EU porucila Grckoj:nema para

Sandanski

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.573
http://www.sitel.com.mk/eu-i-poracha-na-grcija-nema-pari-ako-ne-go-trgnete-vetoto

eu-flag.jpg

EU porucila Grckoj : nema para ako ne sklonite veto da bi Makedonija mogla poceti pregovore ka prikljucivanju

Naravno da nema para ni za koga.

Budzet EU je prazan a oko novog ne mogu d a se dogovore, britanci i ostali traze manji budzet Nemci i Austrijanci veci sve u svemu EU SE RASPADA
Мене чуди како ти што пишеш рецимо стално о економији (или бар покушаваш некоме продати му.да за бубреге) да не сваташ.ЕУ се може распасти,то је тачно.Али распашче се када то кажу Немачка,Француска и још неколико влијателних држава.Тако би се отарасили од паразита попут Грчке,Португалије..........ЕУ као ЕУ можда нече постојати али ништа битно се нече изменити.Немачка је Немачка Француска је Француска.Увек неко че бити јак и мочан а неко сиромах.Можда изачиче нека друга ЕУ или неки савез у којем че се опет знати ко је ко.

Мене чуди како ти што пишеш рецимо стално о економији (или бар покушаваш некоме продати му.да за бубреге) да не сваташ.ЕУ се може распасти,то је тачно.Али распашче се када то кажу Немачка,Француска и још неколико влијателних држава.Тако би се отарасили од паразита попут Грчке,Португалије..........ЕУ као ЕУ можда нече постојати али ништа битно се нече изменити.Немачка је Немачка Француска је Француска.Увек неко че бити јак и мочан а неко сиромах.Можда изачиче нека друга ЕУ или неки савез у којем че се опет знати ко је ко.
al šta vi imate od toga?

Добро је што је 4.Рајх увео МЕТОД УЦЕЊИВАЊА..... то ће и да им се олупа о главу ону фашистичку, нацистичку, разбојничку...окупаторску...

Pa nasi prirodni saveznici bi trebalo da ste vi?Zasto mislis da se trebamo osloniti na vas?
Mi i Grci. Grci nemaju nista protiv vas, nemaju teritorijalne pretenzije. Samo im smeta sto im kradete istoriju. Mi isto nemamo nista protiv vas. Smeta nam samo vasa antisrpska politika i priznjanje kosova. Dok Bugari hoce da priznate da ste Bugari, a Siptari hoce da vas nema. A vi opet celo vreme bockate nas i Grke a Siptari i VBRO su vam u vladi.

Mi i Grci. Grci nemaju nista protiv vas, nemaju teritorijalne pretenzije. Samo im smeta sto im kradete istoriju. Mi isto nemamo nista protiv vas. Smeta nam samo vasa antisrpska politika i priznjanje kosova. Dok Bugari hoce da priznate da ste Bugari, a Siptari hoce da vas nema. A vi opet celo vreme bockate nas i Grke a Siptari i VBRO su vam u vladi.

:ok:........

п.с. репка

hvala. napisao si baš ono što sam i mislio :ok:

nadam se da ćete na vreme da shvatite šta vam je najveća opasnost i na koga možete da se oslonite u nekom eventualnom žešćem shranju koje može da zahvati region. nikako ne mogu da shvatim vašu potrebu stvaranja neprijatelja od prirodnih saveznika....

Na koga da se oslonimo? Ko to nama pomaze i ko nam je to ikada pomagao?
Ne racunaj SFRJ gde su svi gradili i pomagali medjusobno.

i meni smeta sto kradete Milosa Obilica da je Srbin a on Siptar.

I ako ti bode oci VMRO tvoj problem....Tebi ovo slovo bode oci M.

što se ne zapitaš zašto je tako? učestvovali ste u razbijanju Jugoslavije, ustupili ste teritoriju NATO trupama 1999. među prvima ste potrčali da priznate nezavisnost KiM, kradete grčku istoriju i ime...spisak je dugačak

Mi rasturili jugoslaviju? Mi ucestvovali? Pa ko je isao i pucao to se zapitaj...Mi sigurno ne.

Nato u Makedoniji 1999...Naravno,trebali smo da kazemo ne moze i da nas sjebu kao vas...Uostalom ko ste vi da vas mi branimo pred celim svetom?
De su vam bila vasa vecna braca rusi i grci...a da..ovi glasali za Bombardovanje a od drugih su poletali avioni.

Ja ne mogu da kradem nesto sto je zapisano pre 2500 godina da nije grcko...I ne mogu da kradem grcki popis pre drugog svetskog rata gde pise Makedonci i Makedonski jezik za nas.

Zao mi je.

Back