Eurosong 2006 Atina-sa vase tacke gledista!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Avet:
ma nismo vise u 16 vijeku ( ili vec kojem , neznam istoriju ) da crkva zabranjuje zabavnu muziku , a da moze samo duhovna muzika :?
E stvarno. Cim je neko metalac odma' ga proglasavaju satanistom i narkomanom...al me nervira to!
332.gif
1336.gif
332.gif

Pa dobro, nema veze što je neko metalac i bilo koja muzika je ok ako se nekome svidja. Nisam čuo kako ide pesma ali je 100% dobra čim je pobedila i uveren sam da će mi se svideti, ali nisu baš morali tako da se obuku i da glume neko ludilo.

p.s. neću da komentarišem katoličku crkvu da se neko ne uvredi, ali i oni mnogo se*u.

MadonnaGirl:
Naglaseno je da je to POP-ROCK festival.A ovo je heavy metal,pa vi vidite.Jedno vreme se i razmatralo o tome da se diskvalifikuju,ne znam zasto nije ucinjeno!

Znaci ja cu da iskuliram ovo NAGLASENO JE DA... zabole me za pravila glupe evropesme, ALI da je ovo hevymetal >>> to nije istina >>> NE OZBILJNO lordi su najgora komercijala a ako vas bash zanima spadaju u grupu industrijal metala, sa malim ulivom cyber metala zbog deonica obradjenih na kompjuteru!
Bilo kako bilo maske su grozne a ispod njih su josh gori debili ali drago mi je sto su pobedili samo zato sto mrzim ove POZZEERRCCHINE koje su uz njih nastupale....
A pesma i nije nesto narucito...

A sto se diskvalifikacije tice >>> pustili su ih jer su mislili da nemaju sanse!!! :roll: ;)

!!!predobar???
<ovo je od sustinske vaznosti za tvoje muzicko obrazovanje i razvijanje u pravcu zdrave i razumne osobe>>> AKO TI JE TO "predobro" savetujem posetu nekom lekaru za uho,grlo,nos ili bilo kom drugom koji iole ima neke veze sa glavom i culima...........>>>ILI jednostavno mozes da pogledas bilo koji spot od rammstein-a i vidis sta ta rec !predobro! ustvari znaci> preporucujem Ohne Dich, Mein Teil, Keine Lust, Rosenrot, Amerika, Benzin, Mann Gegen Mann (svidece ti se sigurno), Ich Will, Feuer Frei!, Soone, Seemann, Stripped, Links 2,3,4,.........

Raubtier:
!!!predobar???
<ovo je od sustinske vaznosti za tvoje muzicko obrazovanje i razvijanje u pravcu zdrave i razumne osobe>>> AKO TI JE TO "predobro" savetujem posetu nekom lekaru za uho,grlo,nos ili bilo kom drugom koji iole ima neke veze sa glavom i culima...........>>>ILI jednostavno mozes da pogledas bilo koji spot od rammstein-a i vidis sta ta rec !predobro! ustvari znaci> preporucujem Ohne Dich, Mein Teil, Keine Lust, Rosenrot, Amerika, Benzin, Mann Gegen Mann (svidece ti se sigurno), Ich Will, Feuer Frei!, Soone, Seemann, Stripped, Links 2,3,4,.........
Ukusi su razliciti :roll:
Btw. Ja sam skinula njihv spot s neta i meni je very very cool...:D Pogotovo kad ona devojka krene na njih sa cheerlidersicama...:twisted::twisted::twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back