- Poruka
- 17.686
Vidi kako drzi pusku........dobro nije za sarzer uhvatio....
Točno, vidi se da je prekaljeni borac.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...јес` како знаш,...а сећаш се када си му држао сунцобран,
да не изгори...
.

Pa da...sad kad su ga oni ispalili, automatski su postali špijuni CIA-e, 007 i sve ostalo... Jadno![]()
Ako nekog treba da je prpa,to su sigurno onaj sa napucenim usnicama,bivsi radikalski jastreb Vucic kao i njegov gazda Toma,covek od reci i dela
Mislim da je sada na njih kivan vise nego na bilo kog neprijatelja.Ionako ga drze tamo bez dokaza

Zabole mene za radikale,znas,nikad ih nisam simpatisao,oduvek su galamdzije bile najvece fukare kad prigusti...Grobar i Vucic su mi smesni jer su u nekim slucajevima bili ekstremniji i od Seselja,a onda....katarza,ma daj molim te...O Cedi Jovanovicu imam najgore moguce misljenje,ali mu bar moram priznati da se drzi svojih stavova i da je daleko dosledniji od ove dve karikature....taj koji izda jednom,izdace opet,takvim prevrtljivim ljudima se jednostavno ne moze verovati,a oni su jos i u SRS dokazivali koliki su prevrtljivci i lazovi,kao kad se Toma svaki put povlaci iz politike ako izgubi izbore ili sto Vucic nije pricao o Velikoj Srbiji i Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica liniji ...ma daj molim te,Seselj,kakav god da je za ovu dvojicu je moralna gromada
Само још један доказ више какве будале седе у Хагу И КАКВЕ СУ БУДАЛЕ ПИСАЛЕ ОПТУЖНИЦУ ПРОТИВ ЊЕГА... мислим, ја га уопште не подржавам нити његову удбашку политику, али какве он благе везе има са злочинима...
"Jedinom slikom kuju čuvam"?Kopirao sam je sa prethodne stranice ove iste teme.
![]()
Jel ti još Sloba visi u dnevnoj sobi tamo gdje je bila bravarova slika?

U neku ruku jeste, jer je barem ostao dosledan svom fašizmu, a ovi dvojica glume neke evropske političare...
Јел то жутаћи ваде тајно оружије против Николића

Само још један доказ више какве будале седе у Хагу И КАКВЕ СУ БУДАЛЕ ПИСАЛЕ ОПТУЖНИЦУ ПРОТИВ ЊЕГА... мислим, ја га уопште не подржавам нити његову удбашку политику, али какве он благе везе има са злочинима...
Upravo to...mada se ne slazem s tim da je Seselj fasista.Jeste lud,jeste da ima dugacak jezik,ali mu nemogu osporiti da je u isto vreme i lud i pametan...od Seseljovih pretnji nijedna se nije ostvarila,pogledaj ko je ocistio svoje teritorije i ko se ne stidi nicega...
Lepo bi bilo, ali gatarama bas i ne bih verovao. Sadasnja "elita: se stalno pravi fina i evropska, a ne postuje ni zakone koje su sami doneli, tako da nemam nista protiv Seseljevog nacina izrazavanja. Nije mi jasno zasto se ljudi iz stranke ne pozabave malo vise njegovom promocijom i pricama o sudjenju, ovako se sve zavrsava na izjavama koje se govore na konferencijama za javnost i na neuspelo izvestaceno oponasanje njega u skupstini. Kad mu se nastavlja sudjenje?
Da ga pošaljemo malo da brani srpstvo na Dedinju i SenjakuZnači da je totalni promašaj njegova politika i on sam. Samo je srpski narod propatio zbog njegovih suludih ideja prilično...Gde god da je branio Srbe, oni su kasnije proterani ili ubijeni. Hvala mu na tome, i nek nikog više ne brani.

I sa tim sam saglasan.Da se ja pitam,ne bih ni najveceg neprijatelja njima isporucio.
Znači da je totalni promašaj njegova politika i on sam. Samo je srpski narod propatio zbog njegovih suludih ideja prilično...Gde god da je branio Srbe, oni su kasnije proterani ili ubijeni. Hvala mu na tome, i nek nikog više ne brani.

Tačno! Trebalo ga je ovde osuditi za siledžisko ponašanje govor mržnje i javne uvrede koje je svakodnevno iznosio.

Слоба не виси, него његова фотографија стоји у мом стану тамо
где никада није браварева била.
Znači da je totalni promašaj njegova politika i on sam. Samo je srpski narod propatio zbog njegovih suludih ideja prilično...Gde god da je branio Srbe, oni su kasnije proterani ili ubijeni. Hvala mu na tome, i nek nikog više ne brani.