Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://hotsport.rs/2014/03/20/spekt...kralja-zeljka-foto/#inscore_ifheight_xdc_1708

Spektakularan doček navijača Panatinaikosa za ‘kralja Željka’

Zeljko-Obradovic-King-is-back-2.jpg

Баш,баш занимљиво:per:
---------------
...Zvaničnici koji vode statistiku na sajtu, drugog po jačini takmičenja u Evropi, su tokom prve četvrtine izbacili podatak da je u Areni prisutno 16.000 gledalaca, ali je očigledno bila reč o pogrešnoj informaciji koju su promenili na poluvremenu....
:ok:

Milano stvarno dobro igra, nisam računao, al ovako iz glave mislim da će ići na Makabi sa prednošću domaćeg terena i imaće dobru priliku da odu na F4. "Odu", tj ostanu kući, pošto se igra u Milanu. Inače, i oni i Barsa su zacementirali svoje pozicije, tako da je meč bio revijalnog karaktera, a Paskval je forsirao Todorovića i Hezonju, bez Navara i Nahbara.

Al se raspade ovaj Fener u TOP16 fazi, strašno. Videlo se odma' da nemaju centre i da verovatno neće moći do F4, ali igrali su brutalno u prvom delu sezone. Večeras je dobijeno još nekoliko timova koji idu u TOP8 EL. Bajern, Fener i Unikaha su i definitivno ispali.
Real i CSKA će čekati Oly i PAO (ne zna se tačno ko će na koga još), Armani će čekati Makabi, a još Barsa ne zna da li će na Galatu ili Loko.

Pošto je Galata izgubila u Moskvi samo -1, a Loko u Madridu razbijena, Galata je bliža prolasku u TOP8. Loko čeka Bajern, a Galata ima sve u svojim rukama protiv Partizana.

Sve po očekivanju, osim što je Real kiksnuo protiv Žalgirisa i propustio prvo mesto. Teorija je da su izabrali Olimpijakos jer misle da će ih lakše dobiti na 3 dobijene nego u polufinalu...

Čekaj, tek ih čeka Pirej, Olimpijakos će baciti sve karte na tu utakmicu, biće konflikta i svega i svačega.
Barsa će pometlati Galatu koji nema šta da traži bez Arojoa, a i sa njim...
CSKA će verovatno dobiti sutra, ali i njih čeka pakao u Atini.
Najinteresantnija utakmica je bila u Milanu sinoć, gde je Armani platio ceh neiskustvu. Imali su rutinsku pobedu ali prosuli +8 u zadnjem minutu, ono je bilo neverovatno. Time su se gadno ispalili, jer moraju da dobiju u Izraelu.

Olimpijakos me nije iznenadio, a neće me iznenaditi ni da prođu, jer su dvostruki uzastopni šampioni baš ovakvih utakmica. Ali me je PAO iznenadio, tačnije CSKA. Igrali su u Atini kao mrtvi konji, kao da ih baš briga. PAO nema šta da ponudi osim fizikalija i borbenosti.

LITVANKE ILI RUSKINJE? Ko su najlepše čirlidersice Evrolige?

Evropa će narednog vikenda dobiti košarkaškog šampiona na fajnal-foru koji se igra u Milanu, a uporedo sa bitkama pod košem vodiće se i ona na centru terena gde će se čirlidersice Žalgirisa i CSKA iz Moskve boriti za najbolje u Evroligi.

Tokom sezone navijači su imali priliku da glasaju koje dve grupe će se naći na F4 Evrolige, a među takmičarkama bile su i čirlidersice Radničkog iz Kragujevca.

Ove dve grupe će se takmičiti u petak tokom polufinalnih mečeva, a ko bude imao bolji nastup obezbediće ”titulu” i učešće u finalu.

Obrukao se CSKA, užasan pristup u finišu. Već su pokazali znake te ležernosti protiv PAO u četvrtfinalnoj seriji... Makabi davno nije imao slabije rezultate nego ove sezone, ali su se pokazali kao vrlo žilava ekipa i uspeli su da iskoriste šansu.
Sad, veću šansu dajem Realu, jer mislim da će imati veću želju da osvoje EL. No, to je "El klasiko" i nikad se ne zna.

Razmontira ih Real, ccc eto cele sezone mi nije jasno kako ova Barsa toliko pobeđuje ali sad se vidi koliko su stvarno 'jaki'.

Makabi je vrlo homogen tim i neće Real ovako da se zeza u finalu, mada su veliki favoriti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back