Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Okej okej ovo je baš ono.....podpazuhal

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okej okej ovo je baš ono.....podpazuhal
ne, ali ucicu o ljudima sa takvim sklonostima kroz koju godinu...da li se katkad osetjate kao odojche, i za zzenke vazzi isto pitanje, kad sisash a on/ona te miluje po glavici i cheshka, kako lep osetjaj, sigurnost i spokoj istovremeno, a i neka toplina i iskrenost izvire iz toga...![]()
...predstavi se i prichaj nam malo o tome...ne, ali ucicu o ljudima sa takvim sklonostima kroz koju godinu![]()
...da li se katkad osetjate kao odojche, i za zzenke vazzi isto pitanje, kad sisash a on/ona te miluje po glavici i cheshka, kako lep osetjaj, sigurnost i spokoj istovremeno, a i neka toplina i iskrenost izvire iz toga...
...nemam pojma, sav sam se raznezzijo, tako mi ponekad dodje, ko da tju da poletim...
...el imate vi nekad tako neke u ljubavi stvarchice koje obozzavate, al nekako da budu iskrene i nezzne kao latice ruzze, ne ono seh i drndanje, anal, oral, podpazuhal i sl, nego bash onako da bude leeeeepo...?
...a...?![]()
...pa ne bre, mislim da si pogreshno shvatila temu, radi se o ljubavi i nezznosti...ALO BRE JEL VIDITE TEMU BRE??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PICIC, DOLAZ OVAMO DA OBJASNIS!!!!
Може ли ти сликовито?volim i ja to kad mi on stavi glavu u grudi i ja ga mazim po glavi. baš uživamo oboje.
Ја се сетила осмог путника, а не знам што...па најслићнје је ејлијену, контам![]()
Ја се сетила осмог путника, а не знам што...![]()
Изгледа.ма нешто си се пријебацила![]()