Evo i moje...

Hm... ja samo mogu da nagađam, čekam da se neko još pojavi...
Možda te tuga pratila zbog sade sati, ali volela bih da se neko javi da kaže nešto više o tom fenomenu.

Trebalo bi valjda da se gleda Venera i Mars (predstavlja, između ostalog, muškarca u tvom horoskopu), meni se čini da je to zbog aspekata koje Venera pravi.

Venera u Ovnu bi trebalo da označava osobu koja žudi za strašću, mislim da može značiti i privrženost, želju za igrom, ali sigurnošću, hoću reći da tražiš muškarca koji će te otvoriti, da pokažeš svoju nežniju, pa i onu detinjsku stranu i prepustiš se.
Ovaj period koji dolazi trebalo bi da posvetiš izražavanju nesebične ljubavi, s obzirom na to da ti je Severni čvor u Vagi, a Vage će biti ''zakačene'' Saturnom. Možda je ovo pravo vreme za neke lekcije prošlih života. Ti nosiš sa sobom jako razvijeno samopouzdanje iz prethodnog života, ali ti u ovom to stvara teškoće.
Venera je ove godine imala i retrogradan hod, i to upravo preko Ovna, čini mi se. Ja sam laik, ponavljam, ovo pokušavam i sebe nečemu da naučim. :)
Možda je i uticaj tvog Plutona na Veneru u ovoj godini doneo nekakva nerealna očekivanja, možda ti se pojavila neka stara sećanja, ili si osećala potrebu da budeš u centru pažnje, ali nisi nalazila odziv, jer si odavala utisak... pa možda neke drskosti...

Možda je ovo period dobar da preispitaš sebe šta ti želiš od veze, da odbaciš nerealne želje...
 
E, hvala ti puno!
Što se tiče nerealnih planova... mislim da ih ne kujem ja, već moj dečko (za mene) - je li moguće da se taj aspekt tako očitava? Odnosno, da ja podsvjesno tražim nekog ko ima nerealne planove? :rotf:
A imala sam sjećanja na loše iskustvo, jer me je sadašnje podsjećalo na to prošlo i... da ne komplikujem, baš su se vratila identična osjećanja!
Ipak ima nešto i u tome!

U svakom slučaju ti hvala :worth:
 
Ja već stavila gore, ali... ajde i ovako... Ko hoće, želi, ima vremena i sl. neka mi nešto kaže... prvenstveno o ljubavi i karijeri...
Puuuno hvala!

Da li si u braku ili ne?
Dece imas?
Radis~ ne radis?

Da li si nekad bila kod profesionalnog astrologa?

S obzirom da ti je Mesec u Devici, a tranzitni Saturn takodje,
bila u braku ili u vezi ...ili ne bila, kao da imas
osecaj samoce, tuge, neadekvatnosti, izolovanosti,
potrebe da zaplaces sa ili bez razloga....:besna:

Ta tugaaaa...pa tugaaaa....ce polako da popusta, najgori period je prosao,
ti ces razmisljati zrelije, postati odgovornija za sebe, taj si period morala proci.
to vreme posvetiti sebi...mozda ne toliko sa spoljne, vidljive strane, koliko sa unutrasnje i emotivne. :)
 
Nisam u braku.
U vezi sam... dugoj, koja je trenutno u krizi... Nemam dece.
Radim...
E, potpuno si u pravu - od sinoć se osjećam kao rekovalescent! Mnogo mi je bolje, i to bez ikakvog vidljivog razloga...
I, naravno, hvala i tebi :heart:
 
E, da. Nisam nikad bila kod profesionalnog astrologa...
Valjda čekam da mi neko preporuči pravog...


Hm, ...iz pricanja koleginica, ili drugarice koja je bila,
....a da ima pohvale za rad XY astrologa....dobijas ustvari najbolju preporuku.
Ali je najbolja preporuka, upravo LICNA prepouka, to jest da TI nakon sat vremena budes zadovoljna objasnjenjem i tumacenjem.

