EU

Da li Srbija treba da uđe u EU

• Ukupno glasova
    59
  • Anketa je zatvorena .
e to poređenje sa švajcarskom je stvarno nebulozno.
a i nebulozno ti je poređenje jugoslavije i eu. i kad je to srbija bila uspešna? možda za vreme cara dušana :D
šta demokratska opcija priča yebemise, ja razmišljim svojim, a ne njihovim mozgom. sada mislim da bi nam članstvo u EU koristilo, a šta će biti i kako će biti kad stvarno i budemo mogli da uđemo, ne znam, al ne vidim ni jedan razlog zašto ne bismo ušli u eu (ako izuzmemo hag i kosovo, pošto smo se oko toga svi složili sem ldp-a).
ne ide nam na bolje, zato što su svi krimosi. ali znači podvlačim svi i bez izuzetaka. priče da srs sns i ostali koji se još nisu dokopali funkcija kao ne bi krali trte mrte, su bajke.

...na kraju krajeva ako shvatis da ti ne valja u eu,najmanji je problem istupiti,mnogo manji nego uci...al ne...mi smo svajcarska :)

Nije nego Norveska :hahaha:

Evo ja sam nocas sanjao. Sta ce biti sa Srbijom ako udje u EU ! I usnio sam ovo... znam znam... treba i dodati severni deo Kosova ali nisam znao.. Moze neko drugi :)

l85bb2c880037e2308f9f23.png

Dok Srbija udje u EU, taman ce biti manja od Republike Srpske, a verovatno ce i manje Srba da zivi u njoj vec u RS....sada koliko je to u interesu Srbije je nesto sasvim drugo.... :thumbdown:

PA STA AKO NISMO SILA TREBA DA PUSTIMO DA NAS POBIJU?I STA TI ZNACI TO DA SE INATIMO?OKO HAGA,KOSOVA,CEGA?EU NAM APSOLUTNO NE TREBA DA SE RAZVIJEMO,JER NIJE ONA TAMO NEKI DOBROTVOR KOJI DAJE PARE.KAD SE SVE SABERE VISE DOBIJE NEGO STO DA.ONI SE SIRE KA ISTOKU JER SU IM POTREBNA NOVA TRZISTA,A ZAHTEVAJU USVAJANJE NJIHOVIH ZAKONA SAMO DA BI OBEZBEDILI DA TE KOMPANIJE NE PROPADNU KAD DODJU NA TRZISTE.U SVAKOM SLUCAJU,NOVAC SE VRACA NJIMA,A MI IM OBEZBEDJUJEMO OLAKSICE NA POREZE,BESCARINSKE ZONE I MILION DRUGIH.....NA PUTU ZA TU NEBESKU SRBIJU NI OVU ZEMALJSKU NE TREBA ZANEMARITI.OSIM ZAPADNE,POSTOJE JOS TRI STRANE SVETA...

Back