TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala mnogo.
malo sam skeptična jer je devojka u agenciji bila totalno neupućena.

Meni se recimo od starta nije svidela Jolly i imala sam bas predrasude da ce moje putovanje biti katastrofa, pocev od izuzetne neljubaznosti preko delimicne neorganizacije, da bih kada sam stigla sve bilo kao sto je i receno.
Mislim da je najbitnije da imas dobrog vodica kada stignes na odredjenu destinaciju.
Mada ja se vise ni ne raspitujem po agencijama, ja pitam koji je smestaj trazim sliku i eventualne detalje, a za sve ostalo se snalazim sama, citam po forumu, netu inace i veruj mi mnogo bolje se informisem nego sto bih se informisala u samoj agenciji.
Pozdrav, i gde god da ides zelim ti srecan put!:)

Slazem se. :-)
Mada neverovatno je koliko su neljubazni, ne samo u Jolly-ju nego i u nekim drugim agencijama, ja znam bre covece da je njima sada navala, frka itd ali daj bre ako vec si resio da radis taj posao onda ga radi kako treba.
Recimo Perla Tours iz NS-a je extra agencija, em sto sam ja putovala preko njih pre par godina, sto je sve bilo kao sto je obecano em bre strucni ljudi.
Ali zato sto se tice Argusa ne znam ni sama sta da mislim jer su misljenja 50%-50% da ne bude onako kako si platio.

Dragi moji biggrin.:-)...
...ako vam je zivot mio, ni slucajno ne idite Sumadija turistom :evil:
Za pocetak, ici cete medjugradskim autobusom (Nis ekspres). To je autobus sa otvorenim gepekom, zapaljenim kocnicama, povrackom, sofersajbnom sa 194859347 musica i biiiiiip koji se peru na ulazu u EU. Aranzman se placa 2 puta (jednom pre polaska i jednom na prepad kad stignete u hotel i saznate da su sve vase stvari zaplenjene, jer agencija nema obicaj da placa smestaj. Uz minimalnu doplatu od 100 evra, moci cete da udjete u sobu. Glavna ponuda je kampovanje u autobusu koje se sastoji od najmanje 3-4 sata bitisanja u istom. Vodic je jegulja- pobegulja. Vas vapaj je nece dozvati pameti. Senilna je. Njen imaginarni prijatelj (tzv. lokalni gajd) se nikada nece pojaviti, a tu i tamo se pojave (ne)prijateljice koje posluze kao vodici sa divnim holandsko-srpskim naglaskom i izjavama tipa: "Evo sad cemo da skrenemo s' puta).
Vise ne morate da idete u Afriku na safari... Smestaj van civilizacije je zagarantovan! :shock:
Soferi ne znaju ni gde je levo, tako da mozete da ocekujete neocekivano (road to hell besan.jpg ). Vodic (???), little serbian lady with special needs and red hair...

Ne zelim da se ovo pretvori u reklamiranje odredjenih turistickih agencija, ali molila bih vas da mi kazete koje agencije su pouzdane u moru agencija koje se raklamiraju svuda ovih dana. Kakva je agencija Argus preko koje mnogi idu u Tursku? A Matico, Conte, neke manje poznate agencije?

Ja sam nekoliko godina putovala sa agencijom gpr-international i mogu ti reci da su jako dobri. Cak i prijateljima sam preporucila i bili su prezadovoljni. Ono sto platis to i dobijes nema lazi tipa hotel je na slici u agenciji fenomenalan a kad ti tamo a ono ne daj Boze. Toga nema i uvek su tu da preporuce nesto slicno mozda i jeftinije a bolje od onoga sto si ti izabrao. Stvarno imam s njima pozitivna iskustva...jedina mana je sto su ograniceni na samo odredjena putovanja...Naravno Grcka, Egipat, Tunis Dubai i neka poklonicka putovanja. To je sve od ponude...ali mislim da su stvarno povoljni sa cenama...a i ljubazni i sve ostalo sto ocekujemo od jedne agencije. Na kraju krajeva eto pogledaj njihov sajt pa ces da vidis...mozda i bude nesto sto te zainteresuje...mislim da Tursku nemaju ne mogu sada tacno da se setim.

Poslednja izmena:
Zovemo se Milica i Milena. Aplicirale smo za Au Pair u Spaniji preko agencije Duga i izgleda da od toga nece biti nista. Uplatile smo po 400 eura i od tada se nista nije desilo.Kontaktirale smo porodice koje nam je agencija slala i 99% njih se nije javilo. Nasle smo slicne slucajeve na nekoliko foruma ali svi su imali taj problem prosle godine. I njima je, kao i nama, Dusica uzela pare i od tad se nista nije desavalo.

Sigurne smo da je dosta ljudi i ove godine prevareno na isti nacin pa bi volele da se nam se javite ako ste u istoj situaciji i da zajedno preduzmemo nesto povodom toga.

Nas mail je: mimpfc@yahoo.com

Pozdrav.

ARGUS TOURS? DOBRO RAZMISLITE PRE NEGO STO SE UPUSTITE SA NJIMA NA LETOVANJE.MENI SU PROSLE GODINE PRIREDILI HOROR, I TO NA TASOSU.

slazem se sa tobom.nije mi jasno po cemu su oni najbolja agencija u beogradu kad imaju najvise tuzbi na aranzmane,vodice...ja sam ima la losa iskustva sa njima u egiptu, moja sestra u turskoj. u svakom slucaju nikada vise preko argusa.a zasticeni su ko mali medvedi.niko im nista ne moze. ja bih preporucila perlu turs u svakom pogledu za aranzmane u grckoj, spirit travel za egipat.odlicni su. ove godine prvi put idem sa travellendom pa cemo sa vidimo.

Koja je najbolja turisticka agencija?

Ja radim u turistickoj agenciji u Novom Sadu. Radimo sa svim agencijama, tako da su Vam kod nas sve turisticke agencije na jednom mestu. Ja licno sam 3 god putovala preko Argusa i svidja mi se. Neki kritikuju Argus. Verovatno, kako kome zapadne. Ako Vas interesuju konkretne cene i slike samo napisite gde Vam se ide, koji termin i posebne zahteve. Ja cu se potruditi da dobijete konkretne odgovore. Moj e-mail je solajahelena@gmail.com.Hvala, cao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back