EU zaprijetila A.Vučiću sankcijama ako ode 9. maja u Moskvu

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko prednosti ima kad se okruzis glupacima, to je neverovatno , mozes da radis sta hoces, bacis im malo kostiju , oni prihvate, oglodju, prave zastitni zid od takodje glupih ali manje korisnih idiota, tako se to zove, naroda...ali kad pogledam koliko prednosti ima, kako uopste ocekivati da ce neka buduca politicka garnitura zeleti da prekine taj niz...a lakse je ne prekinuti..
Stvarno ne znam...toliko prednosti , mnogo je kume..

Ebe se svima, svi su vec 30 godina u nemoralu teskom , tako da to su vec dve generacije...nesto mi sumnjivo da ce tu biti neke promene...

Koliko prednosti ima kad se okruzis glupacima, to je neverovatno , mozes da radis sta hoces, bacis im malo kostiju , oni prihvate, oglodju, prave zastitni zid od takodje glupih ali manje korisnih idiota, tako se to zove, naroda...ali kad pogledam koliko prednosti ima, kako uopste ocekivati da ce neka buduca politicka garnitura zeleti da prekine taj niz...a lakse je ne prekinuti..
Stvarno ne znam...toliko prednosti , mnogo je kume..

Ebe se svima, svi su vec 30 godina u nemoralu teskom , tako da to su vec dve generacije...nesto mi sumnjivo da ce tu biti neke promene...
Promjene mora biti. Na putu je. Ne samo u Srbiji. Evropa treba takođe promjenu. Sve ovo ne vodi nigdje ili vodi negdje gdje ne treba.

Lignja je to. Izmigoljiće se već nekako.

Teško. Ako ne ode ispast će čkapi teška, a usput od energetskog aranžmana sa Rusijom koji uključuje jeftiniji plin za Srbiju neće biti ništa. Ako ode neće biti ništa od para EU koje bi Srbija trebala dobit. Tu se radi o stotinama miliona eura. Najjednostavnije bi bilo da odglumi neku tešku radikalsku bolest, npr. da ima žulj i da mu mama Angelija napiše ispričnicu kojim bi opravdao nedolazak na paradu

Back