dal je euforija vestacko izazvano stanje radi postizanja odredjenih ciljeva ili je moguca kao prirodna reakcija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dal je euforija vestacko izazvano stanje radi postizanja odredjenih ciljeva ili je moguca kao prirodna reakcija
kad sam bio mali, ponekaddal je euforija vestacko izazvano stanje radi postizanja odredjenih ciljeva ili je moguca kao prirodna reakcija
meni samo prirodno dolazi
- - - - - - - - - -
al ima pacijenata koji ponavljaju kako su odusevljeni nekim trenutkom,a u sledecem pad i raspad
Probaj da udaraš glavom u zid. OvakoInače čuo sam da je najjači osećaj u životu, jači od bilo kakve droge, od bilo čega drugog, onaj momenat kad epileptičar ima početak epi napada. Znači sam onaj početak, trenutak kad ga to obuzme, pre nego što padne i udari pena na usta, kažu da je taj trenutak najveći stepen sreće koje ljudsko biće može da doživi. Možda se čovek time brani od tog predstojećeg epi napada pa počne nenormalno da luči hormone sreće, pa dopamini probiju zid ili nešto deseto, ali znam da mi je užasno žao što to ne mogu da doživim, samo da iskusim taj momenat nirvane.
Probaj da udaraš glavom u zid. Ovako![]()
Možda se desi.![]()
To kad bih radio mogao bih samo da padnem u nesvest.![]()
To su depresivci !
Kod njih je izražena ta klackalica...
To što se javlja kod pravoslavnih monaha isihasta govori da je sasvim prirodna, od Boga data, jer postoji jasno opisan način, pravoslavni ortodoksni, na koji se postiže. Crkveni ljudi priznaju da nije jedini, i može da se desi i ateistima, a čak i ljudima koji su neobrazovani kako teološkim, tako i svjetovnim naukama, filozofijom i logikom.dal je euforija vestacko izazvano stanje radi postizanja odredjenih ciljeva ili je moguca kao prirodna reakcija