crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
malo sam ispao iz price
sta je sa Teodosicem? zasto ne igra?
sta je sa Teodosicem? zasto ne igra?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steta sto Pao i Siena igraju u polufinalu F4. Po meni 2 najbolje ekipe na F4 , bez obzira da li ce dalje proci Real ili Valensija.
Makabi , da nije bilo povrede Perkinsa, bi bio apsolutni favorit protiv bilo kog od 2 kluba iz Spanije. Ali sad bez Perkinsa
Jeste Pargo pravi vodja na terenu, sjajan plej, ali je Perkins taj koji je davao agresivnost u igri Makabija, posebno u odbrani, sjajan u tranziciji, uvek 1. u kontri.
Da li je doslo vreme da Siena bude prvak Evrope ili ce Robija uzeti....valjda 8. tituli prvaka Evrope...
Siena napravila razliku na poluvremenu, Oli u 2. poceo da stize, dosao na - 5 i onda Teo sutira trojku sa 10 metara iz cista mira i naravno promasuje. Posle toga Jaric pravi seriju 5-0 i tu je bio kraj. I opet klosarsko ponasanje Tea na kraju. Verovatno su sudije krive sto ih je Siena tukla 3 utakmice zaredom po 15 razlike.
Pao-Barsa , opet rat na terenu. Na taktickom planu nista se nije menjalo. S tim da se na pocetku Nikolas povredio i nije vise ulazio. Zato je Kalates odigrao 30 minuta i to odlicno. Zadivljuje me mirnoca igraca Pao. Nema nikakve nervoze i ako istice vreme napada, igra se pozvana akcija do kraja.
Barsa za mene razocarenje. Sa ovakvim igracima imati ovako bednu igru...i to tokom cele sezone.
Mislim da ce Paskval traziti novi posao.
Davno sam rekao, mnogi su me pljuvali ovde........Teodosic je odlican igrac, koji nam nikad nece doneti neku titulu........Za titulu i najvece domete moras biti konstantno dobar, a Teodosic to nije, jer ne moze da obuzda svoje ponasanje na terenu, i da ga stavi u sluzbu ekipe......
Ne bih da ponovo diskutujem i ozivljavam stare rane, ali je on pogodio trojku sa osam i po metara protiv Spanije, i promasio dve sa linije za trojku u zadnja dva minuta protiv Turske.....Srecnim pogotkom sa osam metara nam je doneo polufinale(pametan plej bi se u zadnjoj sekundi zabio na ulaz i dao kos iz njega ili dao asistenciju na slobodnog igraca) a svojom gluposcu nam je uzeo finale.......
Sto se Barselone tice,ekipa koja u svom sastavu ima Perovica i ne zasluzuje da igra F4.....Vreme takvih centara, kakav je Perovic(posmatrajuci mu kretnje u igri, brzinu, skocnost i koordinaciju pokreta) je proslo jos odlaskom u kosarkasku penziju Tkacenka.
Uhvatio drugo poluvreme PAO-Montepaski...Zasluzeno PAO ide dalje...Batist razbio Montepaski u zadnja 2-3 minuta pod kosem,kao kantu![]()
Osma titula za neznalicu Željka, čak duplo više od bilo kog trenera u istoriji Evrolige
Čovek je od PAO-a stvorio najjaču mašineriju u Evropi ... Sinonim za klupski evrobasket, i kriterijum po kom se određuje jačina kluba ...
sjjna utakmica za pocetak nove EL: jaki zalgiris 74 - prejaki cska 87
kirilenko: 17 P 15 SK 5 AS 4 BL za index 37 ( samo jos mu fali ( ili ne ) jedno 4-5 nataknutih cirlidersica )
teodosic 16 p 8 as, krstic 11 p 6 sk dobri su bili. u zalgirisu rakovic mislim 2 p i 5 penala, nije mogao da igra sa krsticem ni on ni jasaitis, napunio ih krle obojicu sa po 5
Ima igraca koji nemaju dovoljno znanja, i ja to mislim, ne mogu da verujem kakvi sve ne igraju u vodecim evropskim klubovima. Razumem da se gresi u zaru borbe, u posebno vaznim utakmicama, ali taj ritam gresaka ponekad preovladjuje u mecevima koji su uslovno receno "obicni". Neko ko je nesposoban da vodi i kontrolise loptu ne bi trebao da igra u ekipama koje su krem Evrope. Smesno, pa ima likova koji prosto ne umeju ni da hodaju po parketu, a kamoli da demonstriraju kosarkasko umece. Mozda je u pravu Muta Nikolic kad tvrdi da je Jadranska liga najjaca evropska liga, jer u vecini zemalja koje se mogu pohvaliti dobrom kosarkom ima svega dva, tri vrhunska tima, a ostalo je tuga. Kad pocnu posrtanja, ispadanja lopte, pravljenje koraka, frljanje na sve strane umesto dodavanja. Najsmesniji mi je bio neki jadov, vec sam zaboravio koji, sto je hteo da sutne na kos sa linije za tri poena, ali kao da se predomisljao, tako da je samo blago bacio loptu u vis, jedno metar iznad sebe, i ponovo je uhvatio.
Ne ide mi u glavu npr. da Rakovic, iz Zalgirisa, koji verovatno zubima moze da otkine obruc, pri polaganju oshine loptu tako da ona umesto da udje u obruc zavrsi negde bocno cak u publici, pa i da je fauliran, da mu je protivnik smetao, gde je tu vestina baratanja loptom, trebao je samo da je spusti, a on je rokne tolikom silom da umalo pomlati gledaoce.![]()