa ne igrate vi mucenici EL da bi se poredili s nama, zar ne? Ja mislio, kako nam je predstavljeno, da smo mi fejk institucija a vi ste prava i daleko iznad nas, cemu stalna potreba za poredjenjem? O, fobijo, muko moja.

Panteri vs Real, kakvo sramotno prvo poluvreme, bacenih 45 minuta zivota... Koliko izgubljenih i bacenih lopti sa obe strane, airball-ovi, indijanstina na sve strane, igra se samo na snagu i fizikalije, a ko ume da sutira, samo sutira. Sad mi je jasno i zasto je Real blizi donjem delu tabele nego vrhu.

Naravno, sve to je posledica uzasnog formata EL gde je akcenat na kvantitetu a ne kvalitetu. Timovi se ne spremaju za svoje utakmice maltene, manje treniraju, izlaze na parket sa daleko manje odgovornosti.

I posle ce Panteri da se porede sa EL od pre 10 ili 20 godina.

Jeziva kosarka. Eto na sta se danas sipaju milioni, ko ce da ubaci vise trojki i izgubi vise lopti. Igra pod kosem ne postoji, a timskom odbranom se nazivaju fizikalije ovih Amera. Toliko su dobro organizovani da niko nije pravio faul celu poslednju cetvrtinu, do poslednjih 2 minuta, kako bi kontrolisali tok i ritam utakmice.

Indijanstina.

21MQKb0.png

Prosečan pogled ostojinih prostitutki kada Zvezda igra EL !

Дај бре да коментаришемо такмичење. Шта кажете за Лучића ове сезоне.. Дуго је статирао али дечко ове сезоне експлодир'о!

Ocaj zivi od kosarke, visemilionsko takmicenje u bacanju lopte u bunar sa obe strane.

Doduse, jedino je zanimljivo gledati kako Barselona igra odbranu i pokriva sve. Jedan od retkih pozitivnih primera da neko igra timsku odbranu u Evropi danas.

Mogli bi da puste malo Pantere u drugom poluvremenu, vucko ce im kupiti jos 2 igraca ako vidi kako se muce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back