EU do 2014. ili Miki Maus se opet najeo ludih gljiva

sta fali 1989 ?
t-17840-1691.jpeg

priznaj da ti se vishe svidjaju dinkiceve :sad2:

Moglo svašta da se kupi onda za tu lovu :sad2:

Ako misliš da te lažu, onda je to apsolutno u tvom interesu, jer ti ne želiš u EU, zar ne? Zato, glasaj za DS uvek, jer tako sigurno nećemo u EU. Pa oni rade u tvom interesu, čoveče...

ne oni rade na moju stetu, pljackaju moju drzavu, izdaju je, rasturaju je i razbijaju, rasprodali su sve sto se moglo rasprodati a rezultati toga su nikakvi. DS je smrtni neprijatelj napretka i boljitka ove moje drzave. I dok se oni ne razvlaste i ne pohapse i ne odgovaraju zbog svega sto su ovoj zemlji ucinili nama nece biti bolje.

i da nema ovi lopovi sadasnji su predugo na vlasti kad im prodje ovaj mandat bice 12 godina i krajnje je vreme da se ova banditsko-izdajnicko-lopovska vlast menja.

znas li jos neku demokratsku drzavu gde ista bagra vlada 12 godina?

U srpskoj je tradiciji, da kad neko vlada, vlada godinama
Pa prethodno je Kostunica bio predsednik, koliko s eja secam, a on je sad u opoziciji. Tako da ako se tako gleda nece biti 12 godina.

A, sad do 2014. Dooobro... Počeli smo sa obećanjima do 2004. Pa, dobro 10 godina manje više. Šta je to za strpljive europejce. Sačekaće oni strpljivo i onu godinu za koju su Ameri dali procenu kada bi Srbija trebala biti primljena u EU. Ako se dobro sećam to beše 2025. Ako... Sa'će to.

Bre, bre...! Kako vas lažu i lažu, a vi k'o hipnotisani verujete.
Do pre par meseci, u predizbornoj kampanji, kleli su se u sve živo i mrtvo da će nas uvesti do 2012. Vidim da su sad na vreme počeli da pripremaju teren za tadašnje izbore. Tada će opet da kažu: "Birajte nas i ulazite u EU, garant do 2014. ili će do tada da produže do 2018. Moguće, jer 2012-te 2018-ta se neće činiti tako daleko.

Eh, da imam toliko slobodnog vremena, potrudio bih se da vam prikupim i hronološki ovde predstavim sve izjave proevropskih srpskih zvaničnika o garancijama i vremenu ulaska u EU.

Ljudi probudite se! Nemojte dobrovoljno pristajati na život u "Matrixu"!

U srpskoj je tradiciji, da kad neko vlada, vlada godinama
Pa prethodno je Kostunica bio predsednik, koliko s eja secam, a on je sad u opoziciji. Tako da ako se tako gleda nece biti 12 godina.

od 2000te do danas smo imali 4 vlade a od te 4 u 3 je glavnu ulogu vodila demokratska stranka. znaci isti vladaju od 2000te do danas tj ako ova vlada izdrzi ceo mandat vladace 12 godina. znaci ti kazes da treba da im damo vlast i u sledecem mandatu pa da vladaju 16?

Za gospodu što se plaše nepoznatog, tj što imaju urodjeni strah od EU:

NEĆE NI ĆURAN NA SVADBU NI BIK NA VAGU PA IH ODVEDU...

bikovi.jpg

a sto voli čovek ovakve slike gde je pečenje,krkanje:hahaha:
ne radi se o strahu,nego mi se brinemo za bozu da koliko laze ne pocne da laze sam sebe pa zaboravi sta je samog sebe slagao i da ne moze da se seti gde mu je lova,u kojoj banci:hahaha:

<snip>

Eh, da imam toliko slobodnog vremena, potrudio bih se da vam prikupim i hronološki ovde predstavim sve izjave proevropskih srpskih zvaničnika o garancijama i vremenu ulaska u EU.

Ljudi probudite se! Nemojte dobrovoljno pristajati na život u "Matrixu"!

To ne bi imalo nikakvog smisla ako uporedo ne bi postavio sve izjave druge strane...ne znam ni kako da ih nazovem...

Kakav "Matrix"..??...ni kao metafora ne odgovara. Svako posten, iole intligentan i obrazovan bi iz ulaska u EU izvukao dobre strane a klonio bi se losih (koliko prilike dozvoljavaju, naravno). Nazalos, ima mnogo onih koji se ne uklapaju u gornju kategoriju.

To ne bi imalo nikakvog smisla ako uporedo ne bi postavio sve izjave druge strane...ne znam ni kako da ih nazovem...

Kakav "Matrix"..??...ni kao metafora ne odgovara. Svako posten, iole intligentan i obrazovan bi iz ulaska u EU izvukao dobre strane a klonio bi se losih (koliko prilike dozvoljavaju, naravno). Nazalos, ima mnogo onih koji se ne uklapaju u gornju kategoriju.

Kako ne odgovara Matrixu? Pa, gro ljudi u ovoj zemlji veruje da smo mi zaista na putu EU i boljeg života, a zato treba da se odreknemo kičme.
"yebeš kičmu kad se loše živi". E, pa , nije tako. Loše se živi, ali za taj loš život su krivi mnogi faktori, od kojih ogromnu, ako ne i najveću, ulogu ima međunarodni faktor, čiji je EU značajan deo. Nisu li nam stranci čuvali onolike godine diktatora Slobu na vlasti? A, da je Sloba jedino zlo koje su nam namestili, i sad će da nas kao spasavaju, upristoje i uvedu u svoje društvo. Nije nego.

Da su ozbiljno ikada hteli da nas prime i da spreče nesreće na ovim prostorima, umesto što su ih potpirivali, mogli su na vreme, istim instrumentima, kojima su srušili ratne vlasti SRB, HR i BiH krajem veka, to učiniti u njihovom začetku.
Ali, oni su baš i imali nameru da nas dovedu na nivo pećinskog čoveka, pa da onda manipulišu nama i našim željama i stremljenjima.

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf::rotf: :rotf:
Super, a sto se mi onda ovde hebavamo oko politickih pitanja, kad ce i onako da nas stigne armagedon????? Pazi molim te armagedon, smak sveta.:rotf: :rotf: :rotf:

Ma ima covek pravo .... pise u Jevandjelju:

"THIS generation will by no means pass away until all these things occur,” said Jesus. (Matthew 24:34).

A svi su apostoli i njihova generacija jos zivi pa cekaju s nama Armagedon i smak sveta.

:dash::dash::dash::dash:.

od 2000te do danas smo imali 4 vlade a od te 4 u 3 je glavnu ulogu vodila demokratska stranka. znaci isti vladaju od 2000te do danas tj ako ova vlada izdrzi ceo mandat vladace 12 godina. znaci ti kazes da treba da im damo vlast i u sledecem mandatu pa da vladaju 16?

Po tradiciji........
Otkud znam kako ce narod da se opredeli, svako ce izaci, ako izadje, sa nekom svojom racunicom.

Back