- Poruka
- 20.959
Alekasandar3:![]()
Da Nang, SR Vijetnam
![]()
Ke San, SR Vijetnam
Бивше УС базе.

OVI DEFINITIVNO RADE PROTIV NAS!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alekasandar3:![]()
Da Nang, SR Vijetnam
![]()
Ke San, SR Vijetnam
Бивше УС базе.
peachwise:Svilana je jednom rek'o na pitanje ocemo li uci u EU " HTELI MI TO ILI NE, MORACEMO KAD TAD "
Iron Lord:![]()
OVI DEFINITIVNO RADE PROTIV NAS!
Jerry Ropero:znaci ti si za prodaju kosmeta u zamenu za ulazak u NATO? Ok , legitiman stav al onda glasaj i za njega na ovoj temi
Registra.:Kao i obično, kad nešto proanaliziraš - pogrešiš. Ja sam vrlo praktična osoba i moj stav je da je u ovom trenutku za nas najbolje rešenje - podela Kosova. Kako - o tome bi se dalo diskutovati. Nije jednostavno, ali je jedino, koliko - toliko povoljno rešenje za Srbiju.
Na tu temu bi trebalo razgovarati i na tome insistirati, a ne igrati na kartu "sve ili ništa", a na kraju ćemo dobiti, kao i do sada - ništa.
Zato neću da glasam na ovako glupo postavljeno pitanje.
Ali, uostalom, cenim da bi najbolje bilo da počneš da se naoružavaš, pošto to obećavaš već mesecima i da polako kreneš put Kosova. Da osvojiš - sve, a Albancima da ne ostaviš - ništa.
Е, у твојој згради живи синовац Бате Стојковића, ако се не варам ?Lacibg:
kaai79:Stace nam unija ,ko ih sisa ,mozemo i bez njih.
Nisam za radikalne mere ali ako popustimo sa kosovom nece se zausttaviti samo tu.
Uvek smo bili za njih obicni rusofili i uvek ce na nas gledati kao na rusiju u malom .
Peruzzi:pametni ljudi. nece siptare
eremita:
Cossack:Подела једноставно нема шансе, нико то неће.
То сигурно неће бити.
Registra:Mi ne tražimo, njih baš briga i tako to ide. Da je naša inicijativa usmerena na takav jedan predlog, nisam baš sigurna da bi mogli da kažu da ne možemo ništa da dobijemo.
Ali pošto nije u našem mentalitetu da diplomatski delujemo, onda ćemo biti u debelom problemu.