Kamenuju ruske vozove

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Radio-televizija Srbije

U Batočini ponovo kamenovana nova ruska dizel-motorna garnitura koja je saobraćala iz Lapova za Kraljevo. To je dvanaesto kamenovanje novih ruskih vozova u protekla četiri meseca, saopštile su "Železnice Srbije".

U kamenovanju koje se jutros dogodilo nije bilo povređenih, a oštećeno je bočno staklo na garnituri koja je nastavila vožnju.

Novi ruski dizel-motorni vozovi su 15. septembra uvedeni u saobraćaj iz Kraljeva za Lapovo i Požegu.

Kamenovanjem vozova je direktno ugrožena bezbednost saobraćaja, a Železnici nanete znatne materijalne štete, istakli su u tom javnom preduzeću.

Srpske železnice nove vozove kupile su prvi put nakon tri decenije, u periodu od 15. septembra do sredine oktobra.

Do sada je bilo 11 kamenovanja, od čega osam puta na pruzi Kraljevo-Požega i tri puta na pruzi Kraljevo-Lapovo, sve na teritoriji kraljevačkog železničkog čvora, a meta kamenovanja su uvek bili novi ruski vozovi.

Vesti Krstarice

------------------------------------------------------------------

Pa naravno, ljudi nece ruske DIZEL SHKLOPOCIJE koje se jos samo u Africi koriste...

Hoce brze elektricne vozove kakvi se danas grade svuda po svetu, koji od Subotice do Nisa stizu za manje od dva sata....

Verovatno bi ih Kinezi i jeftinije napravili....

Radio-televizija Srbije

U Batočini ponovo kamenovana nova ruska dizel-motorna garnitura koja je saobraćala iz Lapova za Kraljevo. To je dvanaesto kamenovanje novih ruskih vozova u protekla četiri meseca, saopštile su "Železnice Srbije".

U kamenovanju koje se jutros dogodilo nije bilo povređenih, a oštećeno je bočno staklo na garnituri koja je nastavila vožnju.

Novi ruski dizel-motorni vozovi su 15. septembra uvedeni u saobraćaj iz Kraljeva za Lapovo i Požegu.

Kamenovanjem vozova je direktno ugrožena bezbednost saobraćaja, a Železnici nanete znatne materijalne štete, istakli su u tom javnom preduzeću.

Srpske železnice nove vozove kupile su prvi put nakon tri decenije, u periodu od 15. septembra do sredine oktobra.

Do sada je bilo 11 kamenovanja, od čega osam puta na pruzi Kraljevo-Požega i tri puta na pruzi Kraljevo-Lapovo, sve na teritoriji kraljevačkog železničkog čvora, a meta kamenovanja su uvek bili novi ruski vozovi.

Vesti Krstarice

------------------------------------------------------------------

Pa naravno, ljudi nece ruske DIZEL SHKLOPOCIJE koje se jos samo u Africi koriste...

Hoce brze elektricne vozove kakvi se danas grade svuda po svetu, koji od Subotice do Nisa stizu za manje od dva sata....

Verovatno bi ih Kinezi i jeftinije napravili....

Stoka kamenuje i razvaljuje jer je stoka, a ne zato što neće dizelke. Kod nas u ačku su nedavno tako iz čiste obesti uništili nove vozove koji su saobraćali na liniji Kraljevo-Požega

Slušaj Blajbi, kakvi god vozovi bili, ne treba da ih uništavamo. To je plaćeno, to je sad naše. Osobe koje ovo rade ili su potpuni idioti ili su poslati da ovo rade. U svakom slučaju napravio bih im sačekušu, pa im svima polomio obje ruke i obje noge, pa neka im majka dupe briše dva mjeseca dok su u gipsu. Stoka.

Slazem se da pocinioci treba da budu strogo kaznjeni.

U Titovo vreme tako nesto se NIKADA NIJE DESAVALO, jer tada jos nisu bila IZMISLJENA ljudska prava.

