Ako te ubije tvoj klon, da li je to ubistvo ili samoubistvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa...Poshto ja nebi mogo da ubijem sebe...A on je moj klon..Znachi da nebi hteo da me ubije...moj klon.Luc:Sto da ne, nisi pameniji nisi jaci...
Luc:Ako te ubije tvoj klon, da li je to ubistvo ili samoubistvo?
Luc:Ako te ubije tvoj klon, da li je to ubistvo ili samoubistvo?
miss:Luc:Ako te ubije tvoj klon, da li je to ubistvo ili samoubistvo?
glupog li pitanja...odgovoricu kad me ubije moj klon
d4ch4:miss:Luc:Ako te ubije tvoj klon, da li je to ubistvo ili samoubistvo?
HaHAHA....Kako?
miss:d4ch4:miss:Luc:Ako te ubije tvoj klon, da li je to ubistvo ili samoubistvo?
HaHAHA....Kako?
nemam pojma...valjda ce odgovoriti klon,a to ce biti isto kao da sam ja odgovorila
d4ch4:miss:d4ch4:miss:Luc:Ako te ubije tvoj klon, da li je to ubistvo ili samoubistvo?
HaHAHA....Kako?
nemam pojma...valjda ce odgovoriti klon,a to ce biti isto kao da sam ja odgovorila
Hm...PA nebi reko...Zashto bi neko priznao ubistvo?
Ne bih ti znala reci,jer jos nemam klona,niti sam neciji klon!Luc:Ako te ubije tvoj klon, da li je to ubistvo ili samoubistvo?
a ako dodje do neke komplikacije i poremecaja.....i zeli da te ubije da bi ostao sam????d4ch4:Pa...Poshto ja nebi mogo da ubijem sebe...A on je moj klon..Znachi da nebi hteo da me ubije...moj klon.Luc:Sto da ne, nisi pameniji nisi jaci...
fizio:a ako dodje do neke komplikacije i poremecaja.....i zeli da te ubije da bi ostao sam????d4ch4:Pa...Poshto ja nebi mogo da ubijem sebe...A on je moj klon..Znachi da nebi hteo da me ubije...moj klon.Luc:Sto da ne, nisi pameniji nisi jaci...![]()