EVANESCENCE

• Začetnik teme Začetnik teme AMY-LEE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
osecam da pola od ovih sto su rekli da ih slusaju ne slusaju ni r od rocka vec samo gledaju u amy i kako je kul i slicno .. to me najvise nervira jer amy ima dosta glupih obozavalaca koji nemaju veze sta je rock metal i sl..

1:
osecam da pola od ovih sto su rekli da ih slusaju ne slusaju ni r od rocka vec samo gledaju u amy i kako je kul i slicno .. to me najvise nervira jer amy ima dosta glupih obozavalaca koji nemaju veze sta je rock metal i sl..

pa ja sam definitivno u drugoj polovini. Ja ih slusham zbog muzike koju prave, znam gotovo svaku njihovu pesmu, naravno imaju par pesama koje mi se ne svidjaju,ali vecina je super... a ne zbog amy, njenog izgleda i sl...
ali u pravu si takvih ima...samo evanescence nije metal :)

znam,vec sam rekla da generalno..da nemaju veze sa tim,znam dosta njih koji recimo slusaju metal pa vole i evanescence. Ali se odnosilo se na one "jao ja volim britney,xtinu ali obozavam i my immortal i bring me to life..!!! " pa su fanovi amy samo takvi ??

10129407-10129410-slarge.jpg

Evanescence zakon!!
Trenutna postava je Amy Lee,Terry Balsamo,Will Hunt,Tim McCord i Troy McLawhorn,ali glupo je sto je jedini clan ove grupe od pocetka u njoj Amy.Rocky i Ben su otisli,sto je najgore.Ali,sta?The Open Door im je jos bolji od Origin i Fallen.Obozavam ih.Na novom mi je najbolja All That Im Living For.Ma sve su najbolje ustvari.NISU SE RASPALI.

Aaaah lepo od vas sto ste me podsetili na njih :)
Imaju jako lepe pesme. Moje omiljene su My last breath, Bring me to life, Tourniquet, Going under... Ne volim njihov imidz, ali muziku da, DA! :D

Back