Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ae...Sta se nerviras...Pusti ih...Ionako ne poseduju svoje misljenje...To ti je kao da pricas sa plocom koja pusta cedin glas.....Prica ono sto je stavljeno na plocu...Nema drugo misljenje...
da li si stvarno supermoderator ili se lazno predstavljash?
ako jesi........ovi sa foruma su u, debelom "stechaju.......a ako nisi.......onda su ti ovako "mudri komentari oproshteni
ako jesi........ovi sa foruma su u, debelom "stechaju.......a ako nisi.......onda su ti ovako "mudri komentari oproshteni
TI mora da si veliki um kad tako banalizujes tudje komentare...Mislim kako ja da se raspravljam sa nekim ko ima Bebu na profil slici..Budalasto od mene..
Poistovecivane vere i necije steti i veri i naciji ja sam protiv ulaska u eu ali mislim da je bezveze te stvari mesati .U samoj mrskoj nam SAD svake godine neki od mnogobrojnih protestanskih redova predje u pravoslavlje.
Smatram da nije prikladno ici u pravoslavnu crkvu a glasti za neku politicku opciju koju direktno podrzava i finansira neko ko zeli da unisti pravoslavnu crkvu! Zato bih zamolio sve proevropski orjentisane da ne idu u pravoslavnu crkvu cisto da nam veru ne kaljaju a ako im je pak potrebno da se Bogu mole zakazacemo u beogradskoj nadbskupijji pokrstavanje! Zapamtite, onaj koji im pomaze isti je kao i oni sami!