Evo najboljeg dokaza da je tzv EU antisrpska tvorevina

За Космет ,Крајину није потребно ратовати већ само морамо имати јединство око једне просте чињенице то је наше и нико неможе да нам га отме.На форуму је била тема о дељењу летка о еу међу децом,а када би такав летак са темом Космет је Србија био подељен деци разне НВО и Б(УУА)92 би разапеле организатора,учимо се браћо и сестре(другови и другарице)како се подиже национална свест од оних који су у том најбољи учимо се од наших славних писаца Ђуре ,Бранка,Змаја,Десанке ,Дучића ... читајмо Плаву гробницу нашој деци,научимо да слушамо гусле и натерајмо политичаре (мислим на све) да се понашају патриотски, и да испред свог интереса поставе интерес народа и државе а ако то не желе тражимо друге

А шта мислите ако није Титин пут у питању а не Косово? Ја мислим да Титин пут и европски пут иду у различитим правцима. Зато није могуће правити напредак у Србији, јер нико на различитим путевима не може доћи на једно место ако ти путови не иду на то место. А овде је ваљда јасно куда који пут води, па памет у главу Србијо, пре него што зец оде у страну.

Back