snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
U Bosni TNG 60 din /litar
U Srbiji pod Tadicem - 82 din
Ne brini, sad kad dođe Nikolić pojeftiniće odmah sve..
samo strpljenja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Bosni TNG 60 din /litar
U Srbiji pod Tadicem - 82 din
Kupovni kurs je 112 din, Strasno, vidimo dasu jaja skocila sa 11 din po komadu na 17, Tadicu odlazi beztraga
Izvor nezavisni sajt www.***************
Siromae kao da se tu tadic neso pita![]()
e kao da se tu tadic neso pita![]()
Jok ti se pitaš!e kao da se tu tadic neso pita![]()
Čekaj, prvo nasloviš temu "Evro 118 dinara", a odmah posle kažeš u poruci da je 112. Šta je tačnije?Kupovni kurs je 112 din, Strasno, vidimo dasu jaja skocila sa 11 din po komadu na 17 i vise , Tadicu odlazi beztraga
I jedno i drugo je tacno.Videces uskoro...Čekaj, prvo nasloviš temu "Evro 118 dinara", a odmah posle kažeš u poruci da je 112. Šta je tačnije?
Trenutno na tom sajtu pise da je kurs 111,12 Ne pise da li je kupovni ili prodajni. To je daleko od naslovljenih 118. Ili si mozda napravio gresku u kucanju? Ispravljeno.Kupovni kurs je 112 din, Strasno, vidimo dasu jaja skocila sa 11 din po komadu na 17 i vise , Tadicu odlazi beztraga
Oh, pardon! Nisam primetio da sam upao na politički podforum. U politici je sve moguće i sve je dvosmisleno (a može i višesmisleno), pa je tako i ova tema izgleda.I jedno i drugo je tacno.Videces uskoro...
Pa nee! Sad i moja poruka nema smisla...čime se savršeno uklapa u svet politike!Trenutno na tom sajtu pise da je kurs 111,12 Ne pise da li je kupovni ili prodajni. To je daleko od naslovljenih 118. Ili si mozda napravio gresku u kucanju? Ispravljeno.
Nema veze.To ti je bio dobar trening.Jos par takvih drilova i moci ces aktivno da ucestvujes na ovom pdf-uPa nee! Sad i moja poruka nema smisla...čime se savršeno uklapa u svet politike!![]()
Trenutno na tom sajtu pise da je kurs 111,12 Ne pise da li je kupovni ili prodajni. To je daleko od naslovljenih 118. Ili si mozda napravio gresku u kucanju? Ispravljeno.
Čekaj, prvo nasloviš temu "Evro 118 dinara", a odmah posle kažeš u poruci da je 112. Šta je tačnije?
tadic pada sigurno, vise se izdrzati nemoze, i plin je skocio na 85 din
Ne znam gde si video, a ja sinoc u menjacnici 112, cak i koju decimalu manje.care otkupni je 112 a prodajni sam video licno da je 117,5 sutra ide na 118,
Ne znam gde si video, a ja sinoc u menjacnici 112, cak i koju decimalu manje.
jes vala sta je to 112 dindzi, a zatekli su kurs na 77![]()