ЕУЛЕКС

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.225
MONSTRUOZNI ZLOČIN NAD SRPSKOM DECOM OSTAĆE BEZ KAZNE!

(32) Utorak, 15. Februar, 2011.| Autor: Jelena Rafailović
Euleks obustavio istragu o napadu na srpsku decu Ivana Jovovića (19) i Pantu Dakića (12), koji su ubijeni 13. avgusta 2003. u Goraždevcu!


45013.jpg

BEOGRAD - Monstruozni zločin ostaće bez kazne!

Euleks je obustavio istragu o napadu na srpsku decu Ivana Jovovića (19) i Pantu Dakića (12), koji su ubijeni 13. avgusta 2003. u Goraždevcu! Ovo tvrdi Bogdan Bukumirić, koji je tada kao dvanaestogodišnji dečak bio ranjen zajedno sa svojim drugovima Đorđem Ugrenovićem (20), Markom Bogićevićem (12) i Draganom Srbljak (13).


- Strašno! Posle sedam dugih godina čekanja da se krivci pronađu i kazne, Euleks me je obavestio da je istraga obustavljena zbog nedostatka dokaza - kaže ogorčeni Bukumirić, koji je juče u našu redakciju doneo pismo koji je dobio od Euleksa.
Odluku o odbacivanju krivične prijave koju je podneo Bukumirić potpisala je tužiteljka Euleksa Alenka Sagmeister Ranzinger. Bukumirić je od Euleksa tražio odgovore na pitanja ko je pucao na srpsku decu i ko mu je ubio drugare.

„Sa žaljenjem vas obaveštavamo da se krivična istraga u vezi s krivičnim delom teškog ubistva i pokušaja ubistva odbacuje zbog postojanja drugih okolnosti koje isključuju gonjenje u ovom predmetu. Nažalost, sada i tokom istrage ovog slučaja nisu identifikovani osumnjičeni“, piše u pismu koje je Bukumirić dobio od Euleksa.

********************************************************************************************

Не само што је почињени шиптарски злочин МОНСТРУОЗАН - него је МОНСТРУОЗАН И ЕУЛЕКС што се лепо уочава из овог чланка који је уједно и непобитна чињеница НЕМЕРЉИВЕ И ТРАГИЧНЕ ГРЕШКЕ НАШЕ ВЛАДЕ КОЈА ЈЕ ПРИСТАЛА НА ДОЛАЗАК ОВИХ МОНСТРУМА КОЈИ СУ НЕДВОСМИСЛЕНИ НЕПРИЈАТЕЉИ СРБА - ЉУДИ КОЈИ НАПИСМЕНО ПОКРИВАЈУ И ЗАТАШКАВАЈУ ТЕШКЕ ЗЛОЧИНЕ ПОЧИЊЕНЕ НАД СРБИМА - А УОВОМ СЛУЧАЈУ НАД ДЕЦОМ.
 

Lepi Bora

Buduća legenda
Poruka
38.423
Od EULEXA se nista drugo nije moglo ni ocekivati - a zutaci i koalicija oko njih znaju ko ih je doveo na vlast i zato cute i uvlace im se u boolju .....hbg. ranije prihvacene obaveze .... :cool: ..
 

duhvs

Iskusan
Banovan
Poruka
6.466
Srbija bi trebalo svoje stanovništvo da povuče sa Kosova i Metohije jer su sasvim nezaštićeni pred terorom i razbojničkim razularenim bandama šiptarskih i NATO zločinaca i terorista i da se spremi za konačan obračun sa njima. Takva prilika će veoma brzo da se omogući samo ako se buduća politička elita malo više angažuje u pravom smeru.

Uludo je u ovom momentu da se nepotrebno potroši još i jedan život jer tamo nema sigurnosti ni za jednog građanina Srbije a najmanje Srba.

Ni sa jednim ni sa drugima nema nikakvog razgovora iz više razloga.

Sa šiptarima jer su okupirali jedan deo teritorije Srbije a i inače po rezoluciju UN sa teroristima nema nikakvog razgovora, pregovora ili slično a sa NATO-m i ostalim takozvanim "mirovnim snagama" jer su omogućili okupaciju tog dela ne ispunivši gotovo ni jednu tačku iz rezolucije 1224.
 
Poslednja izmena:

Sanovnik

Buduća legenda
Poruka
35.177
Nedoslednost nase vlade i nasih politiccara je konano uspela da ubedi sve ba su srpske glave jeftine i da nije nikakav problem da se ubijaju Srbi /
Inace , oni iz elueksa , koji dolaze iz Nemacke , ako i nemacki kfor ranije uvek sladostresno uzivaju , kad god neki Srbin strada .
17 marta su siptarima davali gorivo i svuda ih pustali a i navijali da ako mogu ubiju nekog Srbina .
To ce vam reci svaki Srbin sa KiM .
 

jevropa

Buduća legenda
Poruka
35.357
„Sa žaljenjem vas obaveštavamo da se krivična istraga u vezi s krivičnim delom teškog ubistva i pokušaja ubistva odbacuje zbog postojanja drugih okolnosti koje isključuju gonjenje u ovom predmetu. Nažalost, sada i tokom istrage ovog slučaja nisu identifikovani osumnjičeni“, piše u pismu koje je Bukumirić dobio od Euleksa.

Kakva je ovo formulacija:eek: nisam pravnik, ali sam ubedjenja da ovako nesto ne postoji u pravu, sem u Srbiji pod Tadicem:dash::dash:
 

Top