To su bila ona lepa vremena kada su jos uvek postojale samo ljudske DUZNOSTI...

slike_srbija_5_novi_ruski_voz_810261388.jpg

Ma da bas im losi ruski vozovi a do sada se vozili u........

zeleznice-srbije-radovi-izmena-1328585176-104083.jpg

A pogotovo sto ih iritira dizel motor:cepanje:

Ajde banujte ga.

ПИТАЊЕ СВИХ ПИТАЊА:

- ШТА КОГ ЂАВОЛА УОПШТЕ РАДИ ПОЛИЦИЈА???
- КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА НИСУ ОТКРИЛИ ПРЕТХОДНЕ ПОЧИНИОЦЕ???
- ИЛИ ОПЕТ ПОСТОЈЕ НЕКИ РАЗЛОЗИ НАЦИОНАЛНЕ ПРИПАДНОСТИ
ПА СЕ НЕ ОБЈАВЉУЈЕ КОЈИ КРЕТЕН РАЗБИЈА ВОЗОВЕ ???

Kamenovanje organizuje hrvatska obavestajna sluzba a ustase kamenuju.... sasvim jasnaa stvar ž

Pravo u centar. Secam se da sam gledao nekog lika iz hrvatske privredne komore koji pokusava na RTS da proda pricu kako Srbi i Hrvati treba da kupuju uzajamno proizvode (to jes da mi kupujemo Hrvatske) i pomenuo kako Hrvatska ima vozove i da mi ne treba da kupujemo ruske nego treba da kupujemo od brace Hrvata (jer oni verovatno ne mogu da uvale taj krs nikome). Dakle oni ovo rade.

Sasvim je nebitno čiji su vozovi i kakvi. Kamenovati voz je divljaštvo i primitivnost.
Idiot će to da uradi u svakom slučaju. Idiotu je dovoljno da nešto prodje iznad ili preko pruge i on će po inerciji da se baci kamenom.

Pravo u centar. Secam se da sam gledao nekog lika iz hrvatske privredne komore koji pokusava na RTS da proda pricu kako Srbi i Hrvati treba da kupuju uzajamno proizvode (to jes da mi kupujemo Hrvatske) i pomenuo kako Hrvatska ima vozove i da mi ne treba da kupujemo ruske nego treba da kupujemo od brace Hrvata (jer oni verovatno ne mogu da uvale taj krs nikome). Dakle oni ovo rade.

Zar nije logično da onda Hrvatska Obaveštajna Služba nekako pokvari te vozove da ih iskompromituje ,recimo sipa šećer u rezervoar , ili podmiti nekog iz vlasti da kupi njihove vozove , a ne da šalju agente da bacaju kamenje na voz kod Kraljeva . z:D
Vec zamišljam ustaškog Džemsa Bonda , nazovimo ga agent šjor Mikula , kako čuči u nekom šipražju pored pruge čeka naidje ajzliban i da ga izroka kamenicama ,onda preko satelitskog telefona šalje izveštaj direkt na Kaptol , što ovi proslede u Vatikan , takodje preko specijala . z:D
Ako je mercedes bolji od lade , biće bolji i kad ga 17 puta izrokaš kamenicama , tako da ne znam kako sa ovim misle da uvere nekog da su njihovio vozovi dobri, osim ako nisu rock proof . z:D

Poslednja izmena:
Budale ne rade istu stvar 11 puta.. i samo ruske vozove gadjaju, one stare jok. Dakle ovo organizuje neko, i to sa jasnim ciljem.

Pa sto da gadjaju stare vozove kada su oni vec polupani. Ruski su noviji. I nije prvi put da Srbi lupaju nesto novo, tako cupaju nove saobracajne znakove, ispisuju grafite na novim zgradama, lupaju nova stajalista za gsp itd....

A to po tvojoj prici da su organizovali Hrvati, ma daj. Sto nisi rekoa da su to lupali americke zelene beretke koji su se padobranom spustali iz aviona. Sve po nalogu Engleza MI6.

Back