Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.573
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
повезали два пораза па се "усрали" наводно "стомачни вирус" шта очекивати од Евролиге власник Жалгириса управља истомKoja neregularnost i neozbiljnost eurolige zbog odlozene utakmice paris fener
Биће јако тешко као и увек у Барселони, видећемо, првествено треба одиграти на максимуму да би уопште био у прилици да добијеш то је предусловMomci, može li večeras Crvena zvezda do pobede bez pola tima? Koliko sam ja skontao iz ovog teksta, večeras nema Lazića, Teodosića, Dobrića i Rokasa.
I bez Plavšića.Momci, može li večeras Crvena zvezda do pobede bez pola tima? Koliko sam ja skontao iz ovog teksta, večeras nema Lazića, Teodosića, Dobrića i Rokasa.
Trojka preko njega,pa lopta u aut - hvala ti od srca
кме кме кме Звезда ни крива ни дужна до десет победа тек онако јер Барселона и Реал лоше играју, како ви то искористите, Звезда је победила све тимове из врха плус отета победа у Каунасу, за сад је тако како ће бити до маја видећемо, какав цирскус Барселоне јуче што пантер није могао од прдне од Каленића, Болонбоја и Јага, не причаш да су судије поклониле тој истој Барселони победу у продужетку у Београду, дакле од првих 5 екипа Звезда је добила 4 а он панатинакоса је изгубила на једну лопту у оној трагичном и тужном дану у једној чудној утакмицилига са пуно чудних резултата реал мадрида барселоне на првом али панатинаикоса и олимпијакоса
што су искористили пре свега тимови попут париза, бајерна и ѕвеѕде којима није место тамо где трнутно јесу и то ће се показати врло брзо.
јучерашњи циркус и та подцењивања великих смо најбоље видели у барселони када је ѕвеѕда ни ркива ни дужна победила без пет играча који нису могли играти...
они који се сад нађу на црти барси реалу и панатинаикосу сигурно неће имати ту шансу...
уосталом читава европа бруји о намештању резлутата од стране барселоне и реала...
преко ноћи су ѕаборавили да играју и ако је малтене тим реала потпуно исти као прошле године...
vaziкме кме кме Звезда ни крива ни дужна до десет победа тек онако јер Барселона и Реал лоше играју, како ви то искористите, Звезда је победила све тимове из врха плус отета победа у Каунасу, за сад је тако како ће бити до маја видећемо, какав цирскус Барселоне јуче што пантер није могао од прдне од Каленића, Болонбоја и Јага, не причаш да су судије поклониле тој истој Барселони победу у продужетку у Београду, дакле од првих 5 екипа Звезда је добила 4 а он панатинакоса је изгубила на једну лопту у оној трагичном и тужном дану у једној чудној утакмици
да важи чињенице, побеђено је 4 клуба од првих 5 а у Каунасу поклоњена победа Жалгирису, остаје ти само да тугујеш и да се надаш пропасти у другом делу али за сад је тако како јесте (на твоју жалост)