Evo kako je izgledao tacno spomenik pre nego sto su ga u svojim bolesnim glavama unalazili

Natasa Rostova ____ Ja sto vise vreme prolazi,sve vise uvidjam,kako je spomenik debilan,sa ogromnom nenormalno velikim postoljem. Ali mi se svidja,
sto ti aktivno posmatras svet i dnevna dogadjaja oko tebe.To pokazuje (bez obzira sto mislimo drugacije) da imas vrcavu inteligenciju,da si osoba
kojoj racio nije dat,da pravi samo neke egzebicije u kulinarstvu,vec si clan drustva koji nije imun na sva zbivanja,na sve promene koje se kod nas
desavaju...

Ruski vajar je napravio dobar spomenik.Iz beograda je dobio nalog,da monahu,kasnije proglasenom svecu,umesto krsta,stavi u ruku mac,sto je glupo
bolesno i nedopustivo.Sveti Nemanja,moze samo krst da nosi a ne,da jadni starac (kako je prikazan) svojom starckom rukom,preti macem.To je suludi
apsurd,nekog diletanta.Ruski Vajar nije kriv.Koliko je placen i sta mu je naruceno,to je i napravio !
Видим ја шта вас мучи. Управо тај мач и његов положај и уопште како се уклапа у фигуру је оно нешто што овај споменик чини изузетним и зато га једноставно мрзите јер би споменик са крстом био само још један кичерај што бисте могли прогутати.

Ово што је било предложено је досадна класика. Без креативности и без храбрости једноставни кич којим би се задовољила форма.
Овај што је направљен има нешто што га чини изузетним, другачијим и по мени уопште није кич управо због тог дискретног додира оригиналности.
Nemanja ne maše mačem, već položaj mača asocira da donosi mir ,,

Meni ovakav Nemanja fenomenalan .

Što više vreme prolazi sve više shvatam koliko je izuzetan
Видим ја шта вас мучи. Управо тај мач и његов положај и уопште како се уклапа у фигуру је оно нешто што овај споменик чини изузетним и зато га једноставно мрзите јер би споменик са крстом био само још један кичерај што бисте могли прогутати.
Da li je moguce da vas salju da botujete i na teorije zavera?
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Sta sve vi morate da radite za sendvic...

Da li je moguce da vas salju da botujete i na teorije zavera?
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Sta sve vi morate da radite za sendvic...

Ti si stvarno blesav

Meni se dopada spomenik, zaista , vidim da se i ljudima dopada ...

Šta je poenta da se kreira stav da je sramota da ti se dopadne spomenik? To je poenta

kao vidi , smešno je ili evo ga bod ... ne prolaze te više fore . Sve više njih je spremno da brani svoj stav da ako mu se nešto dopada onda se dopada . I tačka

Neće nama neko da određuje šta mi se dopada, pogotovo ne interesna grupa koja polako gubi priliku da parazitira na Srbiji

A sad idi da ti ispalte honorar

Back