slow_to_react
Obećava
- Poruka
- 73
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja već stavila gore, ali... ajde i ovako... Ko hoće, želi, ima vremena i sl. neka mi nešto kaže... prvenstveno o ljubavi i karijeri...
Puuuno hvala!
Da li si u braku ili ne?
Dece imas?
Radis~ ne radis?
Da li si nekad bila kod profesionalnog astrologa?
S obzirom da ti je Mesec u Devici, a tranzitni Saturn takodje,
bila u braku ili u vezi ...ili ne bila, kao da imas
osecaj samoce, tuge, neadekvatnosti, izolovanosti,
potrebe da zaplaces sa ili bez razloga....
Ta tugaaaa...pa tugaaaa....ce polako da popusta, najgori period je prosao,
ti ces razmisljati zrelije, postati odgovornija za sebe, taj si period morala proci.
to vreme posvetiti sebi...mozda ne toliko sa spoljne, vidljive strane, koliko sa unutrasnje i emotivne.
Ovo je zaista bilo laički, ne shvataj preozbiljno moje reči.
E, da. Nisam nikad bila kod profesionalnog astrologa...
Valjda čekam da mi neko preporuči pravog...
Hm, ...iz pricanja koleginica, ili drugarice koja je bila,
....a da ima pohvale za rad XY astrologa....dobijas ustvari najbolju preporuku.
Ali je najbolja preporuka, upravo LICNA prepouka, to jest da TI nakon sat vremena budes zadovoljna objasnjenjem i tumacenjem.
Mada bi i tebi "isla" astrologija jer ti je Uran ( astrologija~izmedju ostalog )
u prvom polju u Skorpiji egzaltiran, pa jos na 11. stepenu...
....pa ako nista drugo, barem ces vecinu stvari nekako skontavati i povezivati i sama.
06.10.1996. oko pola 2 popodne, u Zrenjaninu. Zanima me sve, ako može, znači škola, ljubav, posao, itd. i ako možete da mi kažete gde će biti odgovor itd. Hvala unapred !
Može meni ? Hvala unapred !
A možda to ima veze sa konjukcijom marsa i merkura?JJednostavno nemam strpljenja da se koncentrisem dovoljno dobro... Ja bih stalno nesto htela, ali odustajem jer sam lenja ili brzopleta... ili nemam dovoljno motivacije? .