Ево како се спинују вести: Каменован руски воз код Лапова

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bilja3003

Primećen član
Poruka
602
Ево како се спинују вести:
Вечерас Б 92 објављује да је каменован руски воз код Лапова. Пре десетак дана је каменован руски воз код Лајковца.
Лепо би било кад би објаснили имбецилима, а ја то сигурно нисам
28855619162503816328.gif
, од кад руски возови пролазе кроз Србију и где то иду ?!

Кад би вест била објективна онда би она требало да гласи да је каменован воз од два или три вагона који су произведени у Русији, тамо негде пре 25 година, и замислите, он је још увек у функцији !
Баш ме интересује да ли би Б 92 за вагоне који су произведени у Немачкој објавио као "сензационалну вест" да је каменован немачки воз z:mrgreen:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=05&nav_category=16&nav_id=674989

Ево како се спинују вести:
Вечерас Б 92 објављује да је каменован руски воз код Лапова. Пре десетак дана је каменован руски воз код Лајковца.
Лепо би било кад би објаснили имбецилима, а ја то сигурно нисам
28855619162503816328.gif
, од кад руски возови пролазе кроз Србију и где то иду ?!

Кад би вест била објективна онда би она требало да гласи да је каменован воз од два или три вагона који су произведени у Русији, тамо негде пре 25 година, и замислите, он је још увек у функцији !
Баш ме интересује да ли би Б 92 за вагоне који су произведени у Немачкој објавио као "сензационалну вест" да је каменован немачки воз z:mrgreen:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=01&dd=05&nav_category=16&nav_id=674989

To su glanc nove dizel garniture koje domaća stoka gađa kamenjem. Pa se posle iščuđavamo što nam je sve raspadnuto i pokidano.

Ja ne vididim nikakvo spinovanje... Šta više ne vidim nikakvu posebnu vezu između toga gde su proizvedeni ti vozovi i činjenice da ih je kamenjem zasula neka primitivna stoka koja nema pametnija posla. Što ih ne uhvati policija pa da im naplate lepo popravku, onako po kratkom postupku preko privatnih izvršitelja. Samo jednog kad bi odalamili soma evrića bežali bi u podrume kad nailazi voz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back