EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa sta si ti ocekivala drugo od tandema Bregovic-Tucakovic :D Sramota je dati tolike pare za ove mombrile,koji ce da brukaju zemlju tamo...A em lova od protekcije odredjenih pevaca koji treba da otpevaju ovo sranje od pesme :dash:

Ova pesma je krajnje zalosna... Ko god da je otpeva ima tako da nas isprozivaju da ja nemam reci.. A ova Marina Tucakovic pise nevidjeno glupacke textove tako da u pravu si od njih ne treba nista ocekivati...

Ja licno ne volim nikakve festivale, tipa suncane skale, radijske festivale i tome slicno.. Ne volim ni eurosong! Smaraju me pesme, uglavnom sve na isti kalup i tacno se cuje koje su festivalske, dosadneeee...
I briga me za Eurosong!
Mariji svaka cast!!!

Pa ja mislim da ta Emina ima bar malo mozga da nece prihvatiti pesmu i da se nece blamirati ...:roll:

Ma ko god otpeva pesmu em ima da izblamira sebe em ce da izblamira nas... Strasno ima da gledam Eurovision samo da vidim reakciju na pesmu.. Hravati su nas prosle godine ispljuvali za Cipelu mogu da zamislim kako ce biti ove ima ceo svet da se smeje.. Ja prva:zcepanje:

Ne znam kako se to dogodilo ali Wilde dances i My number one znam napamet:mrgreen: Valjda zato sto sam ih puno puta cula... Believe mi se kao sto sam rekla svidja a ovaj Fairytale ili kako vec mi se ne dopada nesto...

Ja sam danas procitala u svetu... Ta pesma je ponudjena Emini Jahovic... Ma Brega ni sa Severinom nije dobro prosao na Eurosongu
Sto bi sa Eminom ili nekim drugim. A Emina je luuuda ako otpeva "to"...:zcepanje:

Života ti,, koja pesma? Ove šunkice ? :lol: Daj tekst ako imaš, prosto ne mogu da verujem da su sklepali takvu pesmu.
Ma ko god otpeva pesmu em ima da izblamira sebe em ce da izblamira nas... Strasno ima da gledam Eurovision samo da vidim reakciju na pesmu.. Hravati su nas prosle godine ispljuvali za Cipelu mogu da zamislim kako ce biti ove ima ceo svet da se smeje.. Ja prva:zcepanje:

Nisu samo Hrvati, da si video tek mene kako sam pljuvala.:D

Back