EU ne zna šta da radi sa BiH

Marko BL

Iskusan
Poruka
6.633
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/EU-ne-zna-sta-da-radi-sa-BiH-188236.html

Evropski parlament je glasanje o Rezoluciji o BiH ostavio za maj, a sada kažu da "nemaju o čemu da razgovaraju".

Izvjestilac za BiH Doris Pak kaže da "ne želi da govori uvijek loše stvari", ali etnička podijeljenost postaje sve dublja, dok zemlja od potpisivanja Dejtonskog ugovora "stalno ide unazad". Mi kao EU nemamo instrumente da ih kaznimo za to.Ako bih se ja pitala, tražila bih od Savjeta Evrope da zamrzne članstvo BiH.

Oni toliko ne žele ništa da urade da se plašim da uopšte nisu zainteresovani za bilo šta što mi radimo ili ne radimo. To je jedina zemlja koja se tako ponaša" :D :whistling:

Ne znam kada će se BiH sastaviti. EU je ne može sastaviti ako su političke snage BiH antagonistički nastrojene jedna prema drugoj, ali i prema EU kazao je Kacin

Mislim da i oni treba da shvate da balkanski divljaci, narocito ovi u Bosni, ne mogu da zive u multietnickim sredinama; i da su isti ti divljaci onaj najgori periferni deo zapadne kulture.

Zato im lepo treba dati posebne obore, i neka se tu sami i odvojeni prljaju u svom blatu koliko god hoce.

Divljak ti je da ne kažem ko ...... o kakvoj tzv bosni pričaš

BiH je danas u jednoj jako lagodnoj poziciji, zapad ne dozvoljava da se ekonomski uruši i raspadne kao ni da bude po EU integracijama iza Srbije, tako da iako niko ni ne želi preduzeti neki ozbiljnijih korak ka EU finansije redovono stižu i nagrade tipa šengena i sl. Kada se pipa zavrne ode BH u istoriju

Poslednja izmena:
Samo budala moze da veruje u opstanak tog lesa od "drzave"! BiH je od Aprila '92. god. na aparatima. Ja mislim da bi Rusi tu mogli da odigraju neku ulogu u smislu da pokrenu inicijativu o trajnom resenju tog pitanja, u smislu podele na nezavisne drzave. Naravno, tu bi Rusija bila garant RS svojim vojnim prisustvom, za slucaj da lojavci i curvati nesto pokusaju. Mada nema potrebe za tim ako nam Rusi prodaju dobro oruzje.

Ићи ће без рата...
Није кренуло улагање у Српску тек тако...
Да би то неко "разсексао" јер му се хоће...
Камииии...хеејјј, Ками....хтједох рећи да ти је дивљак у гаћама...
Међутим, ти си као Солана - међу ногама свилана...
:mrgreen:

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/EU-ne-zna-sta-da-radi-sa-BiH-188236.html

Evropski parlament je glasanje o Rezoluciji o BiH ostavio za maj, a sada kažu da "nemaju o čemu da razgovaraju".

Izvjestilac za BiH Doris Pak kaže da "ne želi da govori uvijek loše stvari", ali etnička podijeljenost postaje sve dublja, dok zemlja od potpisivanja Dejtonskog ugovora "stalno ide unazad". Mi kao EU nemamo instrumente da ih kaznimo za to.Ako bih se ja pitala, tražila bih od Savjeta Evrope da zamrzne članstvo BiH.

Oni toliko ne žele ništa da urade da se plašim da uopšte nisu zainteresovani za bilo šta što mi radimo ili ne radimo. To je jedina zemlja koja se tako ponaša" :D :whistling:

Ne znam kada će se BiH sastaviti. EU je ne može sastaviti ako su političke snage BiH antagonistički nastrojene jedna prema drugoj, ali i prema EU kazao je Kacin

Zato sto imamo dobre politicare , blago njima sa nama.

Mislim da i oni treba da shvate da balkanski divljaci, narocito ovi u Bosni, ne mogu da zive u multietnickim sredinama; i da su isti ti divljaci onaj najgori periferni deo zapadne kulture.

Zato im lepo treba dati posebne obore, i neka se tu sami i odvojeni prljaju u svom blatu koliko god hoce.

Za tebe je Natasa Kandic mala beba,prijavi se u neku nevladinu organizaciju imaces uspeha.
Napljuva i izvredja nas srbe i nase komsije bosnjake i hrvate da nisi trepnuo gde ce ti dusa?
Svako od ova tri naroda ima neki svoj cilj i interes ispod kojeg nece,povukli su crvene linije
zato nema dogovora i napretka u BiH.Kad se bude shvatila realnost bosnjaci priznaju da je Republika
Srpska drzava u drzavi da hrvati imaju pravo na svoj kao i bosnjaci na svoj entitet stvari ce da se pokrenu
na bolje.

Za tebe je Natasa Kandic mala beba,prijavi se u neku nevladinu organizaciju imaces uspeha.
Napljuva i izvredja nas srbe i nase komsije bosnjake i hrvate da nisi trepnuo gde ce ti dusa?
Svako od ova tri naroda ima neki svoj cilj i interes ispod kojeg nece,povukli su crvene linije
zato nema dogovora i napretka u BiH.Kad se bude shvatila realnost bosnjaci priznaju da je Republika
Srpska drzava u drzavi da hrvati imaju pravo na svoj kao i bosnjaci na svoj entitet stvari ce da se pokrenu
na bolje.

U koju?:think:

Pa zar me ne volite i kada kazem da Srpska treba da bude nezavisna?:sad2:

Vama je nemoguce udovoljiti...:(

Po čemu je iza Srbije, šta je Srbija to toliko puno dobila od EU da BH bude daleko iza nje u integracijama, uzmemo li u obzir i da se Srbija polomi oko puta u EU a da se u BH rijetko kad to i spominje

Ја колико сам до сад видио, Србија је једино добила више захтјева. Што више трчиш да им удовољиш, све ти више траже. :)

Ni Srbija ne zna šta će sa ovolikim Bosančerosima :kafa:
Neće da se uklopi pa to ti je... izbeglice i posle 20 godina a firme pootvarali...

- - - - - - - - - -

Ја колико сам до сад видио, Србија је једино добила више захтјева. Што више трчиш да им удовољиш, све ти више траже. :)

Pa ne može da se živi ko seljo Bosanac... ne mere nikako...
Kradete mobilne po firmama pre nego odete za vikend u Bosnu
nebitno jel Srpska ili Federacija, to vam ne smijeta

Непозван јеси...
А јунак ниси...
Креснуо бих ти сад женску родбину радо...
Али ти си геак сам од себе - нису те тако васпитале...
Сељоберу.
Набијемо ми Крајишници и тебе и теби сличне...на сиц од бицикла...
Па лагано педалајте у Јевропу.

Back