EU razmatra nove moguće nuspojave inekcija mRNA COVID-19

Ja nisam upucena na negu, a hvala Bogu i zdrava sam.
Nego bih te stvrano zamolila da batalis vise price o Nemackoj jer nemacki zdravstveni sistem ovde
nije tema.
Ja sam u svom prvom postu napisao kako doživljavam priču oko vakcinacije tamo gde živim, a živim u DE koja je deo EU, a tema se zove
EU razmatra nove moguće nuspojave inekcija mRNA COVID-19
Onda si ti počela da mi objašnjavaš kako funkcioniše zdravstveni sistem u DE i tu je krenula naša diskusija. Svaki moj post o DE osim jednog je odgovor na neki tvoj post. Mislim da nije primereno da me moliš da prekinem diskusiju, dok je ti forsiraš. Dakle, čim ti prekineš - prekinuću i ja. :kez:

Ali da se vratim temi.
Svedoci smo da sve države prilagođavaju brojke i izjave dnevno-političkim potrebama,
Sve vakcine su puštene u prodaju relativno proverene i nijedna nije dokazano sigurna. Koliko znam, virusolozi koji rade na razvoju vakcina kažu da proces provere bezbednosti neke vakcine traje do 10 godina. U ovoj situaciji trajaće znatno kraće zato što istraživači već imaju velike statističke uzorke.
Ali šta će biti ukoliko se stvarno ispostavi da je neka vakcina štetna? Misli li stvarno neko da će države to priznati i suočiti se sa posledicama koje se mere od milijardi do bankrota + izgubljenim izborima u sledećih xy godina?
Zato su i kineske statistike takve kakve su - može im se, baš ih boli uvo što će neko da provali da nisu tačne.

I Svedska.. 80% vakcinisanih i boli ih uvo. Mora da su mnogo glupi i ne razumeju price oko ovih spike proteinma.
smanji malo,
LocationDoses givenFully vaccinated% of population fully vaccinated
Sweden

Sweden
13.1M
13,100,000
6.13M
6,130,000
59.9%
1631374391597.png

Israel
14.4M5.54M61.1%

Kako ne znaš ako pratiš? Imunizacija kineskom vakcinom je u Emiratima propala pa su morali da pređu na fajzer.
Е те из Емирата смо ми откупили.

Врло је безбедна без икаквих последица, као дестилована вода, таква је и ефикасност.

Моја ћерка прележала ковид, прошле године, и после тога имала антитела 2.3 (>1 постоји имунитет). Ове године примила Спутњик В и пре неки дан се тестирала на антитела, има их 32, скоро 15 пута више. Као последицу имала је један дан умерену температуру и то је све.

Korona Moamer el Gadafi
"ONI ĆE SAMI STVORITI VIRUSE I PRODAVATI VAM LEK!"
Gadafijev proročki govor u UN-u iz 2009. godine.
Da li se čovečanstvu to upravo događa?!
AUTOR: Alo/Africa News/V.M. DATUM I VREME: 22.03.2020. 07:00

Bio je brutalno iskren.

Moamer Gadafi

Na 64. sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, održanoj 2009. godine u Njujorku,
govor je održao i pokojni libijski lider Moamer al Gadafi u kome je rekao nešto što neverovatno podseća na situaciju
u kojoj se danas nalazimo. Da li je libijski lider otišao predaleko u teoriju zavere ili ne, to je svakako bilo njegovo pravo,
ali zdrav razum nam nalaže da poslušamo kako to zapravo i izgleda, a da toga nismo ni svesni.

- Možda će sutra biti i ribljeg gripa, jer ponekad proizvodimo viruse kontrolišući ih. To je komercijalni posao.
Kapitalističke kompanije proizvode viruse tako da mogu da stvaraju i prodaju vakcine. To je vrlo sramotna i loša etika.
Vakcine i lekovi se ne smeju prodavati. U Zelenoj knjizi tvrdim da lekovi ne smeju da se prodaju i da ne mogu biti komercijalizovani.
Lekovi treba da budu besplatni, a vakcine treba besplatno davati deci, ali kapitalističke kompanije proizvode viruse i vakcine,
jer žele da zarade na tome. Zašto nisu besplatni? Trebali bismo ih besplatno davati, a ne prodavati.

Gadafi je potom rekao da čitav svet treba da teži da zaštiti ljude, stvara i proizvodi vakcine i daje ih besplatno deci i ženama,
a ne da profitiraju od toga.

Čak 80 posto zaraženih osoba nije ni svesno da ima korona virus, a ovo je najozbiljnija posledica
- Oni će sami stvoriti viruse i prodavati vam lek. U tom procesu će se pretvarati da im treba vremena da bi pronašli rešenje
koje već imaju - zaključio je pokojni libijski lider Moamer Gadafi, veliki prijatelj srpskog naroda.

Back