Evo kako se prave viršle

pricamo da ti neces da jedes travu a sunca se svaki dan , malo uvek nesto ne razumes a bata raka ..sta reci ni ja u tvojim godinama ga nisam imala tako da nikad se ne smej drugom jer ne znas sta tebe moze strefiti
Pričamo da ti hoćeš da jedeš iznutrice od bolesnih životinja. A što se tiče mog seksualnog života, u koji uopšte nisi upućena, niti te je iko zvao da ga komentarišeš, a zbog čega smo se zakačili kad si pisala svakakve nebuloze u moje ime. Samo ti se vraća milo za drago. Ništa više. Nikome se ne smejem, samo ne dam na sebe. Ne diraj me - ne diram te. Prva me diraj - uzvratiću ti 10x. Mene može strefiti da me sistem likvidira, jer štrčim. Ništa više. I sve ovo nema nikakve veze sa ovom temom.

gde ja ovde spominjem tvoj sexualni zivot?

Nije tačno. Pričamo o tome kako se prave viršle. To je tema. Šta ja hoću a šta neću da jedem je moja stvar. A ne predmet nečije (u ovom slučaju tvoje i moderatorove) sprdnje. Ali ti kad dođeš da se sprdaš sa mnom - uzvratiću ti 10x. I tebi i svakome drugom. Ja ne slušam turbo folk, pa zato ne gledam „Grand paradu“; može mi se tako. Jednostavno je. Ako ti smeta šta pišem, i šta propagiram - zaobiđi i mene i moje teme. I to je to. Jesam li ja nekada došao na tvoju temu, da se sprdam sa tobom? Nisam. Niti ću. Zaobiđi me i sve ok. A ja dajem sebi za pravo da propagiram vegansku ishranu i zdrav način života, i činiću to i ubuduće. Dalje, mene 100% ništa ne može strefiti, jer se zdravo hranim i zdravo živim, a duhovno sam veoma jak (50% sam u pozitivnoj, a 50% u negativnoj duhovnosti, činim i dobro i zlo - tako da sam balansiran), i nikada se ne mogu i neću razboleti, a za moje rođake, koje si mi pomenula na pp, me baš briga, jer sam im rekao kako da se izleče, i kako d ažive zdravo, a oni što se i dalje hrane kao 85% ljudi na planeti - njihova stvar. Svako je kovač svoje sreće. Toliko.

Dalje. Kad već hoćeš da diskutuješ - nauči da quote-uješ, a ne da ponavljaš nečije napisane reči.

Poslednja izmena od moderatora:
Nije tačno. Pričamo o tome kako se prave viršle. To je tema. Šta ja hoću a šta neću da jedem je moja stvar. A ne predmet nečije (u ovom slučaju tvoje i moderatorove) sprdnje. Ali ti kad dođeš da se sprdaš sa mnom - uzvratiću ti 10x. I tebi i svakome drugom. Ja ne slušam turbo folk, pa zato ne gledam „Grand paradu“; može mi se tako. Jednostavno je. Ako ti smeta šta pišem, i šta propagiram - zaobiđi i mene i moje teme. I to je to. Jesam li ja nekada došao na tvoju temu, da se sprdam sa tobom? Nisam. Niti ću. Zaobiđi me i sve ok. A ja dajem sebi za pravo da propagiram vegansku ishranu i zdrav način života, i činiću to i ubuduće. Dalje, mene 100% ništa ne može strefiti, jer se zdravo hranim i zdravo živim, a duhovno sam veoma jak (50% sam u pozitivnoj, a 50% u negativnoj duhovnosti, činim i dobro i zlo - tako da sam balansiran), i nikada se ne mogu i neću razboleti, a za moje rođake, koje si mi pomenula na pp, me baš briga, jer sam im rekao kako da se izleče, i kako d ažive zdravo, a oni što se i dalje hrane kao 85% ljudi na planeti - njihova stvar. Svako je kovač svoje sreće. Toliko.

Dalje. Kad već hoćeš da diskutuješ - nauči da quote-uješ, a ne da ponavljaš nečije napisane reči.
jel ovako?
a ti i ne shvatas uopste zasto ja dolazim na tvoju temu , ali necu vise , nisi vise interesantan stalno ponavljas jedno te isto

Poslednja izmena od moderatora:
jel ovako?
a ti i ne shvatas uopste zasto ja dolazim na tvoju temu , ali necu vise , nisi vise interesantan stalno ponavljas jedno te isto

Da, tako.

Ja shvatam sve. Ti kažeš da ne shvatam ništa. Kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime?) - tako mu bog dao pameti i zdravlja. Pošteno? Šta me briga šta hoćeš a šta nećeš. Znaš li koliko me zanimaš? Kao lanjski sneg. Zabole me ona stvar za tebe i za sve što ima veze sa tobom. To što nisi interesantna zadži za sebe. Nisam te zvao da me procenjuješ da li sam interesantan ili nisam interesantan. Interesantan sam svojoj ženi i ljudima koji me okružuju, i to mi je dovoljno. Ti mi ič ne trebaš, kao ni tvoji mizerni, jadni i bedni pokušaji sprdnje. Šta ponavljaš jedno te isto. Ma ne zanima me uopšte.

Back