Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ova tema je vech bila...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bih..koliko?![]()
bila je i moja baba devojka...Ova tema je vech bila...
odete kod svog partnera koji nije seljak i kod njega se niko ne izuva.
ali krene eks.
i da bi skinuli pantalone morate prvo cipele. a imate krompiric na carapi i plus gljivicne izrasline i naslage zelenkasto-sivkaste nijanse sa aromom budjavog sira.
sta da uradite a da ne ispadnete seljak/seljanka i odbijete partnerovu zelju za vama?
i plus da ne ispadnete seljak/anka sto se izuvate
Jeste, devedesetih..![]()
hehe, da sam u takvoj situaciji sa stopalima, a što bi se desilo verovatno u nekom drugom životu, ostala bih obuvena a njemu bih rekla nežnim glasom: khm hm, imam menstruaciju.odete kod svog partnera koji nije seljak i kod njega se niko ne izuva.
ali krene eks.
i da bi skinuli pantalone morate prvo cipele. a imate krompiric na carapi i plus gljivicne izrasline i naslage zelenkasto-sivkaste nijanse sa aromom budjavog sira.
sta da uradite a da ne ispadnete seljak/seljanka i odbijete partnerovu zelju za vama?
odete kod svog partnera koji nije seljak i kod njega se niko ne izuva.
ali krene eks.