- Poruka
- 1.684
Ti nisi Srbin a ja takve sređujem po kratkom.
Sredjuj ti svoju glavu bolesnu... Ti ces da odredjujes ko je Srbin, papane...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi Srbin a ja takve sređujem po kratkom.
Nesko ako ti znas sta pricas svaka ti cast...Djelic prodaje tresnje?
Sredjuj ti svoju glavu bolesnu... Ti ces da odredjujes ko je Srbin, papane...
radikale i ldp ne finansira...
Hajde kad si mudonja izađi mi na crtu:mad::mad::mad:
To nije tacno. Radikali se finansiraju u velikom procentu Miskovicevim parama!
Izađi mi na crtu ili prekini...
ajde nesko nisu ti ovo gey forumi da se tako providno nabacujes ljudima
A sto bi ja prekinuo? Pa ja sam uporam co'ek. A zbog takvih plitkih, sigurno necu da odustanem.
To nije tacno. Radikali se finansiraju u velikom procentu Miskovicevim parama!
Uporan možeš biti samo do 11--og.Zapamti šta sam ti rekao.
sigurno je prodavao tresnje za 60 eura kilo na kalenicuOnda mi kaži kako je verovatno da je Đelić zaradio 11 miliona evra za kratko vreme.![]()
А од кога се ЖУТИ финансирају???![]()
Kako da ti izadje kad si usmrkao tu crtu?
Isto od Miskovica i tajkuna. Pa to je bar jasno. Svi oni posluju, a ovde se jadnici loze kao da postoji razlika. Svi su nasi politicari lopovi, samo je pitanje ko je manje zlo. Dobrih nema.
A posle 11. maja, polizaces ... sladoled, i pomisliti, 'gle, opet Srbi ka Evropi kroce i zivot ide dalje, a ja osta jadan i nepismen'
Pa, samo tvoje ime ti kaže da si zastareo i tup.
Decko, vrli si glup, neobrazovan i plitak. To sto si klinac, malo te vadi, ali ako nemas muda ni znanja da se upustis u polemiku, daj prekini da lupetas vise. Jadan si zato sto si rastao u bolesnoj drzavi, i to je nazalost tako, ali daj se vrati na temu. LDP, moje ime i tvoja glupost nisu ovde tema, nemoj sad da se izivljavas na ljudima zato sto pored svega imas mala jajasca i velike frustracije. Dakle, vidis da te prozivam da si glup i pisem da su svi lopovi. I ja sam sad LDP-ovac. Tupsone, mozes li odgovoriti na ovo ili ces sad opet da lupas i spamujes?
Sa LDP -OVCIMA ne diskutujem.Njih kao i tebe sa njima smatram isto kao ŠIPTARE.Jel ti jasno.....
Gluuuuuuup, gluuuuuup, nema jajca i gluuupp.
Odakle ti ideja idiote da sam ja pripadnik frakcije 'Sizi Dalje'. Manje duvaj lepak.[/QUOTE
Odakle znaš da su svi lopovi,poštenjačino.
Sat koji ne pokazuje vreme 300.000 dolara
Autor: FoNet | 04.05.2008 - 14:24
Novi proizvod švajcarskog proizvođača satova Roman Žerom je časovnik pod imenom "Dan i noć" koji košta basnoslovnih 300.000 dolara i koji uopšte ne pokazuje vreme, već samo koje je doba dana - dan ili noć.
"Ovo je prvi ovakav sat na svetu. Bez pokazivanja sati, minuta ili sekundi 'Dan i noć' nudi novi pristup merenju vremena, deleći svemir na dva fundamentalno suprotna dela: dan i noć", piše u katalogu.
Ukoliko ste pomislili da je to poslovni promašaj, prevarili ste se. Devet takvih satova, koji su predstavljeni na svetskom sajmu proizvođača satova, prodato je za manje od 48 sati i u kompaniji Roman Žerom očekuju da će on veoma brzo postati hit među bogatašima. Čak je i Vol Strit Džurnal taj sat nazvao genijalnim proizvodom.
"Danas svi mogu kupiti sat koji pokazuje tačno vreme, ali je malo onih koji sebi mogu priuštiti sat kome tačno vreme nije primarna funkcija. Naša procena je bila dobra i izuzetno smo zadovoljni porudžbinama", izjavila je izvršna direktorka proizvođača.