euleks i kfor pojačavaju prisustvo na severu kosmeta

upravo to.
ponovo zavisi od tezine zlocina, ali ovo sigurno ne spada u neki tezak zlocin, posvadjali se, nije bitno ko je poceo, mladic poceo da bezi kada je video skakavac [tako sam cuo] i u bezanju dobio ubod o tri-cetiri santina u "debelo"meso [takokazu doktori iz bolnice]. i sta da se radi sa takvim zlocincem??? da se strelja
pravite preveliku dramu.... a zahvaljujuci glasinama, onda srbi krenu da osvete svog sunarodnika, i pocinje piromanija... a epilog????

Dobro, ne opravdavam ni one koji o tome trube previše... Takve, pa i gore stvari dešavaju se i između pripadnika istog naroda, pa se tome ne pridaje toliki značaj. Kod mene u Nišu nisu retki takvi slučajevi, pa i gori...

Nažalost, loš način koristiš da bi doprineo sprečavanju takvog epiloga... Još više potpaljuješ protivnike (koji to ne bi trebalo da budu). Kritikuj sve što se kritikovati mora. Ako hoćeš da dokažeš da sve to nije toliko strašno, radiš to na pogrešan način, veruj mi...

Šaban @
verovatno si u pravu... nacin jeste pogresan, ili da se ispravim, nacin bi bio pogresan kada bi takav moj post bio odgovor na neki tvoj post, ili nekog "normalnog" forumasa. ali ako pogledas na koji sam post odgovorio, mislim da je odgovor relativno pristojan.
i moram da priznam, ponekad se namerno zezam [sa nekim forumasima], cisto da "zivne" atmosfera. ja volim"rasprave", ali samo one koje se pridrzavaju nekog uobicajenog "propisanog" bontona na forumu.
ps. inace pokusacu na par sledecih tema da budem "pristojan", bas me interesuje da li moji postovi potpaljuju "protivnike"

Šaban @
verovatno si u pravu... nacin jeste pogresan, ili da se ispravim, nacin bi bio pogresan kada bi takav moj post bio odgovor na neki tvoj post, ili nekog "normalnog" forumasa. ali ako pogledas na koji sam post odgovorio, mislim da je odgovor relativno pristojan.
i moram da priznam, ponekad se namerno zezam [sa nekim forumasima], cisto da "zivne" atmosfera. ja volim"rasprave", ali samo one koje se pridrzavaju nekog uobicajenog "propisanog" bontona na forumu.
ps. inace pokusacu na par sledecih tema da budem "pristojan", bas me interesuje da li moji postovi potpaljuju "protivnike"

Ok... Ja mislim drugačije. Kada imaš takve sagovornike, treba da zadržiš svoje umerene stavove, a da ih izražavaš na grublji način. Ne treba da izražavaš slične stavove kao oni, jer te to čini sličnim sa njima. Znači, oni se pozivaju na sranja koje tvoji čine, ti na sranja koja čine naši... i onda tu nikad nema kraja...

A vezano za tvoje stavove o pritvoru - tvoj i moj prag tolerancije se razlikuju, verovatno zbog sredine u kojoj ti živiš u odnosu na ovu gde sam ja... Možda je zbog toga tebi normalno da neko nosi nož i da je njegova takva upotreba ravna tuči, a meni nije... i ja bih takve zatvorio i tokom suđenja ...

gospodo, sva komunikacija sa sipatrima, se dole iscrpljuje na licu mesta, vec osam godina je tamo siptarski eldorado i srpski koncentracioni logor, pod budnim okom eu , usa i nato

sto se srbima dole desava to je sustina komunikacije.

kad dole bude naznaka od tzv normalne drzave onda nece biti cudo da to bude srpska drzava, jedino moguce resenje.

ja `im` cak ne bih dao ovo sto im je rezim nudio u `pregovorima`. mmoze samo ono sto vec ima u evropi, a to je da budu normalni gradjani, sta njih pa briga za ustav i ostalo. sad imaju `ustav i ostalo` i opet su izvor nestabilnosti, terora i ugrozavaju komsije, ne samo nas.

tako da ovo `komuniciranje` siptar-srbi na forumu dodje nekako kontraproduktivno, i izaziva dalji antisiptarski efekat, jer nema nikakvih pozitivnih vesti odozdo, samo zlo i naopako, i nato i eu propaganda

Poslednja izmena:
Ok... Ja mislim drugačije. Kada imaš takve sagovornike, treba da zadržiš svoje umerene stavove, a da ih izražavaš na grublji način. Ne treba da izražavaš slične stavove kao oni, jer te to čini sličnim sa njima. Znači, oni se pozivaju na sranja koje tvoji čine, ti na sranja koja čine naši... i onda tu nikad nema kraja...

