kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
OVA TEMA NECE SE NIKADA PRIVESTI KRAJU JER SE KURS DINARA PREMA EVRU STALNO MENJA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, preko noći bi plate pale na 40 eura, kada bi se bilo šta poverilo vama.4x je minimalno.realno 2-3 puta veca nego sadasnja
Ja znam da bi ti to stopirao, tako što bi dinar doveo do 1 milijardu dinara za 1 evro.naravno kad se sve ove spekulacije odradjuju u dilu sa bankama da se bogate Tadicevi lopovi iz DS-a i bankari
Ljudi, ne lupetajte, evo danas nizi kurs € 98 i nesto.
Ko lupeta
tadic te je urnisao nacisto
Želim još jednom da zahvalim Tadiću što nas je sve učinio imućnijima.
Sećam se vremena kada je cela plata trebala za 1 drvce šibice, to je bilo kada je Tihi bio na vlasti.
NE PONOVILO SE !!!
Nizak kurs ne odgovara izvoznicima...Opet se prave problemi jer ne može samo jednim aspektom ekonomske politike da se situacija drži pod kontrolom.Inače za običan narod je padanje super vest.
Ma demokratama privreda nikada nije bila jača strana, samo monopol![]()
Odavde treba bežati što pre, nikako planirati život u ubogoj Srbiji, samo fakultet i provod.
Auuuuu, da ne kažem euuuubolje za taj novac studirati negde vani u austriji nemackoj bilo gde - uostalom i ta diploma vredi neuporedivo vise i otvara mnogo vise vrata
ma ne treba ni fakultet
studiranje u srbiji je medju najskupljima u evropi a kvalitet znanja blizu nuli
pojedini fakulteti i po 30 godina nisu nista ulozili
bolje za taj novac studirati negde vani u austriji nemackoj bilo gde - uostalom i ta diploma vredi neuporedivo vise i otvara mnogo vise vrata
Pa znamo mi kolki je kurs i bez tebe
ja samo kazem da je tadic vas prosvetare nacisto urnisao za ove 3 godine
Urnisao nas je, to je tacno, ali kad se setim kako je bilo ranije, jos je i dobro.
Samo da nas ti ne zajases, hebali smo jeza.
Urnisao nas je, to je tacno, ali kad se setim kako je bilo ranije, jos je i dobro.
Samo da nas ti ne zajases, hebali smo jeza.
Veštački drže jak dinar, pre su veštači držali slab dinar.NBS drzi Dinar vestacki jakim na ovaj nacin.