EURO 2016 France

Ti albumi za Brazil su se lose prodavali zato sto u trenutku kad si to stavio na Limundo vec smo imali polu popunjene albume.Kad bi u startu mogao to da kupis mnogi bi kupili. Ja sad moram da cekam 4.april da izadje tvrdokoriceni album u Nemackoj..nadam se da ce prijatelj koji zivi u Nemackoj znati to da nadje,moram da platim postarinu 7 evra za 2 albuma.Ali sam odlucan da skupim konacno jedan sa tvrdim koricama.

To je tacno,ali oni izlaze u svim zemljama kasnije.Druga stvar,kod Svaba je cena 10€ za hc album + 3 kesice ako se ne varam.Cak i da se album ovde pojavi,da ga neko prodaje tesko da bi cena mogla da bude ispod 25€.Realno.
A blago onome ko ima nekoga ko moze da mu donese ili posalje po nekome.

To je tacno,ali oni izlaze u svim zemljama kasnije.Druga stvar,kod Svaba je cena 10€ za hc album + 3 kesice ako se ne varam.Cak i da se album ovde pojavi,da ga neko prodaje tesko da bi cena mogla da bude ispod 25€.Realno.
A blago onome ko ima nekoga ko moze da mu donese ili posalje po nekome.

Ja sam pre 2 godine narucio preko e-bay-a od nekog Nemca, doslo normalno, netaknuto i neraspakovano.

- - - - - - - - - -

Au, Severni Irci su ko suvo zlato, od 420 sličica samo 4 Severna Irca.

Ja od 260 slicica, 9 S. Iraca.

Niti jednog Svedjanina, i jednog Ukrajinca :confused:

Ja posle kupljenih 30 kesica bez ijednog grba, Englesku gotovo popunio, a iz Ceske nemam nikoga :D

Ako se pojavi mogucnost da se nekako u Srbiji nabavi taj album sa tvrdim koricama, neka neko napise ili nek posalje pm, to bih bas rado kupio.

@cakarbasta Ima ukupno 50 sjajnih slicica.Trofej,slicice 5 i 6 su sjajne kao i 24 amblema reprezentacija i isto toliko timskih slicica.
Sto se tice menjaze na Terazijama,okupljanje je pocelo.Danas je bilo malo ljudi ali druzenje tek pocinje.

Hvala.
Sto se kesica tice danas sam na dva razlicita mesta kupio po pet kesica,Nemce i Albance sam imao u prvih pet kesica u svakoj,dok u drugih pet u svakoj sam imao Hrvate i Ukrajince.
Turaka nemam niti jednu sto u pokretu sto obicnih.

Poslednja izmena:
Danas na OTC kupio dvije kutije na dvije različite tezge i prije toga 20 kesica na kioscima. Nijemce, Čehe i Ruse skroz popunio, Hrvat jedan fali, ali mi zato NIJEDAN Švajcarac i Mađar nije došao (ne računam one u pokretu)! Imam preko 200 duplikata. Ne znam da li ću sutra imati vremena da idem do Terazija. Ako je neko voljan za menjažu neka se javi na boljan13@yahoo.com ili na 064 244 07 61, ja sam na Žarkovu.

Back