Eurospin cena vode

Koliko znam, Eurospin je talijanska verzija njemačkog Lidla.
Navratim nekada u Domino's pizzu koja je par metara udaljena, ništa spektakularno, osim što im stoje nepopijeni Plavci iz 2016., što znači da nisu nešto skloni sniženjima.
Ne kažem da su ta vina danas totalna katastrofa, ali miris pluta osijeti se nakon svih tih godina sigurno.

Činjenica je da nas trgovinski lanci deru.

Voda u prodavnicama treba da bude potpuno besplatna za svako naseljeno mesto gde država nije obezbedila pijacu vodu u vodovodu.

E, onda bismo videli ko bi platio flaširanu BG česmovaču i tih 25 dinara za flašu

Ne, bas treba da bude onoliko koliko misli prodavac.

Kad je bilo uvodjenje vodovoda po selima, seljaci svi pametni , znaju oni sve, ne treba kanalizacija pre vodovoda, i zaprljase sve bunare po selima...

Sta sad da neko placa njihovo samozvano znanje....
Ne mozes sa budalama da se natezes ceo zivot inace ces imati Srbiju kakva je danas i goru..

Ako zaebu svoje bunare, ili tudje , nek kupuju vodu ili nek piju kisnicu...

Ne, bas treba da bude onoliko koliko misli prodavac.

Kad je bilo uvodjenje vodovoda po selima, seljaci svi pametni , znaju oni sve, ne treba kanalizacija pre vodovoda, i zaprljase sve bunare po selima...

Sta sad da neko placa njihovo samozvano znanje....
Ne mozes sa budalama da se natezes ceo zivot inace ces imati Srbiju kakva je danas i goru..

Ako zaebu svoje bunare, ili tudje , nek kupuju vodu ili nek piju kisnicu...
A šta ako državna naftna industrija probuši podzemne vodotokove da bi mogla da skladišti gas u podzemnom skladištu?
Ko onda treba da deli "Jazak" vodu stanovništvu opština gde ima bušotine?

Kad je do seljaka, pokazali su da ih zabole dupe, pa tako treba i drzati tu liniju..
Ne treba uzvodno ici , ako vecinu srba zabole dupe, toga se treba i drzati...

Jer onda ja imam jasan signal da je bez veze ici protiv logike seljaka, oni ce uvek postovati laganica resenja ili kome vise u dupe logiku...

Biće uđu ko lidl 120 din kilo piletine pa sutradan kilo krompira 200 din.

1000004814.jpg

Kad je do seljaka, pokazali su da ih zabole dupe, pa tako treba i drzati tu liniju..
Ne treba uzvodno ici , ako vecinu srba zabole dupe, toga se treba i drzati...

Jer onda ja imam jasan signal da je bez veze ici protiv logike seljaka, oni ce uvek postovati laganica resenja ili kome vise u dupe logiku...
Jes nego će da čekaju da im vi mudroserci iz gradova smislite rešenja.

Da ste se vi šta pitali nas Srba odavno ne bi ni bilo.

Seljak zna da mu na imanje dolaze samo oni kojima nešto treba, nikada niko ne dolazi da pomogne seljaku.
To je davno skupo plaćena škola.
Odavno je svako ozbiljnije seosko domaćinstvo po Banatu kupilo RO filtre za pijaću vodu.

Jes nego će da čekaju da im vi mudroserci iz gradova smislite rešenja.

Da ste se vi šta pitali nas Srba odavno ne bi ni bilo.

Seljak zna da mu na imanje dolaze samo oni kojima nešto treba, nikada niko ne dolazi da pomogne seljaku.
To je davno skupo plaćena škola.
Obozavam tu seljacku samounistavajucu logiku...koja nije logika nego lukavstvo , sad ce on da se osveti gradjanima, kojih nema u celoj Srbiji , nijednog, ali seljak ce da se osveti gradjanima..

Podje u grad kad tamo , Sasa, Milojko , Rade, Verica, joj Verica, pa Ljilja....nigde da vidi nekog nepoznatog , nego sve poznate , bivse komsije...

Samo sto nema drugih, tako da sve sto odrade i ovi i oni , to su uradili seljaci...
Ko je uradio nesto drugo , iz Zitista neki seljak, ili iz Prcilovice, aka Beograd,
Tako da malo je nejasno na koga se misli kad se kaze mudroseri iz gradova...

Obozavam tu seljacku samounistavajucu logiku...koja nije logika nego lukavstvo , sad ce on da se osveti gradjanima, kojih nema u celoj Srbiji , nijednog, ali seljak ce da se osveti gradjanima..

Podje u grad kad tamo , Sasa, Milojko , Rade, Verica, joj Verica, pa Ljilja....nigde da vidi nekog nepoznatog , nego sve poznate , bivse komsije...
Iz kojeg su sela ono beše tvoji ?

Ovaj univerexport je u nekim objektima pravi rekorder malog broja zaposlenih...
Znaci imaju automatske kase za naplatu, sam meris voce povrce, meso izmereno i spakovano , sir jedan radnik puni pakovanja mesa , ribe, taj je ujutro radio na kuvanju jela, drugi ostaje na jelima, jedna svrcka po objektu i popunjava i niko se ne zali na guzvu...

Back