Ево га Шешељ ипак ДОЛАЗИ....остали...дижите сидра!!!

Pa da...sad kad su ga oni ispalili, automatski su postali špijuni CIA-e, 007 i sve ostalo... Jadno z:)

Zabole mene za radikale,znas,nikad ih nisam simpatisao,oduvek su galamdzije bile najvece fukare kad prigusti...Grobar i Vucic su mi smesni jer su u nekim slucajevima bili ekstremniji i od Seselja,a onda....katarza,ma daj molim te...O Cedi Jovanovicu imam najgore moguce misljenje,ali mu bar moram priznati da se drzi svojih stavova i da je daleko dosledniji od ove dve karikature....taj koji izda jednom,izdace opet,takvim prevrtljivim ljudima se jednostavno ne moze verovati,a oni su jos i u SRS dokazivali koliki su prevrtljivci i lazovi,kao kad se Toma svaki put povlaci iz politike ako izgubi izbore ili sto Vucic nije pricao o Velikoj Srbiji i Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica liniji ...ma daj molim te,Seselj,kakav god da je za ovu dvojicu je moralna gromada

Ako nekog treba da je prpa,to su sigurno onaj sa napucenim usnicama,bivsi radikalski jastreb Vucic kao i njegov gazda Toma,covek od reci i dela z:lol:
Mislim da je sada na njih kivan vise nego na bilo kog neprijatelja.Ionako ga drze tamo bez dokaza

Када чују вест да им долази "ноћна мора"....:zskace::zskace::zskace:

seselj151.jpg

Zabole mene za radikale,znas,nikad ih nisam simpatisao,oduvek su galamdzije bile najvece fukare kad prigusti...Grobar i Vucic su mi smesni jer su u nekim slucajevima bili ekstremniji i od Seselja,a onda....katarza,ma daj molim te...O Cedi Jovanovicu imam najgore moguce misljenje,ali mu bar moram priznati da se drzi svojih stavova i da je daleko dosledniji od ove dve karikature....taj koji izda jednom,izdace opet,takvim prevrtljivim ljudima se jednostavno ne moze verovati,a oni su jos i u SRS dokazivali koliki su prevrtljivci i lazovi,kao kad se Toma svaki put povlaci iz politike ako izgubi izbore ili sto Vucic nije pricao o Velikoj Srbiji i Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica liniji ...ma daj molim te,Seselj,kakav god da je za ovu dvojicu je moralna gromada

U neku ruku jeste, jer je barem ostao dosledan svom fašizmu, a ovi dvojica glume neke evropske političare...

Vidi kako drzi pusku....:rotf:....dobro nije za sarzer uhvatio....

Само још један доказ више какве будале седе у Хагу И КАКВЕ СУ БУДАЛЕ ПИСАЛЕ ОПТУЖНИЦУ ПРОТИВ ЊЕГА... мислим, ја га уопште не подржавам нити његову удбашку политику, али какве он благе везе има са злочинима...

Само још један доказ више какве будале седе у Хагу И КАКВЕ СУ БУДАЛЕ ПИСАЛЕ ОПТУЖНИЦУ ПРОТИВ ЊЕГА... мислим, ја га уопште не подржавам нити његову удбашку политику, али какве он благе везе има са злочинима...

Ma on je jedan običan "devatov" i "vikatov". Niti je uradio nešto dobro, niti je uradio nešto naročito loše za srpski narod- osim što nam je srozao reputaciju na svim stranama.

"Jedinom slikom kuju čuvam"? :lol: Kopirao sam je sa prethodne stranice ove iste teme. :lol:

Jel ti još Sloba visi u dnevnoj sobi tamo gdje je bila bravarova slika?

Немо` се фолираш, знамо да је држиш у новчанику и показујеш
к`о амајлијуz;)

Слоба не виси, него његова фотографија стоји у мом стану тамо
где никада није браварева била.

Па, сад` нисмо сви к`о ти да скупљамо разне амајлије,
одао си се и да бравара имаш ту негде у својој близини!z:dm:

.

Mladić na slobodi, Šešelj dolazi iz Haga
Petak - 08.01.2010
U 2010. godini Srbiju i dalje čekaju velika iskušenja s dodatnim padom životnog standarda.

„Ova godina će po nekim stvarima biti slična prethodnoj, ali nas očekuju nova iskušenja na političkom i ekonomskom planu“, najavljuje za „Alo!“ astrolog Zlatko Zlatković .

