goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Jao ,kyo, baš si mekan...Mada ,kako su te ocepili par puta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ama nista te nisam razumeo![]()
E pa kad si tako svesno biće,nemoj da slediš te svetle primere.Pazi gazdinu imovinu ko oči u glavi,jer ono što je njegovo to je i tvoje.
Јел му ко дао опомену за глупу темо(непотребну)?
E...i kako je to uvredio Irona,kad ga je banovao?
Bio si i ostao plači.....!pa gledaju...kroz prste...a nama starijima ali i novima
kad sam ja došao na ovaj forum bio sam kao novi tretiran po daleko strožim pravilima i ne samo ja već svi novi forumaši tada (samo za provokaciju smo dobili ban, a kamoli da smo vređali...pogledaj moj stari (prvi) nick: kyo pa se uvjeri za šta sam dobio ban
i to je bilo u redu
sada se dešava da me dobrano izprovociraju i/ili izvređaju novi članovi sa jedva 100-200postova
i za to ne dobe nikakvu sankciju:-(
-----------
al dobro ja takve odpilim i stavim na ignore liszu i uopšte me više ne interesiraju
Iskren da budem, moderatori gledaju kroz prste starijim forumašima. Makar ja stičem takav utisak. Onda kada se banuje stariji forumaš onda mi je jasno da je zaista napisao nešto preterano loše.
pa gledaju...kroz prste...a nama starijima ali i novima
kad sam ja došao na ovaj forum bio sam kao novi tretiran po daleko strožim pravilima i ne samo ja već svi novi forumaši tada (samo za provokaciju smo dobili ban, a kamoli da smo vređali...pogledaj moj stari (prvi) nick: kyo pa se uvjeri za šta sam dobio ban
i to je bilo u redu
sada se dešava da me dobrano izprovociraju i/ili izvređaju novi članovi sa jedva 100-200postova
i za to ne dobe nikakvu sankciju:-(
-----------
al dobro ja takve odpilim i stavim na ignore liszu i uopšte me više ne interesiraju
Pa 'ajde probaj da me isprovociraš,kad je tako lako.:wink:po meni je bogatstvo foruma kad forum ima velik broj STARIH (po postovanju), dakle vernih, a opet raznolikih forumaša a NE brdo vikend provokatora
dakle tako mogu i ja primerice otvorit neki nalog isprovocirat 10 starih forumaša da me opsuju pa da pokupe ban...
i šta smo onda dobili? brdo vikend forumaša i totalni haos
dvostruki arsini, IRON kritikuje one, koji umesto da rade za vreme radnog vremena, oni prodaju mooda za bubrege po forumu. a sve mi se cini da i on to radi
celo radno vreme samo na forumu breeee
Nek' ti firma kupi Iphone,zaslužio si.Eh, pa dobiću komp na radnom mestu, ADSL uveden samo čekam mašinu.
Ali me muči šta da radim u onih pola sata do posla i do kuće?
Moraću da kupim laptop (neki ruski zbog trenutnog bojkota slovenačke robe) ali sa wireless-om.
po meni je bogatstvo foruma kad forum ima velik broj STARIH (po postovanju), dakle vernih, a opet raznolikih forumaša a NE brdo vikend provokatora
dakle tako mogu i ja primerice otvorit neki nalog isprovocirat 10 starih forumaša da me opsuju pa da pokupe ban...
i šta smo onda dobili? brdo vikend forumaša i totalni haos
Sram vas bilo. Imate vremena da se javljate iz firme i da se ponosite što vam je učinak nula. Krivi vam drugi? Smetaju demokrate možda? Zlo zvano EU vam ne da da radite? Telefonirate iz firme a ovamo bacate po 400€ na mobilni a onda proveravate da li vam je provajder pravilno izračunao cenu SMS-a. I kome šta možete da pričate kada ništa ne doprinosite? Bar da ste odbranili ono Kosovo za ovih 8 sati nego još mrsite kriv Pera kriv Mika, Ajron nam ne da da pišemo gluposti.
I šta hoće ovaj demokratski blok? Ništa pametno nisu uradili samo su omogućili da pojedini iskoriste svoje pozicije i pozapošljavaju nestručnu familiju po firmama iz kojih nas spamuju po ovom forumu. Da ih pita čovek zašto ne valjaju 90-te rekli bi - nisu bili naši na vlasti. Kao vredjaju vas ove nedemokrate a što vredjate moderatore umesto da tako razgovarate sa onima koji su vas takvim napravili to nikom ništa?
A tek ove nevladine organizacije i instant patriotski savezi za zveckanje oružjem.... Pa bre kako vas nije sramota?
Prodali ste se za žiro račun.
Iron Lord
časno odradio prvu smenu
Pa 'ajde probaj da me isprovociraš,kad je tako lako.:wink:
Treba se znati kontrolisati, ne znam šta drugo da ti kažem. Izleti i meni koja žestoka, znam, ali uglavnom sam miran i trudim se da me ne isprovocira svaki lik koji naleti. U dve godine nisam ni opomenu dobio :smajlisaoreolom:![]()
Oko naše pametno.Buljavo.
![]()
Dajte i Marlona.Nek' bidne žurka.
Dok se na vrati marlon - zabavljaće nas Šon
A da nije My Lord......Era Ojdanić....glavom i bradom :shock:![]()
Eh, da mi je tvoj vid na par minuta...![]()
Jao ,kyo, baš si mekan...Mada ,kako su te ocepili par puta![]()
iskreno...žao mi što je eremita banovan (ipak je on jedan od najstarijih (po postovanju) forumaša ovde)
pokrenuo bi anketu pa da se forumaši izjasne dal je zaista pravedno da se mi stariji članovi isto tretiramo kao i članovi (najčešće klonovi) koji imaju ~100postova ili manje, ili tzv."vikend provokatori" dođu jednom mesečno i provociraju
pa onda nekom od nas starijih (po postovanju) ovde pukne živac pa nešto neprikladno kažemo i budemo sankcionirani
a najviše me smeta kad likovi (vikend provokatori, klonovi i/ili sa malo postova-novi forumaši) vređaju bez sankcija
moje anketno pitanje bi bilo:
Koji vid sankcionisanja je po vama prihvatljiv:
a/ za sve forumaše (stare i nove) ISTA pravila po kojem se najpre opomene, pa ukoliko pre isteka opomene napravi još jednu grešku banuje, a ukoliko istovremeno vređa više članova i to vidno da mu je jedino vređanje važno onda trajni ban
b/ za sve forumaše (nove i stare) ISTA pravila opemene pa ban (ali bez trajnog bana -jer kod trajnog banovanja se potencira kloniranje korisnika)
c/ za starije članove opomena i pa posle eventualno jednodnevni ban ako ponovi grešku) a za nove (opomena pa višednevni ban)
d/ za starije članove (opomene i eventualno jednodnevni ban) a za nove (opomene pa trajni ban)
ja sam za c/
-------------------------
postavio bih anketu ...al iz razloga da se ne protumaći krivo od strane moderatora i forumaša postavljam u vidu posta
A da nije My Lord......Era Ojdanić....glavom i bradom :shock:![]()
што се модератора тиче ,на сваком форуму су модератори увек у праву
то исто треба схватити![]()