Svjatogor
Aktivan član
- Poruka
- 1.806
Ovo treba da vise puta pogledaju samo oni koji krčme njegove tekovine i pozivaju se na njega i TRAZE POLITICKU POZADINU UBISTVA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зоран је испао наиван, мада је и његов претходник слично размишљао.
Momir Bulatovic je u svojoj knjizi napisao da je Milosevic negde na nekim pregovorima ponudio americkom drzavnom sekretaru Vorenu Kristoferu papir i rekao mu da napise sve sto oni traze da on uradi ,da bi srbija i usa bili saveznici ali mu je ovaj rekao NE gospodine Milosevicu mi tako ne radimo,mi radimo tako sto svaki dan i kad god hocemo saljemo zahtjeve i vi ih bez pogovora ispunjavate,tako rade u svim zemljama EU i NATO pakta i tamo se direktive postuju i odradjuju bez pogovora
Momir Bulatovic je u svojoj knjizi napisao da je Milosevic negde na nekim pregovorima ponudio americkom drzavnom sekretaru Vorenu Kristoferu papir i rekao mu da napise sve sto oni traze da on uradi ,da bi srbija i usa bili saveznici ali mu je ovaj rekao NE gospodine Milosevicu mi tako ne radimo,mi radimo tako sto svaki dan i kad god hocemo saljemo zahtjeve i vi ih bez pogovora ispunjavate,tako rade u svim zemljama EU i NATO pakta i tamo se direktive postuju i odradjuju bez pogovora
Да, то је већ чувена анегдота. То веома јасно однос Запада према Србији, али и недопустиву лаковерност домаће политичке елите – небитно је којој је политичкој опцији она припада.
Ovo treba da vise puta pogledaju samo oni koji krčme njegove tekovine i pozivaju se na njega i TRAZE POLITICKU POZADINU UBISTVA
Ovaj covek, Djindjolina, je bio mastar, sanjar... Ovo u pocetku sto prica i ima nekog smisla, a posle 5og minuta to sto prica nema vise nikakvog smislenog sadrzaja. Svakako da ce USA ambajador da se najavi i da mu na neki nacin "naredi" da odu na zajednicki rucak. Ne duguju USA i EU Srbiji 27 milijardi ojra, nego Drzava Srbija duguje te parice USA i EU. Dakle, ima da Premijer Srbije igra pipirevku, onako kako Brisel i Washington DC narede, da ne bi bilo belaja. A ako Premijer odbije, bice skidanje gaca, saginjanje u poz(icij)u "na gotovs dupedajs", i taj rad.
Oni ljudi koji misle da mogu da uzimaju kredite, da ih trose besmisleno, i da se posle vajkaju kako "nisu odavde" ce na kraju dana naiebati, i to zestoko. Razumem ja da je u Srbiji doslo do prevara i bitangluka svake vrste, ali ono: "necu da ti vratim, ko te iebe" NE vazi u slucaju takvih igraca kao USA i EU".
To bratija Nebeska nikako da shvati, vec dobrih 35 godinica. Sada Vlada Srbije mora da ispljunu oko 27 milijardi ojra + 30% kamatica, a to ce neko morati i da vraca, inace ce ceo srpski narod biti u bukagijama, i srpski prosecan zivot na crnoj berzi ce kostati paklicu crvenog Malboro-a u Srbiji...
Izvolite, prijatelji. Sto ste zamesili, to cete i da kusate...
_nobody_
ono sto me raduje, bog sve vidi![]()
Mali znam o Ani Lind,da bih mogao da povežem to dvoje.Pojasni.Ubistva Zorana Djindjica i Ane Lind su povezana. Ko razume, razume, ostalima nema pomoci.
Mali znam o Ani Lind,da bih mogao da povežem to dvoje.Pojasni.
а зашто би се Бог узбуђивао због наше државе?
Pa sad ako sam mali sa 50 godina i metar i devedeset neka ti bude. U pitanju su dokumenta koja je Djindjic trebao da da tog dana Ani Lind, al eto ubise ga, jos mnoga ubistva su povezana s tim dokumentima. Npr Branko Crvenkovski u onom padu aviona. Inace kad je sudija pitao onog klinca sto je ubio Lindovu, zasto je to uradio, on je odgovorio, nemam pojma, kao da me nesto nateralo bez moje volje na taj cin. Mislite o tome.
saopstenja za javnost i realna desavnja u politickom vrhu kod nas su dve razlicite price. msm ljudi su u stanju svasta da kazu zarad skupljanja politickih poena, ali hajde. lepo bi bilo da neko naduva usa ili nemackog ambasadora u srbiji kada krene da se mesa u unutrasnja pitanja, ali ako se neko seca kako je ruski ambasador javno naduvao nase politicare, znamo gde smo. mi smo tamo gde se nekontorlisano uzima novac koji se trosi ko zna gde. msm realno, ovi nasi bi za pare primili i ambasadora kenije koji bi im odredio da se svakog prvog u mesecu puste tigrovi iz zoo vrta kako bi ih on lovio po terazijama. za lovu, sutra bi pustili i albanskog ambasadora da radi sta hoce. i sve dok lova kaplje oni se ne bune. sve dok se ima neka sica da se tutne penzionerima, oni cute.
ono sto me raduje, bog sve vidi![]()
nju bese neki srbin ubio u trznom centru u svedskoj?