- Poruka
- 2.138
sta fali 1989 ?
![]()
priznaj da ti se vishe svidjaju dinkiceve![]()
Moglo svašta da se kupi onda za tu lovu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta fali 1989 ?
![]()
priznaj da ti se vishe svidjaju dinkiceve![]()
Ako misliš da te lažu, onda je to apsolutno u tvom interesu, jer ti ne želiš u EU, zar ne? Zato, glasaj za DS uvek, jer tako sigurno nećemo u EU. Pa oni rade u tvom interesu, čoveče...
A Toma je postenjacina, samo tako, postenje mu iz ociju viri![]()
Nema postenog politicara, pusti ideale
i da nema ovi lopovi sadasnji su predugo na vlasti kad im prodje ovaj mandat bice 12 godina i krajnje je vreme da se ova banditsko-izdajnicko-lopovska vlast menja.
znas li jos neku demokratsku drzavu gde ista bagra vlada 12 godina?
U srpskoj je tradiciji, da kad neko vlada, vlada godinama
Pa prethodno je Kostunica bio predsednik, koliko s eja secam, a on je sad u opoziciji. Tako da ako se tako gleda nece biti 12 godina.
Za gospodu što se plaše nepoznatog, tj što imaju urodjeni strah od EU:
NEĆE NI ĆURAN NA SVADBU NI BIK NA VAGU PA IH ODVEDU...
![]()
<snip>
Eh, da imam toliko slobodnog vremena, potrudio bih se da vam prikupim i hronološki ovde predstavim sve izjave proevropskih srpskih zvaničnika o garancijama i vremenu ulaska u EU.
Ljudi probudite se! Nemojte dobrovoljno pristajati na život u "Matrixu"!
i ove ovce im i dalje veruju i glasaju za njih
![]()
To ne bi imalo nikakvog smisla ako uporedo ne bi postavio sve izjave druge strane...ne znam ni kako da ih nazovem...
Kakav "Matrix"..??...ni kao metafora ne odgovara. Svako posten, iole intligentan i obrazovan bi iz ulaska u EU izvukao dobre strane a klonio bi se losih (koliko prilike dozvoljavaju, naravno). Nazalos, ima mnogo onih koji se ne uklapaju u gornju kategoriju.
dal je toma postenjacina, ne znam , videcemo kad dodje na vlast. ono sto za sad znam jeste da su ovi lopovi i izdajnici kakvih nema i ko god da dodje posle njih , gore da bude ne moze - samo bolje
Ili u RadetuZakuni se u Lazićku ili bar u Mirču?
E vidi na fotki, ovaj levo treći... Moj komsija radikalMarkovec, sa kog je ovo protesta radikala?
![]()
al fora je da ova lopovska vlast obecava za SVAKE izbore da ce tokom trajanja mandata te vlade uvesti srbiju u EU a cim dodju na vlast modifikuju obecanja da to nece biti za vreme trajanja ove vlade vec sledece
i ove ovce im i dalje veruju i glasaju za njih
![]()
to ti je tadicevo biracko telo. vidis da im se ZUTI krzno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Super, a sto se mi onda ovde hebavamo oko politickih pitanja, kad ce i onako da nas stigne armagedon????? Pazi molim te armagedon, smak sveta.![]()
![]()
![]()
to ti je tadicevo biracko telo. vidis da im se ZUTI krzno![]()
od 2000te do danas smo imali 4 vlade a od te 4 u 3 je glavnu ulogu vodila demokratska stranka. znaci isti vladaju od 2000te do danas tj ako ova vlada izdrzi ceo mandat vladace 12 godina. znaci ti kazes da treba da im damo vlast i u sledecem mandatu pa da vladaju 16?
Ma ima covek pravo .... pise u Jevandjelju:
"THIS generation will by no means pass away until all these things occur,” said Jesus. (Matthew 24:34).
A svi su apostoli i njihova generacija jos zivi pa cekaju s nama Armagedon i smak sveta.
.