Hm... ja samo mogu da nagađam, čekam da se neko još pojavi...
Možda te tuga pratila zbog sade sati, ali volela bih da se neko javi da kaže nešto više o tom fenomenu.
Trebalo bi valjda da se gleda Venera i Mars (predstavlja, između ostalog, muškarca u tvom horoskopu), meni se čini da je to zbog aspekata koje Venera pravi.
Venera u Ovnu bi trebalo da označava osobu koja žudi za strašću, mislim da može značiti i privrženost, želju za igrom, ali sigurnošću, hoću reći da tražiš muškarca koji će te otvoriti, da pokažeš svoju nežniju, pa i onu detinjsku stranu i prepustiš se.
Ovaj period koji dolazi trebalo bi da posvetiš izražavanju nesebične ljubavi, s obzirom na to da ti je Severni čvor u Vagi, a Vage će biti ''zakačene'' Saturnom. Možda je ovo pravo vreme za neke lekcije prošlih života. Ti nosiš sa sobom jako razvijeno samopouzdanje iz prethodnog života, ali ti u ovom to stvara teškoće.
Venera je ove godine imala i retrogradan hod, i to upravo preko Ovna, čini mi se. Ja sam laik, ponavljam, ovo pokušavam i sebe nečemu da naučim.

Možda je i uticaj tvog Plutona na Veneru u ovoj godini doneo nekakva nerealna očekivanja, možda ti se pojavila neka stara sećanja, ili si osećala potrebu da budeš u centru pažnje, ali nisi nalazila odziv, jer si odavala utisak... pa možda neke drskosti...
Možda je ovo period dobar da preispitaš sebe šta ti želiš od veze, da odbaciš nerealne želje...