seducer
Aktivan član
- Poruka
- 1.399
Pa ni ja nisam razumela šta si hteo da kažeš kad si napisao: "u nemogućnosti da suzdržiš svoju indulgenciju". Ozbiljno.
indulgencija = nesposobnost sudrzavanja pozudi i strasti, zelja itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ni ja nisam razumela šta si hteo da kažeš kad si napisao: "u nemogućnosti da suzdržiš svoju indulgenciju". Ozbiljno.
Serduceru, po Vujakliji, idulgencija je : oproštaj, blagost, popustljivost, kupovina oprosta i za buduće grehe i još svašta nešto, ali baš, baš NIKAKO ono što si ti opisao !!!indulgencija = nesposobnost sudrzavanja pozudi i strasti, zelja itd.
Serduceru, po Vujakliji, idulgencija je : oproštaj, blagost, popustljivost, kupovina oprosta i za buduće grehe i još svašta nešto, ali baš, baš NIKAKO ono što si ti opisao !!!![]()
A što se ne držiš domaćih reči?
Ne znaju svi engleski tako dobro kao ti.
Sad se setih. Moja drugarica, mozda bivsa, i njen momak, sad mozda i muz. I ona tako voli desavanja, da izadje uvece u grad, da sedi i slusa neki nazovi bluz pored uva od zilion decibela, pa da ide po muzejima, galerijama koncertima, sve neselektivno, i masovno. A on covek, radi, dusa mu u nosu, voli da sedi i prica da ga svi slusaju i cene. I ona ga tako jashi, i jashi... da izadju. I odu oni konacno, i kaze ona: ali zamisli, ja ga animiram, celo vece i pricam s njim i podsticem druge iz drustva da pricaju s njim, a on tako smoren gleda u jednu tacku i smeska se. Pa sta si uopste izlazio da svima pokvaris raspolozenje?
Elem, nije mi jasno zasto je oduvek popularnija i prihvacenija misao o tome da slobodno vreme provedes napolju, jureci dogadjaje i ljude, u odnosu na to da se ceo dan sedi u sobi i bleji u plafon i televizor?
Зашто се на овом форуму не појави човек који воли пецање, а његову жену не занимају глисте и дурдубаци?
šta su durdubaci?
jebte kako su svi zapeli indulgencija pa indulgencija, a meni niko da objasni šta su prokleti durdubaci.
hvala!!!!
pored ovolikih frajerčina na forumu devojka da mi objašnjava..
(ja da sam sad na njihovom mestu postidela bih se i sve)
Pa, mi to od finoće i poštovanja prema tebi !!!hvala!!!!
pored ovolikih frajerčina na forumu devojka da mi objašnjava..
(ja da sam sad na njihovom mestu postidela bih se i sve)
Vidi ovako: on je krele što nije hteo da ide sa tobom na to otvaranje, to pokazuje njegovo (ne) vaspitanje. A što i dalje neće da ide sa tobom i tvojim društvom, možda je malkice i ljubomoran na njih (oseća se suvišan, a voli da je ON glavni ). A što ti i dalje imaš potrebu da izlaziš sa starim društvom - jesi li primetila da ste vi sad par i da polako treba da stvarate zajedničke prijatelje? To je normalna faza kod novih parova, nemaju isti ritam života i interesovanja kao "singlovi". Ako neko ne prihvata prijatelje (ne baš sve poznanike, nego prave prijatelje) onog drugog, onda, delimično, ne prihvata ni svog partnera u celini. To važi za oboje. Izgleda da neko od vas dvoje (ili oboje) ne shvata da ste vi sada tim, i da je međusobna lojalnost najvažnija, što ne podrazumeva zabranu različitih interesovanja (ali tu važi ono: zasviraj, pa i za pojas zadeni). Ne treba praviti ustupke "samo da ne bi otišao", jer ćeš ga na kraju zamrzeti što se osećaš sputana. ali razmisli ili ste tim, ili niste...Pisah vec na onu temu nesigurnosti muskaraca i hvala svima sto su to sve prokomentarisali...interesovalo me je da cujem vasa misljenja i naravno da sam nesto i novo cula sto me je nateralo da se zamislim...evo dakle jos jednog primera u kome mozemo da se svi nadjemo zavisno od situacije...I pored mojih muka kod tog nesigurnog muskarca koga ipak volim i ne zelim da napustim pojavi se jos jedan problem...Moj dobar prijatelj koga sam upoznala pre nego poceh vezu otvorio je kafe u blizini stana gde zivimo...Zvao nas je na otvaranje i naravno moj dilber nije iz nekog samo njemu znanog razloga posao...Posle svadje onako bzvz raspolozenja otisla sam sama videla sa drustvom koje nije bilo zacudjeno sto sam solo ali kako vreme prolazi pocinju pitanja zasto i on ne dodje na pice ponekad . Izmisljam sve i svasta a i ja retko idem ne zelim da ga uvredim da sad tu nesto izlazim i bancim a u stvari mi je jako lepo tamo, volim druzenja...Sinoc sam ga opet terala da idemo..nece i nece...i onako nadureno kaze da ja idem pa to je moj prijatelj nije njegov i sl gluposti...Posto smo se zestoko posvadjali to jes ja sam prastala a on cutao, rekao mi je da posto toliko volim da izlazim on nece da me zadrzava i namerava da za dva meseca cim nadje stan ode...Pa pitam se ja sad lepo jel treba da popustim samo da bi on ostao ili da se borim i dokazem da sam u pravu sto ne izbegavam ljude...Mislim ovo je apa drapa napisano ali verujem da ima situacija da zena zbog muskarca totalno izgubi drustvo i prijatelje u strahu da ga ne izgubi...ja definitivno nisam taj tip sto kazu htela bi "i jare i pare" a kod nekih eto nije moguce...
jebte kako su svi zapeli indulgencija pa indulgencija, a meni niko da objasni šta su prokleti durdubaci.