EU ili BRIKS - hitno održati referendum

Gde je mesto Srbiji?

• Ukupno glasova
    46
Pošto je održan u Moldaviji ne vidim zašto ne bi i kod nas? Naročito uzevši u obzir aspekte trenutne političke krize - ovo bi bilo daleko važnije i korisnije od vanrednih izbora, sa rezultatima koje niko ne bi mogao da ospori.
Iznosite argumente u prilog jednom ili drugom i glasajte u anketi.

Како је гласило референдумско питање у Молдавији?

Samo da li su za EU, kod nas bi mogle obe opcije, ali i podrazumeva se
  • 21 октобар 2024
Референдум у Молдавији о томе да ли да промени устав и да се обавеже на придруживање Европској унији показао је дубоке поделе у друштву.
На основу 99 одсто пребројаних гласова, 50,46 одсто је рекло да уласку у ЕУ, а 49,54 одсто се противи.

U EU ce nas primiti kad i Togo.
Tacno, a u Briks mozemo takoreci odmah. Ogromna prednost.
  • 21 октобар 2024
Референдум у Молдавији о томе да ли да промени устав и да се обавеже на придруживање Европској унији показао је дубоке поделе у друштву.
На основу 99 одсто пребројаних гласова, 50,46 одсто је рекло да уласку у ЕУ, а 49,54 одсто се противи.
Prevara zbog glasova dijaspore, ogromnom broju Moldavaca u Rusiji nije bilo dozvoljeno da glasaju. Inace sama cinjenica da ih je u Rusiji daleko vise pokazuje gde oni zele da zive.

Ja jesam za EU, ali ne sada kada nam je drzava ovakva. Jer ta odluka nebi imala legitimitet. Vecina ljudi u Srbiji je vise za nekakav Briks ma sta to znacilo...Vecina ljudi ne voli evropske zemlje i narode. Pored toga mi nismo ni zasluzili da budemo deo EU, a ja ne podrzavam ono sto nije zasluzeno...Jednostavno tu ne pripadamo... Tako da ne zelim da budemo deo EU i ja sam za to da budemo deo Briksa, a jednoga dana kada se stvar promeni, sluzba rasformira, a drustvo sazri, onda ce i moj stav biti drugaciji...

Pošto je održan u Moldaviji ne vidim zašto ne bi i kod nas? Naročito uzevši u obzir aspekte trenutne političke krize - ovo bi bilo daleko važnije i korisnije od vanrednih izbora, sa rezultatima koje niko ne bi mogao da ospori.
Iznosite argumente u prilog jednom ili drugom i glasajte u anketi.
Jedini referendum koji je danas u Srbiji potrebno odrzati je :

Vucic ili Studenti.

To je bukvalno jedino glasanje koje je potrebno odrzati, ako politikolozi i ovi sto se loze na narative o narodu hoce da ispostuju.

__ ЕУ-и-нацистичка-Европа.jpg

Back