Mada bi i tebi "isla" astrologija jer ti je Uran ( astrologija~izmedju ostalog )
u prvom polju u Skorpiji egzaltiran, pa jos na 11. stepenu...
....pa ako nista drugo, barem ces vecinu stvari nekako skontavati i povezivati i sama. :)
 
Hm, ...iz pricanja koleginica, ili drugarice koja je bila,
....a da ima pohvale za rad XY astrologa....dobijas ustvari najbolju preporuku.
Ali je najbolja preporuka, upravo LICNA prepouka, to jest da TI nakon sat vremena budes zadovoljna objasnjenjem i tumacenjem.

Mada bi i tebi "isla" astrologija jer ti je Uran ( astrologija~izmedju ostalog )
u prvom polju u Skorpiji egzaltiran, pa jos na 11. stepenu...
....pa ako nista drugo, barem ces vecinu stvari nekako skontavati i povezivati i sama. :)

XY astrolog? To je...? (Malo sam zbunjena :dontunderstand:)
Eh, isla ne isla... Pokusavala sam ja... Davno, u vise navrata... Jednostavno nemam strpljenja da se koncentrisem dovoljno dobro... Ja bih stalno nesto htela, ali odustajem jer sam lenja ili brzopleta... ili nemam dovoljno motivacije? Problem mi je, verovatno, taj mesec u devici, koji me tera na perfekciju, pa sve sto nije savrseno kod mene me nervira... i pokusavam (nesvesno) da eliminisem... Uhh...
E, da... Sta ukazuje na depresiju - tj. pretpostavljam da to ima veze sa Saturnom, ali i sa jos necim? Toliko sam depresivna (da razmisljam da odem kod lekara:rumenko:).
 
06.10.1996. oko pola 2 popodne, u Zrenjaninu. Zanima me sve, ako može, znači škola, ljubav, posao, itd. i ako možete da mi kažete gde će biti odgovor itd. Hvala unapred !

Može meni ? Hvala unapred !

E, dušo dole piše kako da se radi natalna i postavlja na forum... Pa ćemo da probamo da tumačimo... koliko možemo... Ja sam baš baš baš laik i neznalica... ali valjda ima neko ko zna...
Srećno i pozdrav!

Udjete na astrocom, http://www.astro.com/cgi/ade.cgi?, ubacite podatke, obelezite show map i klik na continue, dva puta, dok se ne pojavi slika. Desni klik na sliku i save image as - gde vam otvori prozor da je sacuvate u vasem kompjuteru. Najlakse je da odaberete lokaciju na desktopu, pa izadjete odatle i udjete na imageshack
http://www.imageshack.us/ i kad otvori stranu ima prazan prozor i na kraju browse, gde kliknete i da vam mogucnost da izvucete sliku iz vaseg kompjutera, obelezite sliku i kliknite da je ubacite, u prozoru se pojavila njena lokacija, sidjite malo ispod i obelezite njenu velicinu, ja uzimam umesto 352Xnesto, velicinu 1280 x 1024 ili ti za 21" monitor. Kad obelezite to, klik na uokvireni deo hoste it i sacekajte da se uploaduje slika i pojavi na sred ekrana u malom formatu.Nema potrebe da klikcete na nju, kad se pojavi, samo sidjite dole na prvi prozor koji ima adesu u sebi i na cijem kraju pise link 1 za forum, levi klik na adresu u prozoru, kad je obelezi desni klik na nju i copy pa udjite na forum , otvorite gde zelite da postavite kartu, i samo je dovoljno da napisete pitanje, napravite razmak i desni klik izaberete paste i ispod pitanja ce se pojaviti podaci za sliku. Tu se slika ne vidi ali cim posaljete poruku na forum, pojavice se pitanje i ispod njega ce se uploadovati slika.
 

Back
Top