Мислим,поштујем ја Шешеља јел као бившег партиског друга али ово су ипак речи астролога.z:(

Lepo bi bilo, ali gatarama bas i ne bih verovao. Sadasnja "elita: se stalno pravi fina i evropska, a ne postuje ni zakone koje su sami doneli, tako da nemam nista protiv Seseljevog nacina izrazavanja. Nije mi jasno zasto se ljudi iz stranke ne pozabave malo vise njegovom promocijom i pricama o sudjenju, ovako se sve zavrsava na izjavama koje se govore na konferencijama za javnost i na neuspelo izvestaceno oponasanje njega u skupstini. Kad mu se nastavlja sudjenje?

U neku ruku jeste, jer je barem ostao dosledan svom fašizmu, a ovi dvojica glume neke evropske političare...

Upravo to...mada se ne slazem s tim da je Seselj fasista.Jeste lud,jeste da ima dugacak jezik,ali mu nemogu osporiti da je u isto vreme i lud i pametan...od Seseljovih pretnji nijedna se nije ostvarila,pogledaj ko je ocistio svoje teritorije i ko se ne stidi nicega...

I sa tim sam saglasan.Da se ja pitam,ne bih ni najveceg neprijatelja njima isporucio.

Upravo to...mada se ne slazem s tim da je Seselj fasista.Jeste lud,jeste da ima dugacak jezik,ali mu nemogu osporiti da je u isto vreme i lud i pametan...od Seseljovih pretnji nijedna se nije ostvarila,pogledaj ko je ocistio svoje teritorije i ko se ne stidi nicega...

Znači da je totalni promašaj njegova politika i on sam. Samo je srpski narod propatio zbog njegovih suludih ideja prilično...Gde god da je branio Srbe, oni su kasnije proterani ili ubijeni. Hvala mu na tome, i nek nikog više ne brani.

Lepo bi bilo, ali gatarama bas i ne bih verovao. Sadasnja "elita: se stalno pravi fina i evropska, a ne postuje ni zakone koje su sami doneli, tako da nemam nista protiv Seseljevog nacina izrazavanja. Nije mi jasno zasto se ljudi iz stranke ne pozabave malo vise njegovom promocijom i pricama o sudjenju, ovako se sve zavrsava na izjavama koje se govore na konferencijama za javnost i na neuspelo izvestaceno oponasanje njega u skupstini. Kad mu se nastavlja sudjenje?

..не могу да дођу на ред од оних бивших позадинаца и ових
петооктобараца. Много воле људи да се сликају,...а онда
ЦЕНЗУРА за све остале!

.

Znači da je totalni promašaj njegova politika i on sam. Samo je srpski narod propatio zbog njegovih suludih ideja prilično...Gde god da je branio Srbe, oni su kasnije proterani ili ubijeni. Hvala mu na tome, i nek nikog više ne brani.

..није ваљда да си чекао и тебе да брани,...па гдеz:shock:
ред је и ти мало леђа да подметнеш,....за промену,
уместо њега!!!

.

Већ сам раније писао да постоји реална опасност од сукоба кад се врати Шешељ(ако га живог пусте).Верујем да је он одлучнији више него икада да се супротстави ЕУ режиму и ДС-у,али ће,можда,још већи противник бити Николић и Вучић.
Јер,кад се човек сретне са неким од кога се осећа изданим,онда свашта може да буде.
Важно је да бирачи ,симпатизери и чланови једне и друге странке никада и ни под којим околностима не дозволе да упадну у међусобни сукоб,јер би могла да настане трагедија и да се распламса грађански рат.

Ја мислим да је управо ово сценарио који су замислиле ЕУ власти.Признајем да то раде мајсторски и да са лакоћом умеју да заваде народ,али важно је да сви будемо тога свесни и да се држимо по страни.

Poslednja izmena:
Шешељ би по повратку ако до њега дође прво требао да се позабави својом странком.Пуно се ту накотило кукуља који ваља одстранити и заменити млађим и културнијим кадровима јер је садашња лидерска гарнитура странке исувише искомпромитована.

Njegova politika je zadobila simpatije kod ljudi,ali covek takvog temperamenta ne moze ostvariti takve ciljeve....izvrstan je govornik,ali to nije dovoljno za ono sto je zacrtao,sem toga,ne smatram ga nekim toliko uticajnim faktorom za vreme desavanja od 91.-95.On jest bio svuda,obilazio,drzao mitinge i prosipao demagogiju al nikada nije imao vlast u svojim rukama...Igrao je vise ulogu one lazne opozicije koja bi Slobu predstavila kao "faktor mira i stabilnosti na Balkanu"...
Da je on stvarno imao vlast u svojim rukama,boga mi bi bilo zajebano za Hrvate i muje

Back