Evo šta će da nas snađe ako uđemo u EU na Tadićev način

Pa, samo tvoje ime ti kaže da si zastareo i tup.

Decko, vrli si glup, neobrazovan i plitak. To sto si klinac, malo te vadi, ali ako nemas muda ni znanja da se upustis u polemiku, daj prekini da lupetas vise. Jadan si zato sto si rastao u bolesnoj drzavi, i to je nazalost tako, ali daj se vrati na temu. LDP, moje ime i tvoja glupost nisu ovde tema, nemoj sad da se izivljavas na ljudima zato sto pored svega imas mala jajasca i velike frustracije. Dakle, vidis da te prozivam da si glup i pisem da su svi lopovi. I ja sam sad LDP-ovac. Tupsone, mozes li odgovoriti na ovo ili ces sad opet da lupas i spamujes?

Decko, vrli si glup, neobrazovan i plitak. To sto si klinac, malo te vadi, ali ako nemas muda ni znanja da se upustis u polemiku, daj prekini da lupetas vise. Jadan si zato sto si rastao u bolesnoj drzavi, i to je nazalost tako, ali daj se vrati na temu. LDP, moje ime i tvoja glupost nisu ovde tema, nemoj sad da se izivljavas na ljudima zato sto pored svega imas mala jajasca i velike frustracije. Dakle, vidis da te prozivam da si glup i pisem da su svi lopovi. I ja sam sad LDP-ovac. Tupsone, mozes li odgovoriti na ovo ili ces sad opet da lupas i spamujes?

Sa LDP -OVCIMA ne diskutujem.Njih kao i tebe sa njima smatram isto kao ŠIPTARE.Jel ti jasno.....

Sat koji ne pokazuje vreme 300.000 dolara
Autor: FoNet | 04.05.2008 - 14:24

Novi proizvod švajcarskog proizvođača satova Roman Žerom je časovnik pod imenom "Dan i noć" koji košta basnoslovnih 300.000 dolara i koji uopšte ne pokazuje vreme, već samo koje je doba dana - dan ili noć.

"Ovo je prvi ovakav sat na svetu. Bez pokazivanja sati, minuta ili sekundi 'Dan i noć' nudi novi pristup merenju vremena, deleći svemir na dva fundamentalno suprotna dela: dan i noć", piše u katalogu.
Ukoliko ste pomislili da je to poslovni promašaj, prevarili ste se. Devet takvih satova, koji su predstavljeni na svetskom sajmu proizvođača satova, prodato je za manje od 48 sati i u kompaniji Roman Žerom očekuju da će on veoma brzo postati hit među bogatašima. Čak je i Vol Strit Džurnal taj sat nazvao genijalnim proizvodom.
"Danas svi mogu kupiti sat koji pokazuje tačno vreme, ali je malo onih koji sebi mogu priuštiti sat kome tačno vreme nije primarna funkcija. Naša procena je bila dobra i izuzetno smo zadovoljni porudžbinama", izjavila je izvršna direktorka proizvođača.

Evo Nesku za utehu...

Back