A vezano za tvoje stavove o pritvoru - tvoj i moj prag tolerancije se razlikuju, verovatno zbog sredine u kojoj ti živiš u odnosu na ovu gde sam ja... Možda je zbog toga tebi normalno da neko nosi nož i da je njegova takva upotreba ravna tuči, a meni nije... i ja bih takve zatvorio i tokom suđenja ...

ponovo si u pravu.
samo jedan primer. mozda si gledao onu kanadsku humoristicku varijantu skrivene kamere. "nikako" da shvatim kako to da se ti ljudi uvek smeju, iako ponekad neki skec nema veze sa humorom. ali valjda sam njihov zivot se odrazava i na njihovo reagovanje. isti taj humor je imao tragicne posledice u turskoj ili rusiji. mozda nam se prag tolerancije i ne razlikuje previse, ali ja neke stvari "opravdavam" [ja bih rekao razumem] jer vidjam svaki dan i jedne i druge

gospodo, sva komunikacija sa sipatrima, se dole iscrpljuje na licu mesta, vec osam godina je tamo siptarski eldorado i srpski koncentracioni logor, pod budnim okom eu , usa i nato

sto se srbima dole desava to je sustina komunikacije.

kad dole bude naznaka od tzv normalne drzave onda nece biti cudo da to bude srpska drzava, jedino moguce resenje.

ja `im` cak ne bih dao ovo sto im je rezim nudio u `pregovorima`. mmoze samo ono sto vec ima u evropi, a to je da budu normalni gradjani, sta njih pa briga za ustav i ostalo. sad imaju `ustav i ostalo` i opet su izvor nestabilnosti, terora i ugrozavaju komsije, ne samo nas.

tako da ovo `komuniciranje` siptar-srbi na forumu dodje nekako kontraproduktivno, i izaziva dalji antisiptarski efekat, jer nema nikakvih pozitivnih vesti odozdo, samo zlo i naopako, i nato i eu propaganda

Zašto misliš da su večiti konflikti produktivni, a normalno ljudsko komuniciranje nije? Ja baš mislim obrnuto.
No, možda nam je tako kako nam je zahvaljujući onima koji misle kao ti...

Ja svoju komunikaciju sa Ademom (kao i sa ostalim Albancima, Srbima, Hrvatima, Crnogorcima, Makedoncima, Bosancima) ne posmatram kao komunikaciju Šiptar - Srbin (ostalo - Srbin), već kao komunikaciju čovek - čovek.
To treba svi da shvate da bi nekada bilo bolje. U suprotnom, teško da će bilo kakav teror prestati... sa ma čije strane...

Ako neki Srbin teroriše Albance, to ne znači da ih i ja i ti terorišemo, jer smo i mi Srbi. Ako obrneš, shvatićeš da Adem nije onaj koji vrši taj teror i da ne treba da izbegavaš normalnu komunikaciju s njim samo zato što je Albanac...

A zasto nisu prihvatili Ademe? Da l' je moguce mozda da se ne osecaju sigurno?

to pitaj njih.
a reci mi :kako se ne plase da voze motorna vozila sa starim registracijama:PR>PZ>PE........i da ih niko nikada ne uznemiri?
stvar je u tome sto su prodali svoje stanove,kuce,imanje i kupili po povolnijim cenama negde po srbiji ili vojvodini.
ili mozda imaju svoju racunicu da zive sa one strane ibra:dve penzije,dve plate,razne pomoci......ko zna.

to pitaj njih.
a reci mi :kako se ne plase da voze motorna vozila sa starim registracijama:PR>PZ>PE........i da ih niko nikada ne uznemiri?
stvar je u tome sto su prodali svoje stanove,kuce,imanje i kupili po povolnijim cenama negde po srbiji ili vojvodini.
ili mozda imaju svoju racunicu da zive sa one strane ibra:dve penzije,dve plate,razne pomoci......ko zna.

ne kaki majmune,svako sa starim tablicama kada prolazi vase majmunsko selo Dobrcane strahuje za zivot

slusam neki intervju sa glavnokomandujucim KFOR-a u mitrovici.
covek lepo kaze, pretaralo se u ispoljavanju besa, ima kontakte sa svim politickim strukturama na obe strane mitrovice. i stavio je naglasak da je i jednima i drugima rekao da se vise takvo ponasanje nece dozvoliti ma sa koje strane doslo.
meni je izgleda odlucno, govorio je mirno, uz smesak, ali sto se mene tice veoma upozoravajuce.

Back