EUROSONG

11360d1155630490-sirushon_radio_forumum-sirusho_5_jpg

Opsednut si. Pogubio se čovek načisto...:D

gledala sam sinoc prenos
voditelji na fr tv su bili niko drugi do jean paul gaultier i jos neki novinar
komentari su bili vise nego povoljni(za razliku od svajcarske tv koju sam gledala z polufinale)
ispalo je da pola evrovizije nosi haljine od jean paul gaultier(malo malo pa skoci uu evo je jos jedna moja kreacija)
on je nahvalio voditeljku,celu organizaciju,super zurku,kao i pesmu,al najvise im se dopali bosanci
a da i bregu posebno(koji je pozvan za praznik muzike kod sarkozija)

Nego onaj Rus je odvratan. Na onoj konferenciji za stampu covek prica na ruskom ne razume engleski a peva na engleskom ,hahahahhaahaaa!!!!!!

A glasanje je posebna prica. Teska smejurija. Gledao sam ta TV Espana i umirao od smeha.
Voditelj je unapred pogadjao kome ce ko da da glasove i umirao od smeha a zaista i jeste smesno.
Inace ruska pesma je tesko smece.

mnogo bolje bi bilo i mnogo bolje izgledalo da su uveli pravilo da svako pjeva na svom jeziku...ne znam zašto se ljudi sile i nazor pjevaju na engleskom,a ne leži im...u stvari znam,ali bolje je pjevati na svom jeziku nego na nekom tarzanskom engleskom...

Rusija cista komercijala

poznat klizac, poznat violinista...
kazu da su se toliko pobrinuli za to da su preterali
hteli su jos i da se taj Dima penje na neke merdevine, ali su to izbacili
ionako izgleda pretrpano
i ne svidja mi se pesma nesto

ali sam zadovoljna sto nije pobedila tatina princezica/barbikica (Grcka)
mada sam bila ubedjena da ce ona pobediti kao i Ukrajina

navijala sam za Laku
(jes ima najgluplji tekst):mrgreen:

nije bila losa ni Svedska

i da
naucila sam da skidam ono Qele,Qele:p

Ja ne znam kako vi al kad sam Laku videla, shvatila sam da je Eurosong jedno veoma veoma vazno takmicenje i manifestacija...On je pravi umetnik...pa onaj ves na zici...mislila sam da sanjam...Bosanci su se pokazali veoma veoma talentovanim za neki cirkus sta li...Gde su njihovi pevaci poput Merlina, Harija Veresanovica?... kakve su ono gluposti pitam ja vas...I cini mi se zaista da Evrovizije vise nece biti...Bar za nju interesa nece imati zapadnoevropske zemlje...Nemam nista protiv Azerbejdzana, Georgije, Tadzikistana al brate preterase ga...

Ja ne znam kako vi al kad sam Laku videla, shvatila sam da je Eurosong jedno veoma veoma vazno takmicenje i manifestacija...On je pravi umetnik...pa onaj ves na zici...mislila sam da sanjam...Bosanci su se pokazali veoma veoma talentovanim za neki cirkus sta li...Gde su njihovi pevaci poput Merlina, Harija Veresanovica?... kakve su ono gluposti pitam ja vas...I cini mi se zaista da Evrovizije vise nece biti...Bar za nju interesa nece imati zapadnoevropske zemlje...Nemam nista protiv Azerbejdzana, Georgije, Tadzikistana al brate preterase ga...

hvala dragom bogu pa ih nema
nema gore muzike od sarajevske pop skole

Rusija cista komercijala

poznat klizac, poznat violinista...
kazu da su se toliko pobrinuli za to da su preterali
hteli su jos i da se taj Dima penje na neke merdevine, ali su to izbacili
ionako izgleda pretrpano
i ne svidja mi se pesma nesto

ali sam zadovoljna sto nije pobedila tatina princezica/barbikica (Grcka)
mada sam bila ubedjena da ce ona pobediti kao i Ukrajina

navijala sam za Laku
(jes ima najgluplji tekst):mrgreen:

nije bila losa ni Svedska

i da
naucila sam da skidam ono Qele,Qele:p

odlican tekst

Ja sam se cepala na svaki pokret onog pevaca Laka,pa to ti je...Rusija mi je tako nekako...kao da svaka slicna pesma na svakom Eurosongu pobedi.To me nervira.Dobra mi je Qele Qele,i nije losa Engleska,ali ne razumem zasto je ona bila negde poslednja,pretposlednja,bas je bila dobra,posebno kad se setim kakvu su pesmu imali prosle godine (neke stjuardese:lol:)

Ja sam se cepala na svaki pokret onog pevaca Laka,pa to ti je...Rusija mi je tako nekako...kao da svaka slicna pesma na svakom Eurosongu pobedi.To me nervira.Dobra mi je Qele Qele,i nije losa Engleska,ali ne razumem zasto je ona bila negde poslednja,pretposlednja,bas je bila dobra,posebno kad se setim kakvu su pesmu imali prosle godine (neke stjuardese:lol:)

bolje da si cepala neke kore za pitu:))
ja iznenada pokusao da poljubim jednu djevojku:rumenko:
a ona se pravila luda:)))
mame mi nisam normalan:lol:

Back