EU ili Pravoslavlje!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данашња агресивна римокатоличка јЕвропа заиста не иде заједно са Православљем. Тако да сам ја ЗА ПРАВОСЛАВЉЕ... ако већ мора да се бира.

Данашња агресивна римокатоличка јЕвропа заиста не иде заједно са Православљем. Тако да сам ја ЗА ПРАВОСЛАВЉЕ... ако већ мора да се бира.

А ко каже да се мора да се бира? Од кад си ти почео да наседаш на пропаганду интерфлоре?.

А ко каже да се мора да се бира? Од кад си ти почео да наседаш на пропаганду интерфлоре?.

Па тзв."УСЛОВИ" и "ПРЕПОНЕ" које ЕУ стално поставља народима доводе сваког човека у позицију ИЗБОРА који је ИЛИ ЕУ ИЛИ ПРАВОСЛАВЉЕ...

Poistovecivane vere i necije steti i veri i naciji ja sam protiv ulaska u eu ali mislim da je bezveze te stvari mesati .U samoj mrskoj nam SAD svake godine neki od mnogobrojnih protestanskih redova predje u pravoslavlje.

Smatram da nije prikladno ici u pravoslavnu crkvu a glasti za neku politicku opciju koju direktno podrzava i finansira neko ko zeli da unisti pravoslavnu crkvu! Zato bih zamolio sve proevropski orjentisane da ne idu u pravoslavnu crkvu cisto da nam veru ne kaljaju a ako im je pak potrebno da se Bogu mole zakazacemo u beogradskoj nadbskupijji pokrstavanje! Zapamtite, onaj koji im pomaze isti je kao i oni sami!

jedno jednoumlje moze izazvati samo drugo jednoumlje.
katanac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back